Opiskelijan sivuilta opiskelijat löytyvät tärkeää tietoa.

Opiskelijan sivut

Omniassa kymmenet tuhannet eri-ikäiset oppijat toteuttavat unelmiaan tuhansilla eri tavoilla.
Tee sinäkin unelmistasi totta.

Tervetuloa Omniaan!

Ajankohtaista

Etäopiskelu Omniassa jatkuu toistaiseksi.

Ohjeita etäopiskeluun on koottu Omnian verkkosivuille.

Välttämätön lähiopetus ja -ohjaus perustuu aina opiskelijan yksilölliseen tarpeeseen opiskelujen aloittamisen, opintojen etenemisen ja valmistumisen varmistamiseksi sekä opiskelijan hyvinvoinnin turvaamiseksi. Lähiopetusta lisätään 19.4. alkaen.

Olemme alkaneet valmistella siirtymissuunnitelmaa uuteen normaaliin. Lähtökohtana on siirtymisen toteuttaminen hallitusti ja terveysturvallisesti. Lue lisää: Koronatilannekatsaus 9.4. 2021.

Opiskeluterveydenhuolto palvelee 6.4. alkaen vain keskitetysti.

Henkilöstö, opiskelijat ja asiakkaat ovat meille tärkeitä ja tavoitteena, että jokainen tiloissa työskentelevä, opiskeleva tai vieraileva henkilö tuntee olonsa turvalliseksi.

Omnian tiloissa tulee käyttää kasvomaskia, elleivät terveydelliset syyt sitä estä. Myös kasvovisiirien käyttö on mahdollista.  

Lue Omnian koronaohjeistus ja lisää turvallisuudesta sivulta turvallisuus Omniassa.

Hyvinvoivat opiskelijat ja henkilöstö tekevät Omniasta yhdessä viihtyisän opiskelu- ja työpaikan.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma

Omnia on monimuotoinen yhteisö, jossa opiskelee ja työskentelee taustaltaan ja toimintakyvyltään erilaisia, eri-ikäisiä ihmisiä. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnittelun tarkoitus on varmistaa, että erilaisista lähtökohdista tulevat henkilöt saavat tasavertaiset mahdollisuudet opiskeluun ja työntekoon.