Opiskelijan sivuilta opiskelijat löytyvät tärkeää tietoa.

Opiskelijan sivut

Omniassa kymmenet tuhannet eri-ikäiset oppijat toteuttavat unelmiaan tuhansilla eri tavoilla.
Tee sinäkin unelmistasi totta.

Tervetuloa Omniaan!

Ajankohtaista: etäopiskelu jatkuu tammikuun ajan

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on linjannut, että kaikki yleisölle avoimet asiakastilat suljetaan lukuun ottamatta välttämättömien palveluiden ja asioinnin tiloja. Tämä tarkoittaa Omniassa, että vain välttämättömään koulutukseen ja toimintaan tarvittavat tilat ovat käytettävissä 30.11.2020 lukien.

Etäopetus ja -ohjaus jatkuvat 31.1.2021 asti.

Linjaus koskee kaikkia Omnian koulutusmuotoja ja osaamisen kehittämisen palveluja. Linjaus koskee myös oppimisen tukipalveluita ja opiskeluhuoltoa.

Välttämätöntä lähiopetusta ja -ohjausta tarjotaan erityisopiskelijoille ja yksilöllistä tukea eri syistä tarvitseville opiskelijoille.

Lue lisää tiedotteestamme:  Opiskelijoille: Etäopiskelu jatkuu koronarajoitusten myötä 31.1.2021 saakka | For students: Remote learning continues until the 31st of January.

Lue lisää aikaisemmasta tiedotteestamme: Toiminta Omniasssa 30.11.2020 - 3.1.2021 | Muutokset ja linjaukset.

Lue myös Omnian koronaohjeistus Turvallisuus Omniassa -sivulta.

Kuraattori- ja psykologipalvelut ovat edelleen käytettävissäsi: Näin opiskeluhuolto toimii poikkeusolojen aikana - Saat palvelua etänä ja livenä.

Ohjeita etäopiskeluun on koottu Omnian verkkosivuille.

Henkilöstö, opiskelijat ja asiakkaat ovat meille tärkeitä ja tavoitteena, että jokainen tiloissa työskentelevä, opiskeleva tai vieraileva henkilö tuntee olonsa turvalliseksi.

Omnian tiloissa tulee käyttää kasvomaskia, elleivät terveydelliset syyt sitä estä. Myös kasvovisiirien käyttö on mahdollista.  

Lue lisää turvallisuudesta Omniassa.

Hyvinvoivat opiskelijat ja henkilöstö tekevät Omniasta yhdessä viihtyisän opiskelu- ja työpaikan.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma

Omnia on monimuotoinen yhteisö, jossa opiskelee ja työskentelee taustaltaan ja toimintakyvyltään erilaisia, eri-ikäisiä ihmisiä. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnittelun tarkoitus on varmistaa, että erilaisista lähtökohdista tulevat henkilöt saavat tasavertaiset mahdollisuudet opiskeluun ja työntekoon.