Hyppää pääsisältöön

Omnia työnantajana

Omnia on monien mahdollisuuksien työnantaja, jolle on tärkeää pitää kiinni hyvästä henkilöstöpolitiikasta ja henkilöstön hyvinvoinnista.

Omnia tarjoaa paljon mahdollisuuksia eri alojen asiantuntijoille.  

”Omniassa on mahdollista tehdä mielekästä työtä yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Tiivis yhteistyö Espoon kaupungin kanssa tarjoaa mahdollisuuksia, ja meillä on monipuolinen koulutus- ja palvelutarjonta. Omnia on pitänyt huolta myös hyvästä henkilöstö- ja työnantajapolitiikasta. Olemme vaikeinakin aikoina pitäneet kiinni siitä, että henkilöstö on vahvuutemme.” 

Erityisasiantuntija Tapio Siukonen

Miksi töihin Omniaan?

Omnia on kaikkea tätä: 

Osaamista 

Pidämme huolta siitä, että työntekijöidemme osaaminen pysyy mukana kehityksessä. Opettajaa kannustamme hankkimaan pedagogisen kelpoisuuden, jos sellainen häneltä puuttuu. 

Näköalapaikka 

Omniassa vallitsee kehittämisen ja kokeilemisen kulttuuri. Yhteistyöverkostot, kehittämishankkeet, työelämäyhteistyö ja osaavista ammattilaisista muodostuva työyhteisö tarjoavat työntekijöillemme aitiopaikan koulutuksen kentällä kotimaassa ja maailmalla. Omnia on aktiivinen ammatillisen koulutuksen kehittäjä.

Toimivia tiloja ja työvälineitä 

Panostamme opetukseen ja henkilöstön työhön rakentamalla uusia opetus- ja työskentelytiloja. Koneet, laitteet ja työvälineet ovat ajan tasalla. 

Työhyvinvointia 

Liikuntaa, teatteria, musiikkia? Tarjoamme henkilöstöllemme lukuisia mahdollisuuksia ylläpitää omaa hyvinvointiaan.  Voit myös osallistua järjestettyyn henkilöstöliikuntaan tai vaikkapa SAKU ry:n kilpailu- ja liikuntatapahtumiin, koulutuksiin ja muihin tapahtumiin. 

Työterveyshuollon palveluita 

Työterveyshuoltomme hoitaa Lääkärikeskus Aava.

Tule meille töihin!
Katso avoimet työpaikat

Työharjoittelu ja työssä oppiminen

Mikäli olet kiinnostunut työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja etsit työharjoittelu-, työkokeilu- tai kieliharjoittelupaikkaa, lähetä hakemuksesi täyttämällä alla oleva lomake.

Tällä hetkellä emme tarjoa työharjoittelu-, työkokeilu- tai kieliharjoittelupaikkoja.

Takaisin ylös