Hyppää pääsisältöön

Tapahtumaturvallisuus

Omnian tapahtumiin voit tulla turvallisin mielin. Jokaista tapahtumaa edeltää huolellinen turvallisuussuunnittelu.

Omnia järjestää sekä kaikille avoimia että sisäisiä tapahtumia, joissa kaikissa asiakkaiden turvallisuus on ennakkoon suunniteltua.  

Ennakkoon voit perehtyä toimipisteen turvallisuuteen turvallisuuskävelyvideoiden ja pelastussuunnitelmien avulla. Turvallisuuskävelyvideoilla saat tietää esimerkiksi poistumis- ja pelastustiet, ensiapupisteet ja kokoontumispaikat. Pelastussuunnitelmista löydät taas toimintaohjeet todennäköisimmissä onnettomuus- ja vaaratilanteissa.

Vastuuhenkilöiltä saat apua

Tapahtumissa on aina nimetyt vastuuhenkilöt. Voit kääntyä heidän puoleensa kaikissa turvallisuutta koskevissa asioissa.

Vahtimestarit ja ensiavun vastuuhenkilöt

  • vastaavat omalta osaltaan kiinteistön turvallisuudesta ja asiakaspalvelusta
  • ohjaavat vieraat tapahtumaan ja
  • osaavat toimia sairaskohtauksissa ja muissa hätätilanteissa.

Vahtimestareiden tilan luota löydät ensiaputarvikkeet ja defibrillaattorin. Kiinnitä huomio kulkiessasi tapahtumapaikalle hätäpoistumisteihin ja alkusammutuskaluston sijaintiin.

Toimitilakoordinaattorit ja tapahtuman tuottajat ovat vastuussa tilaisuuksien järjestelyistä, tilojen tarkoituksenmukaisuudesta tapahtumaa varten sekä tapahtuman lupa-asioista.

Jos huomaat turvallisuuteen liittyviä puutteita tai tarvitset apua, otathan yhteyttä vahtimestariin, toimitilakoordinaattoriin tai tapahtuman järjestäjään.

Lähes jokaisessa toimipisteessä on kameravalvonta, jonka avulla seuraamme toimipisteiden turvallisuutta. Omnia ei vastaa tiloihin jätetyistä tavaroista, vastuu on niistä omistajalla. Omnialla on vastuuvakuutus.

Tutustu Omnian toimipisteisiin.

Takaisin ylös

Lisätietoja antaa

Mia Kivelä

Työsuojelu- ja turvallisuuspäällikkö

Tagit:
Turvallisuus