Medialle

Monipuolinen koulutuksen asiantuntija.

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian koulutusten paletti on yksi maan laajimmista. Tarjoamme elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa, täydennyskoulutuksissa, nuorten työpajatoiminnassa, lukio-opinnoissa ja vapaassa sivistystyössä. Tarjoamme myös monipuolisia yrityspalveluita.

Ammatillisen koulutukseen osallistuu vuosittain yli 10 000 oppijaa, oppisopimuksen kautta ammatin hankkii yli 2700 henkilöä, aikuislukiossa opiskelee reilu 2000 opiskelijaa, vapaan sivistystyön kursseilla elämäänsä rikastuttaa vuosittain yli 40 000 opiskelijaa ja yli 200 nuorta löytää suunnan elämälleen nuorten työpajoilla. Kaiken tämän mahdollistaa lähes 900 omnialaista osaajaa.

Yhteydet

Viestintäjohtaja
Päivi Korhonen
040 126 7599
paivi.korhonen(at)omnia.fi

Tilaukset ja yhteydenottopyynnöt viestinta@omnia.fi

Tiedotteet, uutiset ja tapahtumat

Omnia sosiaalisessa mediassa

Omnian toiminta on laajaa ja yleisö monipuolinen. Some-kanavissamme pääset tutustumaan alkaviin koulutuksiimme ja opetuksen arkipäivään. Nostamme sosiaalisessa mediassa esille myös erilaisia opetuksen kehittämishankkeita ja kansainvälistä toimintaamme, kerromme opiskelijoiden tarinoita ja tiedotamme hakuajoista.

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

Blogit