Hyppää pääsisältöön
Katso kevään 2024 yhteishaussa Omniaan valitut uudet opiskelijat

Kirkkokatu 16, Espoon keskus

Tältä sivulta löydät Kirkkokadun toimipisteen saapumisohjeet sekä toimitilakoordinaattorin ja vahtimestareiden yhteystiedot.
Ulkokuva Kirkkokadun toimipisteestä.
Kirkkokadun toimipiste.

Opintoneuvonnan ja asiakaspalvelun yhteystiedot

Toimipisteen yhteystiedot

Kirkkokatu 16 A - Yhteystiedot

Käyntiosoite: Kirkkokatu 16 A, 02770 Espoo
Postiosoite: PL 77711, 02070 ESPOON KAUPUNKI
Puhelinnumero: 040 126 4870

Kirkkokatu 16 B - Yhteystiedot

Käyntiosoite: Kirkkokatu 16 B, 02770 Espoo
Postiosoite: PL 77710, 02070 ESPOON KAUPUNKI
Puhelinnumero: 040 126 4935

Toimitilakoordinaattori

Mari Ketonen-Kaivanto

Toimitilakoordinaattori

Puhelinnumero: +358468515098

Toimipisteen palvelut

Kirkkokadun toimipisteessä palvelee myös InfoOmnia. Alta näet toimipisteen muut palvelut.

Toimipisteen palveluiden yhteystiedot

Tilavaraukset

Kirkkokadun tilojen tiedustelut ja tilavaraukset osoitteessa kokoukset@omnia.fi.

Toimipisteen kuvaus

Kirkkokadun toimipiste on rakennettu vuosina 2007 ja 2011. Henkilöstöä toimipisteessä on yli 300.

Kirkkokadulla voit opiskella muun ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä suorittaa erilaisia täydennyskoulutuksia. Opiskelijoille Kirkkokadulta löytyy monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä sekä neuvottelutiloja. Lisäksi toimipisteestä löytyy palvelupisteitä, kuten InfoOmnia, kirjasto, opiskelijahuoltopalvelut ja ulkokuntosali.

Tarjoamme Kirkkokadulla palveluja myös asiakkaille. Voit hemmotella itseäsi hius- ja kauneudenalan palveluissa Aurinkokivessä.

Opetus ja valmennus toimipisteessä
 • Johtamis- ja esimiestyön ammatilliset koulutukset​
 • Liiketoiminnan ala​
 • Media-ala ja kuvallisen ilmaisu​n ala
 • Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala​
 • Puutarha-ala​
 • Rakennusala
 • Taideteollisuusala (puu, metalli) ​
 • ​Tekstiili- ja muotiala​
 • Tieto- ja viestintätekniikan ala​
 • Osaamiskeskuksen (OSKE) palvelupiste maahanmuuttajille​
 • Työväenopiston kielten, teatterin ja käsityön kursseja sekä koti- ja puutarhakursseja
 • Yrittäjäkoulutukset​

Saapuminen

Kirkkokadun kampus sijaitsee Espoon keskuksessa, lähellä Turun väylää. Kampukselle saavut helposti julkisilla liikenteellä Espoon keskustasta juna-asemalta kävellen tai bussiyhteydellä kampuksen lähelle. Suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä, sillä kampuksella on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja.

Mikäli saavut omalla autolla, pysäköintipaikat löytyvät rakennuksen takaa. Vierailijoille on varattu Kirkkokatu 16 A -osan paikoitusalueelta pysäköintikiekollisia 2H-paikkoja ja kaksi sähköautonlatauspistettä. Latauspisteet löytyvät Virta-sovelluksesta (virta.global.fi). Kirkkokadun varressa on pysäköintitaskuja 2H-pysäköintikiekolla. Mikäli vierailusi kestää yli kaksi tuntia ma-pe kello 7.00–16.00 välillä, tarvitset vierailijapysäköintiluvan vahtimestarilta. Opiskelijoille on varattu alueelta jonkin verran pysäköintipaikkoja.

Kirkkokatu 16 sisäänkäynti tapahtuu A ja B -rappujen pääsisäänkäynneistä, jotka sijaitsevat Kirkkokadun puolella. Kirkkokatu 16 A:n pääoven löydät helposti ulkotaideteos ANIMO:n läheisyydestä ja B-osan pääoven Kirkkokadulta katsoen rakennuksen oikealla bussipysäkin läheisyydessä.

Esteettömyys

Toimipiste on yleisiltä tiloilta esteetön. Esteettömyyteen liittyvissä asioissa voit olla yhteyksissä toimipisteen vahtimestariin.

Kirkkokatu 16 A esteettömyys

Kirkkokatu 16 A

Pysäköinti

Talon pohjakerroksen sisäänkäynnin edessä on kaksi kaksi liikkumisesteisille merkittyä pysäköintipaikkaa oven läheisyydessä. 

Sisäänkäynti

Kirkkokatu 16 A sisääntulokerros on esteetön. Pääovi on avoinna, mutta ei automaattinen. Rakennuksen muut sisäänkäynnit toimivat ovikoodeilla, ja vierailijoille oven avaus tapahtuu ovisummerilla. Oven avaamiseen tarvitsee avustajan apua. Jos tarvitset apua oven avaamisessa, ota yhteyttä vahtimestariin.

Sisätilat

Vahtimestarin työpiste löytyy aulasta. Muut kerrokset vaativat hissin käyttöä ja henkilökunnan apua. Toimipisteen jokaisessa kerroksessa on yleinen esteetön wc-tila.

Kirkkokatu 16 B esteettömyys

Pysäköinti

Talon takasisäänkäynnin edustalla on kaksi kaksi liikkumisesteisille merkittyä pysäköintipaikkaa. 

Sisäänkäynti

Sisäänkäynti on lukittu ja oven avaus tapahtuu soittamalla ovisummeria. Oven avaamiseen tarvitsee avustajan apua. Jos tarvitset apua oven avaamisessa, ota yhteyttä vahtimestariin. Kirkkokatu 16 B sisääntulokerros on esteetön. Toimipisteen jokaisessa kerroksessa on yleinen esteetön wc-tila.

Sisätilat

Vahtimestarin työpiste löytyy aulasta. Opiskelijaravintola Helmessä on pyörätuoli luiska. Muut kerrokset vaativat hissin käyttöä ja henkilökunnan apua. Osassa toimipisteen tiloissa on induktiosilmukka.

Takaisin ylös