Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

Kirkkokatu 16, Espoon keskus

Tältä sivulta löydät saapumisohjeet sekä toimipistevastaavien ja vahtimestareiden yhteystiedot.
""
Kirkkokadun toimipiste

Yhteystiedot

Kirkkokatu 16 A - Yhteystiedot

Käyntiosoite: Kirkkokatu 16 A, 02770 Espoo
Postiosoite: PL 77711, 02070 ESPOON KAUPUNKI
Puhelinnumero: 040 126 4870

Kirkkokatu 16 B - Yhteystiedot

Käyntiosoite: Kirkkokatu 16 B, 02770 Espoo
Postiosoite: PL 77710, 02070 ESPOON KAUPUNKI
Puhelinnumero: 040 126 4935

Toimipistevastaava
Toimipistevastaavaan voit olla yhteydessä tiloihin liittyvissä kysymyksissä.

Anitta Smura

Palvelupäällikkö

Puhelinnumero: +358504635514

Vahtimestari
Vahtimestarit vastaavat muun muassa vierailijoiden opastuksesta ja kulunvalvonnasta. Vahtimestarit löydät sisäänkäyntien yhteydestä.
Kirkkokatu 16 A Vahtimestari, 040 126 4870.

Kirkkokatu 16 B Vahtimestari, 040 126 4935.
kirkkokatu.vahtimestari@omnia.fi

Toimipisteen kuvaus

Kirkkokadun toimipiste on rakennettu vuosina 2007 ja 2011. Kirkkokadulla voit opiskella muun ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä suorittaa erilaisia täydennyskoulutuksia.

Tarjoamme Kirkkokadulla palveluja myös asiakkaille. Voit tehdä ostoksia kestävän kehityksen kaupassa OmniaShopissa, hemmotella itseäsi hius- ja kauneudenalan palveluissa Aurinkokivessä tai syödä lähi- ja luomuruokaa ravintola Henricuksessa.

Opiskelijoille Kirkkokadulta löytyy monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä sekä neuvottelutiloja. Lisäksi toimipisteestä löytyy palvelupisteitä, kuten InfoOmnia, kirjasto, opiskelijahuoltopalvelut ja ulkokuntosali.

Saapuminen

Kirkkokadun kampus sijaitsee Espoon keskuksessa, lähellä Turun väylää. Kampukselle saavut helposti julkisilla liikenteellä Espoon keskustasta juna-asemalta kävellen tai bussiyhteydellä kampuksen lähelle. Suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä, sillä kampuksella on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja.

Mikäli saavut omalla autolla, pysäköintipaikat löytyvät rakennuksen takaa. Vierailijoille on varattu Kirkkokatu 16 A -osan paikoitusalueelta pysäköintikiekollisia 2H-paikkoja ja kaksi sähköautonlatauspistettä. Latauspisteet löytyvät Virta-sovelluksesta (virta.global.fi). Kirkkokadun varressa on pysäköintitaskuja 2H-pysäköintikiekolla. Mikäli vierailusi kestää yli kaksi tuntia ma-pe kello 7.00 – 16.00 välillä, tarvitset vierailijapysäköintiluvan vahtimestarilta. Opiskelijoille on varattu alueelta jonkin verran pysäköintipaikkoja.

Kirkkokatu 16 sisäänkäynti tapahtuu A ja B -rappujen pääsisäänkäynneistä, jotka sijaitsevat Kirkkokadun puolella. Kirkkokatu 16 A:n pääoven löydät helposti ulkotaideteos ANIMO:n läheisyydestä ja B-osan pääoven Kirkkokadulta katsoen rakennuksen oikealla bussipysäkin läheisyydessä.

Esteettömyys

Kirkkokadun sisäänkäynnit ja sisätilat ovat esteettömiä. Hissien sijainnit kertovat ja niiden käytössä avustavat vahtimestarit.

Parkkipaikalta löytyy muutamia invapysäköintipaikkoja sisäänkäyntien läheisyydestä.

Takaisin ylös