Hyppää pääsisältöön

Turvallisuus Omnian toimipisteissä

Turvallisuus on läsnä jokapäiväisessä toiminnassa. Tavoitteenamme on tarjota kaikille opiskelijoille ja työntekijöille turvallinen ja terveellinen työ- ja oppimisympäristö.

Turvallinen liikkuminen toimipisteissä

Opiskelu- ja työympäristön turvallisuuden tehostamiseksi ulko-ovet ovat lukittu ja kulku tiloihin tapahtuu ovikoodilla. Saat ovikoodin toimipisteeseesi opettajaltasi. Ovikoodia ei saa luovuttaa muille ja sitä tullaan vaihtamaan useamman kerran vuoden aikana.

Jotta erotamme omnialaiset opiskelijat ja henkilökunnan, on otettu käyttöön kahden väriset kaulanauhat. Opiskelijoille annetaan oranssit kaulanauhat pidettäväksi uuden henkilökortin kanssa. Henkilöstön jäsenet erotat keltaisista nauhoista.

Turvallisuuskävelyt

Turvallisuuskävelyn tarkoituksena on perehdyttää opiskelijat ja henkilökunta kampusten turvallisuuteen. Kävelyiden aikana perehdytään muun muassa hätäpoistumisteihin, ensiapupakkausten ja alkusammutuslaitteiden sijainteihin sekä kulkuun Omnian tiloissa.

Opettajat vastaavat oppilaiden turvallisuuskävelyjen toteuttamisesta.

Turvallisuuskävelyiden materiaaleihin kuuluvat toimipistekohtaiset turvallisuuskävelyvideot, joiden tarkoituksena on perehdyttää ennakkoon toimipisteen turvallisuuteen. Tutustu turvallisuuskävelyvideoihin..

Pelastussuunnitelmat

Takaisin ylös

Lisätietoja antaa

Mia Kivelä

Työsuojelu- ja turvallisuuspäällikkö

Tagit:
Turvallisuus