Hyppää pääsisältöön

Purotie 6, Kirkkonummi

Tältä sivulta löydät Purotien toimipisteen saapumisohjeet sekä toimitilakoordinaattorin ja vahtimestareiden yhteystiedot.
Ulkokuva Kirkkonummen toimipisteestä.
Purotien toimipiste.

Opintoneuvonnan ja asiakaspalvelun yhteystiedot

Toimipisteen yhteystiedot

Purotie 6 - Yhteystiedot

Käyntiosoite: Purotie 6, 02400 Kirkkonummi
Postiosoite: PL 40714, 02070 ESPOON KAUPUNKI
Puhelinnumero: 040 126 7121
Lisätietoja:

Omnian paikoitusalueilla tarvitset pysäköintiluvan ma-pe klo 07.00-16.00. Vierailijapysäköintilupia saat vahtimestareilta.

Toimitilakoordinaattori

Toimitilakoordinaattoriin voit olla yhteydessä tiloihin liittyvissä kysymyksissä.

Mika Koskinen

Toimitilakoordinaattori

Puhelinnumero: +358503814215

Toimipisteen kuvaus

Kirkkonummen toimipisteessä toimintamme on alkanut jo vuonna 1986. Toimipisteessä työskentelee noin 30 henkilöstön jäsentä ja järjestämme siellä ammatillista koulutusta sekä nuorten työpajatoimintaa. Ammatillisista koulutuksista voi Kirkkonummella monen muun tutkinnon lisäksi suorittaa ainutlaatuisen Veneenrakentajan perustutkinnon. Tuotesuunnittelusta, muotoilusta ja piirtämisestä sekä maalaamisesta kiinnostuneille Kirkkonummella toimii Taidepaja.

Opiskelijoille Kirkkonummelta löytyy muun muassa opiskelijahuollon palvelut sekä opiskelijaravintola Paussi.

Opetus ja valmennus toimipisteessä
  • Liiketoiminta​
  • Rakennusala​
  • Sosiaali- ja terveysala​
  • Sähkö- ja automaatioala​
  • Tieto- ja viestintätekniikka​
  • Veneenrakennus​
  • Nuorten työpajojen taidepaja
  • Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus - TUVA

Saapuminen

Kirkkonummen toimipisteeseen on lyhyt kävelymatka Kirkkonummen juna-asemalta. Myös kaukolinjan bussi tulee toimipisteen läheisyyteen. Suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä, sillä parkkipaikkojen määrä on rajallinen.

Mikäli saavut autolla, Omnian paikoitusalueilla tarvitset pysäköintiluvan ma-pe klo 07.00-16.00. Vierailijapysäköintilupia saat vahtimestareilta.

Esteettömyys

Toimipiste on kokonaisuudessaan esteetön. Toimipiste on kokonaan yhdessä kerroksessa. Esteettömyyteen liittyvissä asioissa voit olla yhteyksissä toimipisteen vahtimestariin.

Toimipisteen esteettömyystiedot

Pysäköinti

Toimipisteen pysäköintialueella on 1 kpl liikkumisesteisille merkitty autopaikka noin 20m päässä pääsisäänkäynnistä. 

Sisäänkäynti

Rakennuksen katetusta pääsisäänkäynnistä onnistuu kulku pyörätuolilla. Rakennuksen ulko-ovet eivät ole automaattisia ja ne pidetään lukittuina, joten ilmoita saapumisestasi vahtimestarille. A- ja B-talon viestintä- ja tietotekniikan osastojen sisäänkäynneillä on pyörätuoliluiskat. 

Sisätilat

Toimipisteen vahtimestarin työpiste sijaitsee A-talon sisäänkäynnin läheisyydessä. Toimipisteen yleisissä tiloissa ei ole korkeita kynnyksiä, mutta työsalien ulko-ovissa ja kuntosalin sisäänkäynnillä on kynnykset. Toimipisteessä on yksi yleinen esteetön WC-tila, joka sijaitsee A-talossa sosiaali- ja terveysalan osaston ja opetuskeittiöiden lähettyvillä.

Takaisin ylös