Hyppää pääsisältöön

Komentajankatu 5, Leppävaara

Tältä sivulta löydät Komentajankadun toimipisteen saapumisohjeet sekä toimitilakoordinaattorin ja vahtimestareiden yhteystiedot.
Ulkokuva Komentajankadun toimipisteestä.
Komentajankadun toimpiste.

Opintoneuvonnan ja asiakaspalvelun yhteystiedot

Toimipisteen yhteystiedot

Komentajankatu 5 - Yhteystiedot

Käyntiosoite: Komentajankatu 5 A, 02600 Espoo
Postiosoite: PL 7173, 02070 ESPOON KAUPUNKI
Puhelinnumero: 040 126 7468

Toimitilakoordinaattori

Toimitilakoordinaattoriin voit olla yhteydessä tiloihin liittyvissä kysymyksissä.

Kadri Kümnik

Toimitilakoordinaattori

Puhelinnumero: +358401267670

Toimipisteen kuvaus

Leppävaaran aluekeskuksessa Komentajankadulla on Espoon työväenopiston toimintaa. Tilat sijaitsevat noin 500 metrin päässä Sellon kauppakeskuksesta. Opetuksen käytössä on kymmenen luokkaa. Työväenopiston opetustarjonnassa on mm. taidetta, musiikkia, kieliä ja liikuntaa. 

Lisäksi toimipisteessä on opetuskeittiö ja tekstiililuokka, joissa järjestetään kursseja. Työväenopiston toiminnan lisäksi toimipisteessä järjestetään suomen kielen, lukutaidon ja aikuislukion koulutusta. Talossa työskentelee vahtimestari kurssien mukaisesti. 

Saapuminen

Komentajankadun toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Espoon Leppävaarassa. Paikalle saavut helpoiten junalla. Leppävaaran asemalta on toimipisteelle lyhyt kävelymatka.  

Esteettömyys

Pääovella on ovipuhelin, jonka kautta saat vahtimestarilta apua sisäänkäyntiin. Vaihtoehtoisesti voit soittaa vahtimestarille ja ajaa parkkihalliin invapaikalle, josta on pääsy suoraan hissiin. Invapaikka on varattu vain sitä tarvitseville.

Takaisin ylös