Hyppää pääsisältöön

Sähköinen opintotoimisto - Todistuspalvelut

Palvelu
Omniassa on käytössä sähköinen opintotoimisto.

Jos tarvitset esimerkiksi opiskelutodistuksen opintotuen hakemista varten tai kopion tutkintotodistuksestasi, saat ne käyttöösi sähköisesti.

Todistuspalvelut ammatilliselle ja TUVAn opiskelijalle

Wilman kautta saat tilattua sähköisesti

  • TEM- ja KK-lomakkeet
  • Opiskelutodistuksen
  • Opintosuoritusotteen
  • HSL-alennuslomakkeen, jos opiskelija-alennuksen aktivointi sovelluksessa ei onnistu puuttuvien verkkopankkitunnusten vuoksi. Lisätietoja HSL-opiskelija-alennuksesta (hsl.fi).

Kirjautumalla Wilmaan ja klikkaamalla linkkiä ”Todistuspalvelu” pääset reaaliaikaisesti ottamaan itsellesi sähköisesti allekirjoitetun opiskelutodistuksen tai opintosuoritusotteen. Klikkaamalla haluamaasi kohtaa, dokumentti ilmestyy ”Dokumentit” -osioon.

Tilataksesi muita todistuksia, täytä sähköisen opintotoimiston palvelulomake (Forms). Sähköisen opintotoimiston kautta tilattujen todistusten ja lomakkeiden toimitusaika on 3 työpäivää. Toimitamme sähköisen opintotoimiston kautta tilaamasi lomakkeet myös edellä kuvatusti Wilmaan.

Huomaathan, että VR:n ja Matkahuollon alennuksiin tarvitset alennustunnuksella varustetun opiskelijakortin.

Voit tehdä arkistopyynnön vanhemmille todistuskopioille erillisellä lomakkeella.

Todistuspalvelut lukio-opiskelijalle

Tilataksesi todistuksia, täytä sähköisen opintotoimiston palvelulomake. Sähköisen opintotoimiston kautta tilattujen todistusten ja lomakkeiden toimitusaika on 3 työpäivää.

Todistuspalvelut opintonsa päättäneille

Omniasta valmistuneiden ja eronneiden opiskelijoiden on mahdollista saada jäljennös todistuskopiosta ja siihen liittyvästä opintosuoritusotteesta arkistokappaleesta oikeaksi todistettuna. Arkistopyyntö tehdään erillisellä lomakkeella.

Todistusten varmentaminen

Mikäli sinun tai esimerkiksi työpaikkasi tarvitsee varmentaa sähköisesti allekirjoitetun todistuksen oikeellisuus, voit tehdä sen validaattorin avulla.

Ota yhteyttä

Jos tarvitset muuta palveluneuvontaa, voit olla yhteydessä InfoOmniaan.

Takaisin ylös
Tagit:
Ohjaus