Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

Palvelut työnhakijoille

Palvelu

Omniasta löydät lukuisia vaihtoehtoja ura- ja koulutuspolulle työuran kaikissa vaiheissa

Omniassa löydät suunnan työuran jokaisessa vaiheessa. Löydät koulutukset, kun mietit ammatinvalintaa, haluat täydentää osaamistasi tai haluat opiskella uuden ammatin.

Tiesitkö, että saatat olla oikeutettu erilaisiin tukiin opintojesi aikana? Opiskelun rahoitusmuotoja on monia erilaisia eri elämäntilanteisiin.

Tutustu opintojen rahoitusvaihtoehtoihin

Omnian uraohjauspalvelut

Uraohjauksesta saat neuvoa ja tukea työ- tai koulutustilanteesi selvittämiseen. Yhdessä uraohjaajan kanssa voit pohtia vahvuuksiasi ja voimavarojasi sekä suunnitella itsellesi uutta työ- tai opintopolkua. Saat yksilöllistä tukea ja ohjausta. Etsitään oikea koulutus juuri sinulle.

Tutustu Omnian uraohjauspalveluihin

Uudelle uralle Omnian työvoimakoulutuksilla

Omnian työvoimakoulutuksilla saat startin uuteen ammattiin ja voit suunnata uudelle uralle. Koulutus tähtää aina työllistymiseen.

Työvoimakoulutuksena voi suorittaa perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Monilla eri ammattialoilla järjestetään lisäksi jatko- tai täydennyskoulutusta. Koulutukset on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille aikuisille, jotka ovat suorittaneet oppivelvollisuutensa, mutta soveltuvat hyvin myös ammatinvaihtajille.

Tutustu työvoimakoulutuksiin

Tukea työllistymiseen kaikissa elämäntilanteissa