Hyppää pääsisältöön

Ruokapalveluvastaava

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon tutkinnon osa
Täydennyskoulutus
Haluatko työskennellä suurkeittiössä? Ruokapalveluvastaavan oppisopimuskoulutus antaa eväät ruokapalveluvastaavan tehtäviin.

Koulutuksen kuvaus

Koulutuksen opit ruoanvalmistusta ja toimintaympäristön puhtaanapitoa. Perehdyt keittiöissä tarvittavien tavaroiden ja aineiden tilaamiseen sekä kustannusten ja talouden seuraamiseen. Myös asiakaspalvelu ja ruokapalveluvastaavana toimiminen ovat tärkeässä roolissa koulutuksessa.

Koulutus antaa valmiudet toimia ruokapalveluvastaavana päiväkodeissa, kouluissa ja muissa vastaavissa tehtävissä. Suoritetut tutkinnon osat voidaan hyväksi lukea ravintola- ja cateringalan perustutkintoon.

Koulutuksen tiedot

Koulutuksen kesto

Opintojen kesto on yksilöllinen. Keskimäärin opinnot kestävät noin 8 kuukautta.

Vaatimukset

Koulutus edellyttää työpaikkaa. Suomen kielen kielitaitovaatimus on A2.2.

Toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena omissa työtehtävissä. Lisäksi koulutus sisältää yhteensä 8 koulutuspäivää.

Hakeutuminen

Tärkeät tiedot hausta

Opiskelijavalinta

Valinta tehdään hakemusten tietojen perusteella. Täytä siis hakemuksesi huolellisesti. Haastattelukutsu valintakeskusteluihin lähetetään sähköpostitse. Myös valinnoista ilmoitetaan sähköpostitse. Tutkinnon osan koulutukseen ei ole pääsykoetta. Hakeutumista koskevat tiedustelut haku@omnia.fi.

Kielitaidon arviointi

Hakija, jonka äidinkieli ei ole suomi, voi osoittaa suomen kielen taitonsa riittävän opiskeluun joko todistuksella tai osallistumalla kielitestiin (taso A2.2). Jos hyväksyttävää todistusta ei ole, niin hakija saa kutsun kielitestiin sähköpostilla. Se tulee läpäistä, jotta haku jatkuisi. Lue lisää kielitaidon arvioinnista.

Peruutusehdot

Oppisopimuskoulutuksen peruutus on maksuton.

Haku

Hakuaika ilmoitetaan myöhemmin.
Takaisin ylös
Tagit:
Ruoka ja juoma