Hyppää pääsisältöön

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan esimiestyön koulutus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto
Ammatti- ja erikoisammattitutkinto
Toimitko kotihoidon, puhtaus- tai kiinteistöalan esimiestehtävissä tai pohditko siirtyväsi niihin? Haluatko vahvistaa osaamistasi alan asiantuntijana? Suunnitteletko puhtaus- ja kiinteistöalan yrityksen perustamista? Alan arvostama esimieskoulutus antaa uralle vauhtia.

Koulutuksen kuvaus

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluiden erikoisammattitutkinto antaa sinulle eväitä johtaa vastuualueesi palvelutuotantoa ja asiakkuuksia kannattavasti. Saat valmiuksia ja osaamista toimia esimiehenä kiinteistönhoidossa, kotityöpalveluissa ja puhtausalalla.

Kiinnostuksesi mukaan voit suuntautua laadun kehittämiseen, ekotehokkuuden johtamiseen, kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointiin, monipalvelujen johtamiseen, puhtaus ja kiinteistöpalvelujen kehittämiseen tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittamiseen ja myyntiin.

Sinulla on mahdollisuus suorittaa opintoja tai työelämässä oppimisen jaksoja ulkomailla. Omnia on hyvä ympäristö suunnitella myös yritystoimintaa ja kartuttaa yrittäjyysosaamista. Kestävän kehityksen teemat kulkevat mukana osana opintoja ja näyttöjä opiskelujesi ajan. Voit hakea koulutuksen jälkeen ammattikorkeakouluun tai yliopistoon jatko-opintoihin.

Tutustu toteutussuunnitelmaan (eperusteet.opintopolku.fi) ja lue lisää tutkinnon rakenteesta (eperusteet.opintopolku.fi).

Koulutuksen tiedot

Mitä valmiuksia tarvitset?

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu kiinteistönhoito-, kotityöpalvelu- tai puhtausalalla työskenteleville esimiehille tai esimiehiksi aikoville ammattilaisille. Koulutus edellyttää työkokemusta sekä mielellään alan peruskoulutusta. 

Omnian koulutuksissa painopiste on omien taitojen hiomisessa, toisia sparraten ja yhdessä oppien. Tutkinnon suorittaminen vaatii työpaikan. Tutkinnossa vaadittava osaaminen arvioidaan työpaikalla tehtävissä työtehtävissä.

Koulutuksen kesto

Opintojen kesto on yksilöllinen. Keskimäärin opinnot kestävät 1 vuoden. Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan ja siihen vaikuttavat mm. aikaisemmat opintosi, työkokemuksesi sekä yksilöllinen opiskelutarpeesi.

Toteutus

Koulutus muodostuu innostavista koulutuspäivistä, oppimistehtävistä, ryhmä- ja projektitöistä, itsenäisestä työskentelystä, pienryhmäohjauksesta ja työssä oppimisesta. Koulutuspäiviä on keskimäärin kerran kuukaudessa. Ne tukevat tutkinnon suorittamista ja antavat uusia näkemyksiä ja ideoita.

Hakeutuminen

Tärkeät tiedot hausta

Opiskelijavalinta

Valinta tehdään hakemuksen tietojen pohjalta. Täytä siis hakemuksesi huolellisesti. Hakijan tulee tutustua jatkuvan haun tärkeisiin tietoihin.

Tutkintoon ei ole pääsykoetta.

Hakeutumista koskevat tiedustelut haku@omnia.fi

Kielitaidon arviointi

Hakija, jonka äidinkieli ei ole suomi, voi osoittaa suomen kielen taitonsa riittävän opiskeluun joko todistuksella tai osallistumalla kielitestiin (taso B1.1). Jos hyväksyttävää todistusta ei ole, niin hakija saa kutsun kielitestiin sähköpostilla. Se tulee läpäistä, jotta haku jatkuisi. Lue lisää kielitaidon arvioinnista.

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50 % opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu. Muutokset ovat mahdollisia.

Oppisopimuskoulutuksen peruuttaminen on maksutonta.

Haku

Espoon keskus, päiväopetus

Hakuaika:

7.9.2022 klo 13.30 - 30.11.2022 klo 23.59

Koulutus alkaa:

9.1.2023
Hae koulutukseen (opintopolku.fi) (avautuu uudessa ikkunassa, siirtyy toiselle verkkosivustolle)

Espoon keskus, päiväopetus

Hakuaika:

1.12.2022 klo 00.01 - 31.1.2023 klo 23.59

Koulutus alkaa:

6.3.2023
Hae koulutukseen (opintopolku.fi) (avautuu uudessa ikkunassa, siirtyy toiselle verkkosivustolle)
Takaisin ylös
Tagit:
Liiketoiminta ja johtaminen
Puhtaus ja kiinteistö