Hyppää pääsisältöön

Yrittäjäkoulutus

Yrittäjyyden ammattitutkinto
Ammatti- ja erikoisammattitutkinto
Yrittäjä! Onko suunnitelmissasi kehittää yritystäsi eteenpäin? Kaipaatko uusia ajatuksia toiminnan uudistamiseen ja tuotteistamiseen, markkinoinnin ja myynnin tehostamiseen tai talouden hallintaan? Yrittäjyydessä voi ja kannattaa kehittyä. Hanki nostetta yrityksesi liiketoimintaan ja rakennat yrityksellesi vahvemman tulevaisuuden.

Koulutuksen kuvaus

Yrittäjyyden ammattitutkinto on käytännönläheinen koulutus, joka luo yrittäjälle mahdollisuuden niin liiketoiminnan kuin yrittäjyysosaamisen kehittämiseen. Koulutuksen aikana analysoit yhdessä mentoreiden kanssa yrityksesi toimintaa ja kehittämistä. Opit lisää myynnistä ja markkinoinnista. Saat eväitä tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja tuotteistamiseen. Koulutuksen aikana verkostoidut toisiin yrittäjäkollegoihin ja mentoreihin. Saat tueksesi arvokkaan verkoston niin koulutuksen ajaksi kuin siitä eteenpäin.  

Muistathan, että yrittäjän voit hankkia ja täydentää osaamistasi yrittäjän oppisopimuksella. Voit hakea koulutuksen jälkeen ammattikorkeakouluun tai yliopistoon jatko-opintoihin. Kestävän kehityksen teemat kulkevat mukana osana opintoja ja näyttöjä opiskelujesi ajan. Sinulla on mahdollisuus suorittaa opintoja tai työelämässä oppimisen jaksoja ulkomailla.

Tutustu toteutussuunnitelmaan (eperusteet.opintopolku.fi) ja lue lisää tutkinnon rakenteesta (eperusteet.opintopolku.fi).

Koulutuksen tiedot

Mitä valmiuksia tarvitset?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat jo yrittäjinä.

Omnian koulutuksissa painopiste on omien taitojen hiomisessa, toisia sparraten ja yhdessä oppien. Tarvitset opintojen ajaksi työ- tai harjoittelupaikan, jossa voit tehdä erikoistumiseesi liittyviä töitä.

Koulutuksen kesto

Opintojen kesto on yksilöllinen. Keskimäärin opinnot kestävät 1 vuoden. Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan ja siihen vaikuttavat mm. aikaisemmat opintosi, työkokemuksesi sekä yksilöllinen opiskelutarpeesi.

Toteutus

Koulutus muodostuu innostavista koulutuspäivistä, oppimistehtävistä, ryhmä- ja projektitöistä, itsenäisestä työskentelystä, pienryhmäohjauksesta ja työssä oppimisesta. Koulutuspäiviä on keskimäärin kerran kuukaudessa. Ne tukevat tutkinnon suorittamista ja antavat uusia näkemyksiä ja ideoita.

Asiakkaan kokemus

Yrittäjän ammattitutkinnosta vahvistusta omaan yrittäjyyteen

”Hektisen työn ja lapsiperhearjen ohessa yrityksen kehittämistyö olisi ollut haastavaa, ellei olisi ollut sovittuja koulutuspäiviä, jolloin tähän voisi keskittyä kunnolla."

Lue Ainon haastattelu

Hakeutuminen

Tärkeät tiedot hausta

Opiskelijavalinta

Valinta tehdään hakemuksen tietojen pohjalta. Täytä siis hakemuksesi huolellisesti. Hakijan tulee tutustua jatkuvan haun tärkeisiin tietoihin.

Tutkintoon ei ole pääsykoetta.

Hakeutumista koskevat tiedustelut haku@omnia.fi

Kielitaidon arviointi

Hakija, jonka äidinkieli ei ole suomi, voi osoittaa suomen kielen taitonsa riittävän opiskeluun joko todistuksella tai osallistumalla kielitestiin (taso B1.1). Jos hyväksyttävää todistusta ei ole, niin hakija saa kutsun kielitestiin sähköpostilla. Se tulee läpäistä, jotta haku jatkuisi. Lue lisää kielitaidon arvioinnista.

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50 % opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu. Muutokset ovat mahdollisia.

Oppisopimuskoulutuksen peruuttaminen on maksutonta.

Haku

Espoon keskus, päiväopetus

Hakuaika:

19.9.2022 klo 07.30 - 31.1.2023 klo 23.59

Koulutus alkaa:

30.1.2023
Hae koulutukseen (opintopolku.fi) (avautuu uudessa ikkunassa, siirtyy toiselle verkkosivustolle)
Takaisin ylös
Tagit:
Liiketoiminta ja johtaminen
Yrittäjyys