Hyppää pääsisältöön
Hei ammatillinen opiskelija! Katso tärkeät tiedot opintojesi aloittamiseksi

Sosiaali- ja terveysalan johtamisen koulutus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
Ammatti- ja erikoisammattitutkinto
Haluatko kehittyä johtajana ja esimiehenä sosiaali- ja terveysalalla? Tai toimitko yrittäjänä? Kaipaatko uusia ideoita toiminnan kehittämiseen tai keinoja vahvistaa työntekijöiden sitoutumista? Sosiaali- ja terveysalalle räätälöidyllä koulutuksella suuntaat katseen vahvasti tulevaisuuteen.

Koulutuksen kuvaus

Sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle suunnattu koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden arvioida ja kehittää organisaation toimintaa, taloutta, prosesseja, henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyttä sekä omaa johtamisosaamista. Koulutuksen avulla opit tunnistamaan vastuualueesi kehittämistarpeita sekä asettamaan toiminnalle mitattavia ja konkreettisia tavoitteita. Opit myös arvioimaan omaa rooliasi johtajana ja kehittämään johtamisosaamistasi. Kouluttajien ja asiantuntijoiden tuella viet muutostavoitteitasi eteenpäin käytännönläheisesti arkityössäsi ja pääset näin hyödyntämään osaamistasi välittömästi.

Kestävän kehityksen teemat kulkevat mukana osana opintoja ja näyttöjä opiskelujesi ajan. Sinulla on mahdollisuus suorittaa opintoja tai työelämässä oppimisen jaksoja ulkomailla. Voit hakea koulutuksen jälkeen ammattikorkeakouluun tai yliopistoon jatko-opintoihin.

Tutustu toteutussuunnitelmaan (opintopolku.fi) ja lue lisää tutkinnon rakenteesta (opintopolku.fi).

Koulutuksen tiedot

Mitä valmiuksia tarvitset?

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan johtamistehtävissä jo toimiville henkilöille sekä yrittäjille, jotka vastaavat yksikkönsä toiminnasta, henkilöstöstä ja taloudesta.  

Omnian koulutuksissa painopiste on omien taitojen hiomisessa, toisia sparraten ja yhdessä oppien. Tutkinnon suorittaminen vaatii työpaikan. Tutkinnossa vaadittava osaaminen arvioidaan työpaikalla tehtävissä työtehtävissä.

Koulutuksen kesto

Opintojen kesto on yksilöllinen. Keskimäärin opinnot kestävät 1–1,5 vuoden. Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan ja siihen vaikuttavat mm. aikaisemmat opintosi, työkokemuksesi sekä yksilöllinen opiskelutarpeesi.

Toteutus

Koulutus muodostuu innostavista koulutuspäivistä, oppimistehtävistä, ryhmä- ja projektitöistä, itsenäisestä työskentelystä, pienryhmäohjauksesta ja työssä oppimisesta. Koulutuspäiviä on keskimäärin kerran kuukaudessa. Ne tukevat tutkinnon suorittamista ja antavat uusia näkemyksiä ja ideoita.

Hakeutuminen

Tärkeät tiedot hausta

Opiskelijavalinta

Valinta tehdään hakemuksen tietojen pohjalta. Täytä siis hakemuksesi huolellisesti. Hakijan tulee tutustua ammatillisen koulutuksen opiskelijavalinnan perusteisiin.

Tutkintoon ei ole pääsykoetta.

Hakeutumista koskevat tiedustelut haku@omnia.fi

Kielitaidon arviointi

Hakija, jonka äidinkieli ei ole suomi, voi osoittaa suomen kielen taitonsa riittävän opiskeluun joko todistuksella tai osallistumalla kielitestiin (taso B1.1). Jos hyväksyttävää todistusta ei ole, niin hakija saa kutsun kielitestiin sähköpostilla. Se tulee läpäistä, jotta haku jatkuisi. Lue lisää kielitaidon arvioinnista.

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50 % opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu. Muutokset ovat mahdollisia.

Haku

Kirkkokatu, päiväopetus

Hakuaika:

10.5.2022 klo 10.00 - 15.9.2022 klo 23.59

Koulutus alkaa:

6.10.2022
Hae koulutukseen (opintopolku.fi) (avautuu uudessa ikkunassa, siirtyy toiselle verkkosivustolle)
Takaisin ylös
Tagit:
Liiketoiminta ja johtaminen