Jatkuva haku

Nyt on aika tarttua opintoihin ja kouluttautua ammattiin! Haku auki vuoden ympäri.

Omnian koulutustarjonnassa on yli 20 ammatillista perustutkintoa sekä ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja. Tältä sivulta löydät kaikki Omnian ammatilliset koulutukset, joihin haku on auki.

Hae ammatilliseen perustutkintoon

Jatkuvassa haussa voivat hakea kaikki iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Hae jatkuvassa haussa, jos olet jo suorittanut jonkin ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon.

Jatkuvan haun hakuaika 12.7. - 22.8.2021 on lokakuun 2021 alkavaan koulutukseen.  Lokakuun aloituksen opiskelijavalinnan tulokset ilmoitetaan viimeistään 20.9.2021. 

Jatkuvan haun 19.4.-11.7.2021 hakemuksia käsitellään kesäkuusta alkaen viikoittain. Valintoja tehdään, mikäli tutkinnossa on vapaita opiskelupaikkoja, 11.7.2021 päättyneen haun opiskelijavalinta ilmoitetaan 31.7.2021 mennessä. 11.7.2021 päättyneen haun hakemuksia pidetään voimassa 18.8.2021 saakka, jos opiskelupaikkoja vapautuu.

Yhteishaussa ammatillisiin perustutkintoihin voivat hakea peruskoulusta, lukiosta tai ulkomailla suoritetusta koulutuksesta valmistuneet nuoret. Jos sinulla ei ole aiempaa ammatillista tutkintoa, voit siis hakea sekä yhteishaussa että jatkuvassa haussa. Kevään 2021 yhteishaun hakuaika on päättynyt 7.4.2021 klo 15.00. Seuraava yhteishaun hakukaika on keväällä 2022. Lue lisää yhteishausta.

 

PDF iconValintainfo perustutkinnon suorittajalle

Jokaisen opiskelijan tulee lukea järjestyssäännöt ja noudattaa niitä. Säännöt sisältävät opiskelijan oikeuksia ja velvollisuuksia koskevia määräyksiä, joiden lähtökohtana ovat koulutuksesta annettu ajantasainen lainsäädäntö. Lue PDF iconJärjestyssäännöt.

Hakija, jolla on aikaisempia opintosuorituksia tai muuta osaamista samalta alalta, johon hän on hakenut, voidaan hyväksyä opiskelijaksi joustavasti ympäri vuoden. Jokaisen opiskelemaan valitun opiskelupolku ja opiskeluaikataulu suunnitellaan henkilökohtaisesti.

12.7.2021 - 22.8.2021 Jatkuvassa haussa olevat perustutkinnot:

Elintarvikealan perustutkinto

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto

Laboratorioalan perustutkinto

Liiketoiminnan perustutkinto

Matkailualan perustutkinto

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Puuteollisuuden perustutkinto

Rakennusalan perustutkinto

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto

Taideteollisuusalan perustutkinto

Talotekniikan perustutkinto

Teknisen suunnittelun perustutkinto

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Turvallisuusalan perustutkinto

Veneenrakennusalan perustutkinto

Hae ammattitutkintoon tai erikoisammattitutkintoon

PDF iconValintainfo ammattitutkinnon ja erikoisammattitutkinnon suorittajalle