Jatkuva haku

Nyt on aika tarttua opintoihin ja kouluttautua ammattiin! Haku auki vuoden ympäri.

Omnian koulutustarjonnassa on yli 20 ammatillista perustutkintoa sekä ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja. Tältä sivulta löydät kaikki Omnian ammatilliset koulutukset, joihin haku on auki. Kaikki ammatilliset tutkinnot uudistuvat vuoden 2018 aikana, joten koulutusten kuvaustietoja Omnian www-sivuilla sekä opintopolussa tullaan päivittämään ja täydentämään kevään aikana.

Hyppää suoraan oikeaan kohtaan sivulla:

Hae ammatilliseen perustutkintoon

Jatkuvassa haussa voivat hakea kaikki hakijat iästä ja taustakoulutuksesta riippumatta. Jos olet jo suorittanut jonkin ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, voit hakea suorittamaan ammatillista perustutkintoa ainoastaan jatkuvassa haussa. Hakemuksia käsitellään säännöllisin väliajoin. Hakijoiden, joiden hakemukset saapuvat 8.4.2018 mennessä, opinnot alkavat elokuussa 2018. Hakijat, joilla on aikaisempia opintosuorituksia tai muuta osaamista jo alalta, polutetaan joustavasti opintoihin ympäri vuoden. Jokaisen opiskelemaan valitun opiskelupolku ja opiskeluaikataulu suunnitellaan henkilökohtaisesti.

PDF iconValintainfo perustutkinnon suorittajalle

Espoon keskus, Kirkkokadun toimipiste

Espoon keskus, Lakelankadun toimipiste

Espoon keskus, Lehtimäentien toimipiste

Kirkkonummi

Leppävaara

Suomenoja

Peruskoulusta, lukiosta tai ulkomailla suoritetusta koulutuksesta valmistuneet nuoret ja kaikki, joilla ei ole aiempaa ammatillista tutkintoa, voivat hakevat ammatillisiin perustutkintoihin yhteishaussa keväällä. Lue lisää yhteishausta.

Maahanmuuttajakoulutus, ammatilliset perustutkinnot

Hae ammattitutkintoon tai erikoisammattitutkintoon

PDF iconValintainfo ammattitutkinnon ja erikoisammattitutkinnon suorittajalle

Espoon keskus