Hyppää pääsisältöön
Katso kevään 2024 yhteishaussa Omniaan valitut uudet opiskelijat

Kaikille avoin uraohjaus

Palvelu
Omnian kaikille avoin uraohjaus on tarkoitettu työttömänä tai vailla opiskelupaikkaa oleville. Uraohjaukseen voivat hakeutua myös jo työelämässä olevat, jotka tarvitsevat tukea urapolun suunnitteluun.

Omnian uraohjaus palvelee laajasti kaikkia, jotka haluavat apua koulutus- tai työpolun suunnittelemiseen. Palveluun voivat hakeutua kaikki Suomessa asuvat henkilöt taustasta tai työ- ja opiskelutilanteesta riippumatta.

Uraohjaus auttaa sinua suunnittelemaan koulutus- tai työpolkua, oli sitten kyse nykyisen osaamisesi laajentamisesta tai uudelle alalle suuntaamisesta. Uraohjauksessa selvitetään yhdessä, millaisia vaihtoehtoja sinulle on tarjolla oman osaamisesi kehittämiseen ja millaista tukea siihen on saatavissa. Ohjauksessa huomioidaan mielenkiintosi kohteet, osaamisesi, koulutuksesi sekä aiempi työkokemuksesi. Omnian uraohjauksessa saat tietoa opiskeluvaihtoehdoista niin Omniassa kuin muissakin oppilaitoksissa.

Uraohjaus sopii sinulle, jos

  • tarvitset tukea työ- ja opiskelutilanteesi selvittämiseen
  • tarvitset lisää tietoa opiskelun eri vaihtoehdoista ja hakeutumisesta
  • haluat suunnitella uutta työ- tai koulutuspolkua tai kehittää osaamistasi.

Uraohjauksesta saat

  • yksilöllistä ohjausta
  • tukea vaihtoehtojen selvittämiseen
  • tukea jatkosuunnitelman tekemiseen
  • tietoa työmarkkina-asioista ja opiskeluvaihtoehdoista 
  • tietoa opiskelun aikaisesta toimeentulosta ja eri tukivaihtoehdoista.
Oletko ammatillinen opiskelija ja etsit uraohjausta?
Katso Omniasta ammattiin valmistuvien uraohjauspalvelu

Uraohjauksen ajanvaraus

Keskustelut uraohjaajan kanssa ovat luottamuksellisia. Halutessasi voit asioida myös nimettömänä. Palvelua tarjotaan suomen ja englannin kielellä. Voit osallistua myös oman tulkin kanssa. Uraohjauksen kesto vaihtelee tarpeesi mukaan. Palvelu on ilmainen.

Uraohjauksen asiakastapaamiset pidetään Espoon keskuksessa Kirkkokadun toimipisteessä tai etätapaamisina puhelimen tai Teamsin välityksellä.

Voit varata ajan ottamalla yhteyttä InfoOmniaan tai varaamalla ajan ajanvarauskalenterista (Bookings).

 

Uraohjausta Espoon Ohjaamotalolla sekä Työllisyys Espoon neuvontapisteellä 

Uraohjaajat ovat tavattavissa myös tiistaisin Espoon Ohjaamotalolla (espoo.fi) ajanvarauksella klo 9–16 sekä keskiviikkoisin Työllisyys Espoon neuvontapisteellä Isossa Omenassa klo 9–16.  

Takaisin ylös
Tagit:
Ohjaus