Hyppää pääsisältöön

Puualan asiakastyöt

Palvelu
Puualan opiskelijoilta voit tilata laadukkaita huonekaluja mittatilaustyönä.
Tuppeensahattuja koivulankkuja.

Tilaa laadukkaat mittatilaustyöt Omnian puualan opiskelijoilta. Opiskelijat tekevät töitä opintosuunnitelman mukaisesti ja asiakastyönä otetaan vastaan tilauksia, jotka sopivat opinnoissa meneillä olevaan tutkinnon osaan. Kaikki tilaukset käsitellään erikseen ja tilaajalle ilmoitetaan, sopiiko työ toteutettavaksi. 

Täytä rohkeasti tilauslomake, niin otamme sinuun yhteyttä! Toimipisteestämme on saatavilla myös myyntiin valmistettuja harjoitustöitä, joiden saatavuus vaihtelee opintoperiodin mukaan. Kuvia harjoitustöistä löydät tämän sivun lopun galleriasta.

Myynnissä olevat valmiit työt

Myymme opiskelijoiden valmistamia harjoitustöitä. Tuotteiden saatavuus on kausiluontoista. Mikäli olet kiinnostunut tuotteista, kysy lisää OmniaShopista. Myynnissä olevia tuotteita voidaan valmistaa myös tilauksesta.

Tilaustyöt

Tuotteiden hinta määritetään koon, puulajin ja työmäärän perusteella. Vastaan voidaan ottaa vähintään 200 euron arvoisia tilauksia, jotta työn laajuus riittää kattamaan tutkinnon osan osaamistavoitteet. Opiskelijat toimivat yrityksen tavoin ja työn on oltava myös kustannustehokasta. 

Suuren kysynnän vuoksi emme pysty toistaiseksi vastaanottamaan tilaustöitä. Avaamme tilauslomakkeen työtilanteen helpottuessa.

Alihankintatyöt

Toteutamme puuosastolla myös CNC-koneistuksia ja puun kuivausta alihankintatyönä. CNC-jyrsimemme on viisiakselinen Biessen Rover A 1632. Työstöpöydän koko on 3000 x 1500 mm. Kuivaamomme on alipaineavusteinen lauhdekuivaamo, joka kuivaa puun hellävaroen. Kuivaamo on muodoltaan sylinteri ja sen sisähalkaisija on 1,1 m ja sisäpituus 5,2 m. Jos kiinnostuit, täytä alihankintatöiden tilauslomake (Forms).

Maksutavat ja yhteystiedot

Maksutavat

Tilaustöissä laskutus. Valmiissa töissä maksu OmniaShopiin kortilla.

Yhteystiedot

Käyntiosoite
Kirkkokatu 16 B, Espoo 

Aukioloajat
Tilaustöiden nouto sopimuksen mukaan. Valmiita töitä voi ostaa myös OmniaShopista sen aukioloaikoina.

Takaisin ylös
Tagit:
Ammattitaito
Oppimisympäristöt