Hyppää pääsisältöön

Tuntiopettaja, Työväenopiston liikuntakurssit

Avoin työpaikka

Oletko liikunnanohjauksesta innostunut liikunta-alan ammattilainen, joka etsii lisätyötä Espoon alueelta? Hae meille sijaiseksi/tuntiopettajaksi työväenopiston liikuntakursseille!

Omnian Espoon työväenopisto toteuttaa yli 700 liikuntakurssia vuosittain liikuttaen noin 8000 asiakasta eri puolilla Espoota. Kursseja opettaa yli 100 liikunta-alan ammattilaista. Toteutamme liikunnan opetusta sisä- ja ulkoliikuntaympäristöissä, sekä verkko-opetuksena. Pääasialliset kohderyhmämme ovet perheet, aikuisväestö sekä seniorit. Opetusta on pääasiassa arki-iltoina, mutta jonkin verran myös päivisin ja viikonloppuisin. Tavoitteenamme on lisätä englannin kielellä opetettavien liikuntakurssien määrää.

Meillä on jatkuva sijaishaku ohjatun liikunnan kursseille. Etsimme myös kaudelle 2023-2024 uusia tuntiopettajia, joilla on kokemusta liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin opettamisesta.

Opetettavia lajejamme ovat jooga, pilates, eri tanssin lajit, kunto- ja terveysliikunta (esim. lihaskunto- ja kehonhuoltotunnit, kuntonyrkkeily), vesiliikunta, perheliikunta sekä lajiliikunta (esim. palloilulajit, hiihto, parkour, suunnistus, juoksu).

Kurssitarjontaamme voit tutustua ilmonet.fi -sivustolla: ilmonet.fi/espootyovisliikunta.

Tuntiopettajan sijaisena toimiminen edellyttää osaamista ja kokemusta aineissa, joihin sijaista haetaan.
Tuntiopettajan tärkeitä ominaisuuksia ovat kyky opettaa ja ohjata erilaisia ihmisiä, suunnitelmallisuus, luotettavuus sekä avoin suhtautuminen asiakkaan toiveisiin ja palautteeseen.

Eduksi luemme liikunta- ja terveysalan tutkinnot sekä lajiliittojen, urheilu- ja liikuntajärjestöjen viralliset kurssit tai yksityisen sektorin lisenssikoulutukset.

Maksamme OVTES:n mukaista palkkaa. Korkeakoulututkinto, opettajan pedagogiset opinnot (60 op tai vastaavat) tai aikuiskasvatuksen perusopinnot korottavat tuntipalkkaa. Maksamme matkakorvausta julkisen liikenteen mukaan niiltä osin kuin matkaa opetuspaikkaan kertyy yli 20 km suuntaansa kotoa käsin.

Tuntiopettajana toimimiseen ja palkkaukseen voit tutustua täällä: https://espoontyovaenopistontuntiopettajat.fi

Yhteystiedot
Ida Tuina (Kunto-, ulko- ja vesiliikunta, palloilu) ida.tuina@omnia.fi
Inka Mannoja (Pilates, Jooga, kehonhuolto) inka.mannoja@omnia.fi
Katja Putkonen (Aikuinen-lapsi liikunta, tanssi) katja.putkonen@omnia.fi Takaisin ylös