Hyppää pääsisältöön

Yrittäjän osaamisen kehittäminen oppisopimuksella

Palvelu
Meillä kehität yrittämisessä tarvittavaa osaamista käytännönläheisesti ja sinulle parhaiten sopivalla tavalla – nopeasti tai enemmän aikaa käyttäen. Samalla kasvatat myös verkostojasi.

Yrittäjän opiskelumahdollisuudet oppisopimuksella

Oppisopimuksella voit opiskella omassa yrityksessäsi joustavasti, kattavasti ja maksutta. Yrittäjän oppisopimuksella voit polkaista käyntiin liiketoiminnan kehittämishankkeita ja vahvistaa valmiuksiasi yrittäjänä. 

Oppisopimuskoulutuksella kouluttautuminen edellyttää, että työskentelet omassa yrityksessäsi kokopäiväisesti, vähintään 25 tuntia viikossa.

Miksi opiskella oppisopimuksella?

  • voit opiskella joustavasti juuri niitä asioita, joita tarvitset yrityksesi kehittämiseen
  • voit suorittaa itsellesi parhaiten soveltuvan ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan omassa yrityksessäsi
  • saat koulutuksen aikana tukea osaavilta kouluttajiltamme
  • pääset vaihtamaan ajatuksia myös muiden yrittäjien kanssa, luomaan verkostoja ja ammennat uusia näkökulmia työhösi
  • sinua ohjaa ja tukee koulutuksen aikana oppilaitoksen edustajan lisäksi toinen yrittäjä – mentori.

Lyhyitä koulutuksia täsmätarpeeseen

Voit hyödyntää oppisopimusta myös tutkintoja pienemmissä osissa, kuten tutkinnon osien suorittamisessa.

Omnian koulutustarjonnasta löydät lukuisia yrittäjän arkeen sopivia koulutuksia. Aiheina ovat mm. digiosaaminen, markkinointi, taloushallinto tai kielitaito. Lyhyillä kursseilla on mahdollista saada nopeaa täsmäosaamista tai suorittaa esimerkiksi alalla vaadittavat kortit ja passit.

Pidemmät koulutusvaihtoehdot kehittämiseen

Ammatilliset tutkinnot ja tutkinnon osat tarjoavat lukuisia ammattiosaamiseen ja yritys- ja liiketoimintaan liittyviä tutkintoja, joilla voit hankkia ja syventää osaamistasi. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot suoritetaan työn ohessa, joten pääset heti hyödyntämään uusia taitojasi käytäntöön. Opinnot synnyttävät myös mahdollisuuksien verkostoja, kun eri alojen yrittäjät ja asiantuntijat kohtaavat koulutuksissa. Tutkintojen ja erikoisammattitutkintojen suorittamiseen voit hyödyntää myös oppisopimusta. 

Mentori ohjaa ja tukee yrittäjää

Mentori tukee sinua opintojen tavoitteiden asettamisessa ja yrityksen kehitystyössä. Mentori on kokenut ammattilainen, joka myös arvioi oppimistasi ja antaa säännöllisesti palautetta. 

Tunnistatko sopivan mentorin omista verkostoistasi? Voit valita mentorin tuntemistasi henkilöistä tai etsiä Hyvä Diili -mentoripankista (mentoripankki.fi).

Hakeutuminen

Me Omniassa olemme sinua varten – ota yhteyttä InfoOmniaan ja kartoitetaan yhdessä tilanteesi ja mahdollisuutesi oppisopimuskoulutukseen.

Täytä esitietolomake (wilma.omnia.fi) sen jälkeen, kun olet ollut yhteydessä opettajaan, joka solmisi oppisopimuksen. Valitse yrittäjän oppisopimus -lomake ja hakemuksen käsittelijäksi se opettaja, jonka kanssa olet sopinut mahdollisesti alkavasta koulutuksesta.

Takaisin ylös
Tagit:
Ammattitaito
Kehittäminen