Hyppää pääsisältöön

CORE – Tulevaisuuden kokki

Hanke
Logo: Co-founded by the Erasmus Plus Programme of the European Union.
Core – cooking for the future -logo.

Hankkeen kuvaus

Hankkeen tavoitteena on löytää eurooppalainen tasapaino kokin koulutukseen ja samalla tehdä parannuksia kokin tutkintoon. Hankkeen aikana tunnistetaan olemassa olevia tutkintoja ja parannetaan ja kehitetään niitä samalla vastaamaan tulevaisuuden eurooppalaista, yhtenäistä kokin opetussuunnitelmaa.

Hankkeen painopistealueita ovat taitojen ja osaamisen näkyvyyden parantaminen ja vertailukelpoisuuden lisääminen eri maiden välillä. Hankkeessa kehitetään opiskelijoiden kansainvälistä osaamista ja kielitaitoa. Kun hankkeen myötä kokin osaaminen tunnistetaan ja tunnustetaan sekä toteutetaan samanlaisena Euroopan laajuisesti, koko eurooppalainen ravintola-ala hyötyy.

Hankkeessa keskitytään uuden kansainvälisen kokin tutkinnon virtuaalisen 360°-verkkosivujen pilottiversion kehittämiseen. Samalla tavoitteena on edistää avoimen oppimateriaalin käyttöä hyödyntämällä virtuaalisia osaamismerkkejä, joilla osaamista voidaan osoittaa, arvioida ja tehdä näkyväksi.  

Kohderyhmä

Ensisijaiset kohderyhmät ovat ammatillisen koulutuksen opiskelijat ja opettajat sekä ravintola-alan edustajat.

Hankkeen kesto

28.12.2018–27.5.2021

Projektivastaava Omniassa

Oona Haapakorpi ja Mika Heino

Yhteistyökumppanit

Koordinaattori: Omnia

Partnerit: Vamia (Suomi), Ikaslan Gipuzkoa (Espanja), Munster Technological University MTU (Irlanti), Tartu Vocational College TKHK (Viro)

www-sivut ja sosiaalisen median kanavat

cookingforthefuture.net

Cooking for the future project (Facebook)

Rahoittaja

Erasmus+ KA3 (Euroopan komissio)

Takaisin ylös

Lisätietoja antaa