Hyppää pääsisältöön
Hei ammatillinen opiskelija! Katso tärkeät tiedot opintojesi aloittamiseksi

Työnantajan tuki- ja rahoitusvaihtoehdot työntekijän palkkaukseen

Palvelu
Tiesitko, että työnantajana sinun on mahdollista saada apua ja rahallista tukea uuden työntekijän palkkaukseen?

Tukivaihtoehtoja työttömän työnhakijan palkkaukseen

Työntekijän palkkausta varten on saatavilla monenlaisia tukimuotoja ja vaihtoehtoja. Näitä ovat esimerkiksi kielituettu työllistäminen, palkkatuki, työllistämisen Espoo-lisä ja työkokeilu.

Kielituettu työllistäminen työnantajan ja työntekijän tukena

Kielituetun työllistämisen malli tukee vieraskielisen henkilön palkkauksessa työnantajaa ja työntekijää mahdollisissa työsuhteen alkuvaiheen kieleen liittyvissä haasteissa.

Kielituettu työllistäminen vahvistaa työntekijän integroitumista työyhteisöön ja antaa työntekijälle varmuutta työtehtävien suorittamiseen. Omnia tarjoaa maahanmuuttajien Osaamiskeskuksen kautta suomen kielen tukea sekä työnantajalle että työllistyvälle suomen kielen asiantuntijoiden järjestämänä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä oske@omnia.fi.

Palkkatukea TE-palveluista

TE-palvelut voi myöntää työnantajalle palkkatukea työttömän työnhakijan palkkakustannuksiin. Tuen määrä on yleensä 30-50% palkkauskustannuksista 6-12 kuukauden ajalle. Tutustu tarkemmin palkkatukeen (te-palvelut.fi)

Työllistämisen Espoo-lisä espoolaisen rekrytointiin

Voit saada yrityksellesi työllistämisen Espoo-lisää, kun rekrytoit espoolaisen työttömän työnhakijan. Tutustu tarkemmin Espoo-lisään (espoo.fi).

Työkokeilu tarjoaa monia vaihtoehtoja työnantajalle ja tekijälle

Työkokeilussa työnhakija pääsee tutustumaan yritykseen ja ammattiin käytännössä. Työnantajana saat käyttöösi apukäsiä ja pääsette tutustumaan työntekijään mahdollista palkkausta varten. Palkkaukseen voi hakea palkkatukea.

Tutustu tarkemmin työkokeiluun (te-palvelut.fi).

Ota yhteyttä!

Omnian yrityspalvelut on apunasi! Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä tilanne ja etsitään paras ratkaisu yrityksellesi. Omnian yrityspalvelutiimi palvelee yritystäsi kaikissa tilanteissa.

Takaisin ylös
Tagit:
Työllisyys