Hyppää pääsisältöön

Työnantajan tuki- ja rahoitusvaihtoehdot työntekijän palkkaukseen

Palvelu
Tiesitko, että työnantajana sinun on mahdollista saada apua ja rahallista tukea uuden työntekijän palkkaukseen?

Tukivaihtoehtoja työntekijän palkkaamiseen oppisopimuksella

Oppisopimus sopii niin uusien työntekijöiden kouluttamiseen kuin nykyisen henkilöstön osaamisen päivittämiseen tai täydentämiseen. Työnantajan on mahdollista saada tukea työntekijän palkkaamiseen oppisopimuksella.

Koulutuskorvaus

Työnantajalle voidaan maksaa korvausta opiskelijan kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutuskorvaus sovitaan jokaisessa solmitussa oppisopimuksessa erikseen ja on tutkinnosta riippuen 0–150 €/kk.

Korotettu koulutuskorvaus alle 20-vuotiaiden ohjaamisesta

Alle 20-vuotiaiden vailla toisen asteen tutkintoa olevien nuorten oppisopimuksiin on nyt mahdollista saada Omniasta korotettua koulutuskorvausta, joka on 100 €/kk normaalin koulutuskorvauksen lisäksi. Korotetun koulutuskorvauksen ehdot ja saatavuus ovat rajattuja.

Ota yhteyttä!

Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä Omnian oppisopimustiimiin oppisopimus@omnia.fi.

Tukivaihtoehtoja työttömän työnhakijan palkkaukseen

Työntekijän palkkausta varten on saatavilla monenlaisia tukimuotoja ja vaihtoehtoja. Näitä ovat esimerkiksi kielituettu työllistäminen, palkkatuki, työllistämisen Espoo-lisä ja työkokeilu.

Kielituettu työllistäminen työnantajan ja työntekijän tukena

Kielituetun työllistämisen malli tukee vieraskielisen henkilön palkkauksessa työnantajaa ja työntekijää mahdollisissa työsuhteen alkuvaiheen kieleen liittyvissä haasteissa.

Kielituettu työllistäminen vahvistaa työntekijän integroitumista työyhteisöön ja antaa työntekijälle varmuutta työtehtävien suorittamiseen. Omnia tarjoaa maahanmuuttajien Osaamiskeskuksen kautta suomen kielen tukea sekä työnantajalle että työllistyvälle suomen kielen asiantuntijoiden järjestämänä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä oske@omnia.fi.

Palkkatukea TE-palveluista

TE-palvelut voi myöntää työnantajalle palkkatukea työttömän työnhakijan palkkakustannuksiin. Tuen määrä on yleensä 30-50% palkkauskustannuksista 6-12 kuukauden ajalle. Tutustu tarkemmin palkkatukeen (tyomarkkinatori.fi)

Työllistämisen Espoo-lisä espoolaisen rekrytointiin

Voit saada yrityksellesi työllistämisen Espoo-lisää, kun rekrytoit espoolaisen työttömän työnhakijan. Tutustu tarkemmin Espoo-lisään (espoo.fi).

Työkokeilu tarjoaa monia vaihtoehtoja työnantajalle ja tekijälle

Työkokeilussa työnhakija pääsee tutustumaan yritykseen ja ammattiin käytännössä. Työnantajana saat käyttöösi apukäsiä ja pääsette tutustumaan työntekijään mahdollista palkkausta varten. Palkkaukseen voi hakea palkkatukea.

Tutustu tarkemmin työkokeiluun (tyomarkkinatori.fi).

Ota yhteyttä!

Omnian yrityspalvelut ovat apunasi! Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä tilanne ja etsitään paras ratkaisu yrityksellesi. Omnian yrityspalvelutiimi palvelee yritystäsi kaikissa tilanteissa.

Omnian yrityspalvelut - Yhteystiedot

Käyntiosoite: Kirkkokatu 16 A, 02770 Espoo
Postiosoite: 02070 ESPOON KAUPUNKI
Puhelinnumero: 040 126 7676
Takaisin ylös
Tagit:
Työllisyys