Hyppää pääsisältöön

Tiitus-työnhakusovelluksella työtä ja tekijöitä

Palvelu
Työnantaja – onko yrityksesi vailla tekijää? Opiskelija – etsitkö työpaikkaa, keikkatyötä tai työelämässä oppimispaikkaa?  Tiitus-työnhakusovelluksessa kohtaavat työ ja tekijät.

Omnia käyttää Tiitusta helpottamaan työn ja tekijöiden kohtaamista. Yritys voi luoda yritysprofiilin ja ilmoittaa avoimista työpaikoista Tiituksessa. Profiilin luominen ja ilmoitusten laatiminen avainsanoineen on helppoa ja vaivatonta. Omnian opiskelijat tekevät Tiitukseen työnhakuprofiilin opintojen yhteydessä. 

Työnantaja - ilmoita työpaikasta Tiitus-työnhakusovelluksen kautta

Tiitus on hyvä väline opiskelijoiden rekrytointiin. Voit ilmoittaa sovelluksen kautta avoimesta työ- tai harjoittelupaikasta. Vaihtoehtoisesti voit myös etsiä Tiituksen anonyymista profiilipankista sopivaa tekijää ilman avointa työpaikkailmoitusta. Palvelun käyttö on työnantajalle maksutonta.

Näin otat palvelun käyttöön:

  1. Rekisteröidy palveluun (tiitus.fi)
  2. Luo yritysprofiili (tiitus.fi)
  3. Julkaise työpaikkailmoituksia (tiitus.fi)
  4. Selaa osaajaprofiileja ilman julkista hakua (tiitus.fi)  
  5. Halutessasi voit hyödyntää Tiitusta rekrytointijärjestelmänä (tiitus.fi), jolloin hallinnoit siellä hakemuksia ja voit vaihtaa viestejä hakijoiden kanssa.

Opiskelija - hae työpaikkaan Tiitus-työnhakusovelluksen kautta

Etsitkö keikkatyötä, osa-aikatyötä, vakinaista paikkaa tai työelämässä oppimispaikkaa? Ota käyttöön Tiitus-työnhakusovellus! Sovellus yhdistää sopivat työnhakijat ja työpaikat osaamisen ja kiinnostuksen perusteella. Saat laajan katsauksen tarjolla oleviin työpaikkoihin ja haet helposti sinua kiinnostavia paikkoja. Kysy lisää Tiituksen käyttöönotosta omalta vastuuopettajaltasi.

Takaisin ylös
Tagit:
Rekrytointi
Työllisyys