Hyppää pääsisältöön

Vahtimestari

Avoin työpaikka

Omnia hakee vahtimestaria toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 3.4.2023 alkaen.

Vahtimestari huolehtii asiakaspalvelu-, neuvonta- ja opastustehtävistä Omnian eri toimipaikoissa. Hän ylläpitää järjestystä, siisteyttä ja turvallisuutta, kirjaa läheltä piti-ilmoitukset sekä huolehtii informaatiosta, postista ja liputuksesta.

Vahtimestari myös seuraa ja tarvittaessa tekee toimipaikkansa tilavarauksia sekä huolehtii lukujärjestysten ja tilavarauslistojen esille laitosta, tilojen toiminnasta, avaamisista ja sulkemisista sekä laitteiden ja varusteiden ylläpidosta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa toisen asteen tutkintoa (esim. virastomestarin koulutus).

Tehtävä edellyttää taitoa työskennellä turvallisesti ja toimia myös hätätilanteissa. Vahtimestarilta edellytetään erityistä turvallisuusosaamista (mm. EA1, alkusammutus ja henkilöturvallisuus.) Asiakaspalvelutehtävässä on osattava neuvoa ja opastaa asiakkaita myös englannin kielellä.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu). Työterveyshuollon hoitaa Lääkärikeskus Aava.


Yhteystiedot
palvelupäällikkö Emilia Sarja p. 046 877 1905 Takaisin ylös