Hyppää pääsisältöön

Opettaja, liiketoiminta

Avoin työpaikka

Omnia hakee Kirkkonummen toimipisteeseen liiketoiminnan opettajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 1.9.2022 - 31.7.2023.

Opetettavia tutkinnon osia ovat mm. työyhteisössä toimiminen, tuloksellinen toiminta sekä yritystoiminnan suunnittelu, mutta liiketoiminnan perustutkinnon muidenkin tutkinnon osien osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja pedagogista kelpoisuutta. Eduksi katsotaan kokemus liike-elämän ammatillisten perustutkintojen opetustehtävistä sekä liike-elämän työkokemus. Lisäksi arvostamme osallistavien ja joustavien opetusmenetelmien käyttöä ja etäopetuksen monipuolisten menetelmien hallintaa sekä käytännön kokemusta.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Tehtävässä menestyminen edellyttää taitoa ohjata opiskelijoita yksilöllisesti, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, sekä kykyä innostaa nuoria oppimaan erilaisissa oppimisympäristöissä.

Omnian opettajana voit aina kehittää omaa työtäsi. Opettajuuteen ensi kertaa astuville tarjoamme pedapolun, jolla voit vahvistaa opetus- ja ohjaustaitojasi.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.


Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu). Työterveyshuollon hoitaa Suomen Terveystalo Oy.

Yhteystiedot
Koulutuspäällikkö Seija Ronimus, 040 126 4819; seija.ronimus@omnia.fi Takaisin ylös