Hyppää pääsisältöön

Opettaja, englannin kieli

Avoin työpaikka

Tulet toimimaan Yhteisten tutkinnon osien opettajana Viestintä- ja vuorovaikutusosaamisen tutkinnon osassa ja vastuullasi on englannin kielen opettaminen.
Edellytämme sinulta näkemystä ammatillisen koulutuksen reformin mukaisesta opetuksen kehittämisestä. Työssäsi osaat huomioida opiskelijan aiemman osaamisen ja ohjaat opiskelijaa etenemään opinnoissaan yksilöllisesti ja joustavasti.

Odotamme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut päästessäsi kehittämään opiskelijoita osallistavia opetusmenetelmiä. Arvostamme kykyä toimia joustavasti erilaisissa oppimisympäristöissä. Työssä menestyminen edellyttää sinulta rohkeaa asennetta pedagogisille kokeiluille, tiimityötaitoja ja oppiainerajat ylittävää laaja-alaista näkemystä oppimisesta. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja erinomaisia tieto- ja viestintäteknisiä taitoja. Vain suomenkieliset hakemukset huomioidaan. Vaaditaan OPH:n rinnastuspäätös ulkomailla suoritetuista tutkinnoista.

Arvostamme laaja-alaista näkemystä kielen oppimisesta. Tehtävässä menestyminen vaatii yleissivistävän näkökulman ohella käsitystä siitä, miten oppija voi hyödyntää osaamistaan omassa toiminnassaan ja tulevassa ammatissaan. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on aito halu ohjata opiskelijoita ja kykenet työskentelemään asiakaslähtöisesti opiskelijan tarpeet huomioiden.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Kelpoisina huomioidaan henkilöt, jotka ovat suorittaneet ylemmän korkeakoulututkinnon, johon sisältyvät vähintään 120 opintopisteen tai 55 opintoviikon laajuiset tai niitä vastaavat opinnot yhdessä opetettavassa osa-alueessa ja vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset tai niitä vastaavat opinnot muissa opetettavissa osa-alueissa tai joka on suorittanut diplomi-insinöörin tutkinnon soveltuvassa koulutusohjelmassa sekä on suorittanut vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyviä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja.

Eduksi luetaan opetuskokemus toiseen asteen ammatillisen koulutuksen yhteisissä tutkinnon osissa.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu). Työterveyshuollon hoitaa Suomen Terveystalo Oy.


Yhteystiedot
Koulutuspäällikkö Anna Lätti p. 040 126 4851 (anna.latti@omnia.fi) tai koulutuspäällikkö Maarit Honkanen p. 040 126 7209. (maarit.honkanen@omnia.fi) Takaisin ylös