Omnian aikuisopisto

Haluatko täydentää osaamistasi tai kokonaan uuden uran ja ammatin? Tarvitseeko henkilöstösi osaamisen päivittämistä tai täydennyskoulutusta?

Omnian aikuisopistossa opiskelu on joustavaa ja aikuisille sopivaksi suunniteltua. Useimmat opiskelevat työn ohessa. Vaikka ammattikoulutus olisi jäänyt aikanaan kokonaan hankkimatta, ei koskaan ole liian myöhäistä kouluttautua ja pätevöityä. Tutkinto ja täydennyskoulutus lisää työmarkkina-arvoasi ja mahdollistaa urakehityksen.

Aikuiskoulutus Omniassa

Omnialla on yli 20 vuoden kokemus aikuiskoulutuksen järjestämisestä: perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä monipuolista ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta.

Monialainen oppilaitos ja uudenaikaiset, edistykselliset oppimisympäristöt sekä monimuotoinen opetus antavat aikuisille mahdollisuuden joustavaan opiskeluun, työssä, työn ohessa tai omalla ajalla. Opetuksessa huomioidaan opiskelijan aiempi osaaminen. Omaehtoiseen aikuiskoulutukseen voi hakeutua kuka tahansa omien tavoitteidensa ja osaamistarpeiden pohjalta. Päätöksen opiskelijan valinnasta tekee koulutuksen järjestäjä.

Työelämä vaatii elinikäistä oppimista ja koulutus järjestetään aikuisten ja työelämän tarpeet huomioiden. Yrityksille ja työyhteisöille tarjoamme juuri heidän tarpeisiinsa sovitettua henkilöstön osaamisen ja ammattitaidon kehittämistä Omnian monialaista lisä- ja  täydennyskoulutustarjontaa ja tutkintoja hyödyntäen.