Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

Uraohjauspalvelut

Uraohjaus auttaa sinua suunnittelemaan ura- tai koulutuspolkua, oli sitten kyse ensimmäisestä ammatistasi tai uudelle alalle suuntaamisesta. Yhdessä uraohjaajan kanssa voit pohtia vahvuuksiasi ja voimavarojasi sekä suunnitella itsellesi uutta työ- tai koulutuspolkua.

Voit hakeutua uraohjaukseen kaikissa tilanteissa riippumatta siitä, oletko koulutuksen piirissä, työelämässä tai työelämän ulkopuolella. Uraohjauksessa selvitetään yhdessä, millaisia vaihtoehtoja sinulla on oman osaamisesi kehittämiseen ja millaista tukea siihen on saatavissa.

Uraohjaus sopii sinulle, jos

  • tarvitset tukea työ- ja opiskelutilanteesi selvittämiseen
  • haluat selkiyttää suunnitelmiasi
  • haluat suunnitella uutta työ- tai koulutuspolkua.

Uraohjauksesta saat

  • yksilöllistä ohjausta
  • tukea vaihtoehtojen selvittämiseen
  • tukea jatkosuunnitelman tekemiseen
  • ajankohtaista tietoa työmarkkina-asioista ja opiskeluvaihtoehdoista.

Varaa aika uraohjaukseen InfoOmniasta

Uraohjaajan kanssa voit keskustella esimerkiksi opiskelun eri vaihtoehdoista, opintojen aikaisesta toimeentulosta, opintoihin hakeutumisesta tai työllistymiseen liittyvistä asioista yleensä. Palvelu on ilmainen ja antaa lisää eväitä koulutus- tai työllistymissuunnitelmasi edistämiseen. Palveluun hakeutuminen on vapaaehtoista. 

Uraohjauksessa käydään läpi mielenkiintosi kohteet, osaamisesi sekä vahvuutesi uraa tai jatkopolkua mietittäessä. Aiempi koulutuksesi, osaamisesi ja työkokemuksesi huomioidaan jatkopolkua suunniteltaessa.

Keskustelut uraohjaajan kanssa ovat luottamuksellisia. Uraohjauksen kesto vaihtelee tarpeesi mukaan. Varaa aika uraohjaukseen InfoOmnian kautta. Halutessasi voit asioida myös nimettömänä. Palvelua tarjotaan suomen ja englannin kielellä. Voit osallistua palveluun myös oman tulkin kanssa.

Ota yhteyttä ja etsitään oikea suunta juuri sinulle!

Takaisin ylös
Tagit:
Ohjaus