Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

Työelämä ja yrittäjät

Rohkene uudistua ja uudistaa

Työ ja sen tekijät muuttuvat – teknologia vie uuden äärelle, tieto lisääntyy ja asenteet muuttuvat. Uudistumisen tekevät kuitenkin aina ihmiset ja osaaminen. Meidän osaamisemme Omniassa on näiden kehittämisessä.

Varmistetaan yhdessä, että yrityksessäsi on oikeanlaista tietoa ja taitoa sekä taitavia tekijöitä arjen sujumiseksi ja tulevaisuuden varmistamiseksi.

Ota yhteyttä Omnian yrityspalveluihin

Kehitä henkilöstösi osaamista

Ratkaisut asiakkaan tarpeisiin syntyvät osaamisesta. Omniassa voit kehittää henkilöstösi osaamista erilaisissa tilanteissa – työntekijä ja tiimi kerrallaan tai koko työyhteisö yhdessä. 

Toisinaan eteen tulee hetkiä, jolloin työtä ei riitä enää kaikille tai työ muuttaa muotoaan. Näissäkin tilanteissa löydämme ratkaisun yhdessä.

Jos valmiista vaihtoehdoistamme ei löydy juuri sinun yrityksellesi sopivaa vaihtoehtoa, ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä tilanne. Räätälöimme koulutuksia eri tarpeisiin.

Omnian yrityspalvelut palvelee yritystäsi kaikissa tilanteissa. 

Tutustu ratkaisuvaihtoehtoihimme

Rekrytointitilanteet

Onko yrityksessäsi työtä tehtäväksi, mutta pulaa tekijöistä? Me autamme sinua löytämään sopivia osaajia. Ja jos heitä ei löydy valmiina, koulutetaan yhdessä yrityksellesi parhaat tekijät. 

Me autamme sinua hankkimaan oikeanlaista osaamista sinne, missä sitä tarvitaan.

Palvelut yrittäjille

Harkitsetko yrittäjäksi ryhtymistä? Tai oletko jo konkari ja haluatko kehittää osaamistasi? Autamme sinua yrittäjyyden kaikissa vaiheissa! Omniassa voit hankkia osaamista niin yrityksesi kehittämiseen, kuin yrittäjänä toimimiseen.

Omnian yrityspalvelut - Yhteystiedot

Käyntiosoite: Kirkkokatu 16 A, 02770 Espoo
Postiosoite: 02070 ESPOON KAUPUNKI
Puhelinnumero: +358 40 126 7676