Hyppää pääsisältöön

Espoon työväenopiston kudonta-asema

Palvelu
Espoon työväenopiston kudonta-asemalla voit herättää luovuutesi ja saada mielesi rauhoittumaan. Polkusen painallus, sukkulan heitto, luhan lyönti ja kudonnan rytmi - mikä sinua innostaa? Lähde mukaan värien, materiaalien ja mahdollisuuksien maailmaan.

Kudo kudonta-asemalla

Kutomalla voit tehdä monenlaisia mattoja, huopia, huiveja, pyyhkeitä, liinoja, seinätekstiilejä tai mitä ikinä ideoitkaan. Kudonta-asemalla pääset kutomaan juuri silloin, kun sinulle sopii. Varaa itsellesi kudonta-aika. Meillä on kangaspuissa valmiina loimia, joista voit valita mieleisesi. Saat tarvitsemasi henkilökohtaisen opastuksen kutomisen ohessa. Pääset siis hyvin vauhtiin, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin kutonut. Saat myös apua töiden suunnitteluun, viimeistelyyn ja materiaalien hankintaan.

Tapiolan kudonta-asema

Tapiolan kudonta-asema - Yhteystiedot

Käyntiosoite: Itätuulenpiha 1, 3. krs, Tapiola
Postiosoite: 02100 ESPOON KAUPUNKI
Puhelinnumero: 040 126 7232
Lisätietoja:

Kesäkuun aikataulut 

  • 1.–11.6. omatoiminen kudonta-aika ma–to 8–20.45, pe 8–19 ja la-su 10–16, kudonnanopettajan opetusta ma-ti 9–19, ke-to 11–19 
  • 12.–16.6. omatoiminen kudonta-aika ma–to 8–20.45 ja pe 8–19, kudonnanopettajan opetusta ma 11–19, ti 9–16, ke 11–19 ja to 9–16 
  • 19.–22.6. omatoiminen kudonta-aika ma–to 8–15.45, kudonnanopettajan opetusta ma-to 9–15 

Kudonta-asema on suljettu 23.6.–6.8.2023. 

Lue lisää Itätuulenpihan toimipisteestä ja sinne saapumisesta.

Kangaspuissa olevat yhteisloimet

Loimien kohdalla on ilmoitettu niiden hinta/metri. Lisäksi tarvitset kudelangat, jotka voit tuoda mukanasi tai ostaa meiltä. Matonkuteita meillä ei ole tarjolla, joten ne hankit itse, mutta meiltä saat vinkkejä kuteiden hankintaan.

Tarkista loimien varaustilanne ja varaa oma kudontavuorosi puhelimitse tai sähköpostitse.
Tapiolan loimien varaustilanne (Google Sheets) (avautuu uudessa ikkunassa, siirtyy toiselle verkkosivustolle)

Hinnasto

  • Päivämaksu 10 €.
  • Päivämaksu 7 €,  jos osallistut valmiin työn irrottamiseen puista.
  • Loimen hinta koostuu materiaali- ja rakennusmaksusta.

Minimiveloitus 10 €.

Päivämaksusta on mahdollista saada työttömyysalennus. Lue lisää kurssien alennuksista.

Kudo omilla kangaspuillasi

Voit tulla kudonta-asemalle luomaan loimen omiin kangaspuihisi. Halutessasi saat apua loimen suunnittelussa. Varaa etukäteen aika luomapuiden käyttöön soittamalla tai sähköpostitse. Palvelun hinta on kudontapäivämaksu 10 € / päivä.

Kudonnan etäohjaus

Menikö loimi poikki tai onko viriö huono? Tarvitsetko kudonnanopettajan opastusta omilla kangaspuilla kutomisessa tai loimen rakentamisessa? Palvelu on nyt mahdollista myös Zoom-verkko-opetusympäristössä. Asiakkaat kirjataan kudonta-aseman asiakkaiksi. Palvelun hinta on kudontapäivämaksu 10 € / päivä. Voit varata ajan soittamalla 040 126 7233 tai sähköpostitse jaana.saha@omnia.fi.

Kudonnan asiantuntijapalvelu

Tarvitsetko apua loimen rakentamisessa omiin kangaspuihisi? Voit pyytää kudonnanopettajan kotikäynnille. Hän voi auttaa sinua myös kudottavan tekstiilin suunnittelussa. Voit varata palvelun soittamalla tai sähköpostitse. Palvelun hinta on 35 € / tunti (sis. alv 24 %). Lisäksi opettajalle tulee maksaa matkakorvaus.

Takaisin ylös
Tagit:
Oppimisympäristöt