Hyppää pääsisältöön

Työpajatoiminta

Omnian työpajatoiminnasta vauhtia työelämään tai koulutukseen

Omnian työpajoilla teet suunnitelmia tulevaisuuteen ja saat tukea suunnitelmiesi toteuttamiseen. Työpajajakso toteutetaan työkokeiluna. 
Monipuoliset työpajamme sijaitsevat Espoossa ja Kirkkonummella. Pääset asettamaan jaksosi tavoitteet juuri sinulle sopiviksi. Koko pajajakson ajan saat henkilökohtaista ohjausta ja valmennusta.

Nuorten työpajatoiminta

Oletko vailla työ- tai opiskelupaikkaa? Tule mukaan Nuorten työpajoille! Pääset kokeilemaan valitsemasi alan työtehtäviä. Saat apua tulevaisuuden suunnitelmien tekemiseen ja toteuttamiseen.

Monipuolisista pajoistamme löytyy jokaiselle jotain, olitpa sitten kiinnostunut autoista, musiikista, käsitöistä tai hoiva-alasta. Entä miltä kuulostaisi työ ruuan parissa tai puutöitä tai taidetta tehden? Työpajalla on mahdollista suorittaa erilaisia ammatillisia lyhytkorttikoulutuksia sekä ammatillisia tutkinnon osia. Osalle työpajoista haetaan ajoittain työntekijöitä myös oppisopimukseen.

Työpajalla otamme jokaisen henkilökohtaiset toiveet ja taidot huomioon ja tavoitteena on sinulle sopivassa tahdissa kulkea kohti opiskelu- tai työelämää. Nuorten työpajatoiminta on tarkoitettu 17-29-vuotiaille nuorille.

Tutustu Nuorten työpajatoimintaan

Aikuisten työpajatoiminta

Oletko ollut pitkään poissa työelämästä ja etsit suuntaasi? Tule mukaan Aikuisten työpajoille, työ- ja oppimiskeskuksiin! Pääset tekemään mielekkäitä työtehtäviä huippuporukassa ammattilaisten ohjaamana.

Pajoiltamme löytyy jokaiselle jotain. Kiinnostaako sinua esimerkiksi kartuttaa osaamistasi käsitöissä, remonttihommissa, puu- ja pintakäsittelytöissä tai keittiöalan erilaisissa tehtävissä? Meillä on mahdollisuus tutustua myös tietotekniikan maailmaan, kuljetus- ja logistiikka-alaan sekä nykyaikaiseen pesula- ja puhtaanapitoalaan.

Aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ei tarvita, pelkkä kiinnostus alaa kohtaan riittää. 

Tutustu Aikuisten työpajatoimintaan

Työpajojen asiakastyöt

Usealla työpajalla tehdään pienimuotoisia asiakastöitä. Meiltä sujuu muutot ja kuljetukset sekä erilaiset korjaus- ja entisöintityöt. Teemme myös audiovisuaalisen alan töitä. Entäpä miltä kuulostaisi piristys sisustukseen esimerkiksi uudella taideteoksella tai yksilöllinen lahja läheiselle?

Omnian laajasta valikoimasta löydät ratkaisut moneen tarpeeseen! Käytössäsi ovat myös ammatillisten opiskelijoiden palvelut.

Tutustu asiakastyövaihtoehtoihimme