Hyppää pääsisältöön

Urheilijan kaksoisuralle hakeutuminen

Jos olet tavoitteellisesti valmentautuva urheilija, voit suunnata Omnian urheilijan kaksoisuralle. Meille voivat hakea kaikkien lajien urheilijat. Voit hakea meille yhteishaussa, jatkuvassa haussa tai lukiohaussa.

Urheilijana voit hankkia itsellesi ammatin, lukion päättötodistuksen tai ylioppilastutkinnon samalla kun jatkat omassa lajissasi kohti tavoitteitasi. Omnia tukee sinua urheilun ja opiskelun joustavassa yhteensovittamisessa ja saat käyttöösi monenlaisia tukipalveluita.

Omnian opiskelijaksi voit hakeutua kolmella tapaa:

  • yhteishaussa
  • jatkuvassa haussa ja
  • lukiohaussa.

Lue päivitetyt lisätiedot urheiluoppilaitoshausta (olympiakomitea.fi).

Yhteishaku

Voit hakea Omniaan urheilijan kaksoisuralle yhteishaussa.

  • Hae ammatilliseen koulutukseen yhteishaussa.
  • Täyttäessäsi yhteishaun hakulomaketta vastaa urheilijan lisäkysymyksiin.
    Lisäkysymyksiin tulee vastata, jotta voit tulla valituksi urheilijana. Vastaa kysymyksiin hakulomakkeellasi 21.3.2022 klo 15.00 mennessä. Omnia saa urheilijoiden tiedot hakulomakkeelta.

Jatkuva haku

Voit hakea Omniaan urheilijan kaksoisuralle myös jatkuvassa haussa. Myös ylioppilaat voivat hakea meille ja suorittaa itselleen yo-pohjaisen ammattitutkinnon.

Lukiohaku

Voit suorittaa lukio-opinnot joustavasti Espoon aikuislukiossa. Aikuislukioon voit hakea alle 18-vuotiaana perustelluista erityissyistä. Huippu-urheilu tai muu aktiivinen harrastaminen hyväksytään tällaiseksi syyksi.

Takaisin ylös

Lisätietoja antaa

Tagit:
Urheilutoiminta