Hyppää pääsisältöön

Moottoriurheilu-ura

Omnian moottoriurheilu-uralla voit yhdistää moottoriurheilun ja ammattiin opiskelun. Moottoriurheilu-ura on tarkoitettu mekaanikoiksi haluaville, lajissa tavoitteellisesti valmentautuville kuljettajille tai lajista kiinnostuneille harrastajille.
""

Omnian Moottoriurheilu-ura on ainut moottoriurheilumekaanikoksi valmentava koulutus Suomessa. Kiinteässä yhteistyössä suomalaisen autourheilun kattojärjestön AKK-Motorsport ry:n (autourheilu.fi) kanssa toteutettava koulutus antaa myös valmiuksia huippukuljettajille edetä urallaan.

Moottoriurheilu-uralta valmistut ajoneuvoalan perustutkintoon automekaanikoksi tai diagnoosimekaanikoksi. Automekaanikon koulutuksessa muun muassa rakennetaan sähkökartingautoja, jotka ovat osa moottoriurheilun tulevaisuutta, uutta teknologiaa ja kestävää kehitystä.

Moottoriurheilijat kuuluvat Omnian Urheilijan kaksoisuran koulutukseen. Opetus suunnitellaan niin, että se mahdollistaa täysipainoisen moottoriurheilun harjoittelun opiskelujen ohella. Urheiluvalmennuksesta ja osallistumisesta oman lajin kilpailuihin voit saada opintosuorituspisteitä.

Haku koulutukseen

Koulutukseen hakeutuu tapahtuu normaalisti yhteishaun tai jatkuvan haun kautta hakeutumalla automekaanikon tai diagnoosimekaanikon perustutkintoon.

Voit hakea Moottoriurheilu-uralle, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta moottoriurheilusta. Tärkeintä on oma motivaatio ja aito kiinnostus alaan. Moottoriurheilun harrastaminen opintojen ohella vaatii vahvaa sitoutumista ja omistautumista sekä opintoihin että urheiluun. Moottoriurheilu on paitsi urheilijan omaa keskittymistä vaativaa, myös hektistä tiimityötä, jossa kilpailutoiminta on merkittävässä osassa.

Lue lisää Omniasta urheiluoppilaitoksena.

Logo: AKK.
Urhea logo.

 

Ota yhteyttä

Petra Sillanpää

Urheiluoppilaitospäällikkö

Puhelinnumero: +358468515210

Jari Tallgren

Opettaja

Puhelinnumero: +358401264880
Takaisin ylös
Tagit:
Ammattitaito
Urheilutoiminta