Hyppää pääsisältöön
Katso kevään 2024 yhteishaussa Omniaan valitut uudet opiskelijat

Kuvataide, työväenopiston kurssit

Espoon työväenopisto
Työväenopiston ainealueet
Espoon työväenopiston taidekursseilla voit upottaa kätesi saveen, dreijata, tarttua siveltimeen, liituun tai etsauspiikkiin. Syvennä osaamistasi taiteen perustekniikoissa tai tule hakemaan inspiraatiota ja luovuutta erilaisilta kuvataiteen teemakursseilta ja luennoilta.

Kurssien kuvaus

Tekniikoita, lähestymistapoja ja historiaa voit opiskella lyhyillä intensiivikursseilla tai syventyä ja perehtyä taiteen maailmaan pitkissä läpi vuoden toimivissa ryhmissä. Aloittelevana harrastajana tai jo pidemmälle ehtineenä löydät kurssitarjonnasta sinulle sopivan kokonaisuuden tai elämyksen.

Perinteiset kuvataiteen tekniikat kuten maalaus, piirustus, keramiikka, grafiikka sekä teemalähtöiset ja ilmiöpohjaiset oppimiskokonaisuudet kuuluvat tarjontaamme. Tutustu myös uusiin tekniikoihin, taidehistorian luentoihin sekä hyvinvointia ja luovuutta herätteleviin kursseihin.

Kehity taiteen tekijänä tai kokeile jotain uutta

Voit opiskella tekniikoita, lähestymistapoja ja kuvataiteen historiaa lyhyillä intensiivikursseilla tai syventyä oman ilmaisusi kehittämiseen pitkissä läpi vuoden toimivissa ryhmissä. Löydät kurssitarjonnasta sinulle sopivan kokonaisuuden tai elämyksen, olit sitten aloitteleva tai jo pidemmälle ehtinyt tekijä. 

Tarjontaamme kuuluvat perinteiset kuvataiteen tekniikat kuten maalaus, piirustus, keramiikka, grafiikka sekä teemalähtöiset ja ilmiöpohjaiset oppimiskokonaisuudet, sekä taiteen historian ja tutkimuksen luennot. Tutustu myös uusiin tekniikoihin, taidehistorian luentoihin sekä hyvinvointia ja luovuutta herätteleviin kursseihin. 

Luovuus on voimavara, joka löytyy meistä kaikista. Lähde matkalle etsimään omia luovuuden voimavarojasi! Kuvataiteen tekeminen toimii työelämän vastapainona, tuo työhön ja arkeen uusia näkökulmia ja tarjoaa hengähdyshetken monenlaisiin elämäntilanteisiin. 

Ammattitaitoiset opettajat ja hyvät tilat

Kuvataiteen kursseja järjestetään niin kuvataiteelle suunnitelluissa luokkatiloissa, verkossa etäyhteydellä kuin erilaisissa kulttuurisissa oppimisympäristöissä. Taideopettajat innostavat ryhmäoppimiseen ja tukevat yksilöllistä oppimispolkuasi. Taiteen tekeminen ja kokeminen ryhmässä on inspiroivaa ja tekee oppimisesta moninkertaista. Voit nauttia värien voimasta ja luovasta tekemisestä myös yhdessä lapsen kanssa, oli hän sitten vauvaikäinen tai jo isompi koululainen.

Takaisin ylös
Tagit:
Taide ja käsityö