Hyppää pääsisältöön

Kuvataide, työväenopiston kurssit

Espoon työväenopisto
Työväenopiston ainealueet
Espoon työväenopistossa voit upottaa kätesi saveen, dreijata, tarttua siveltimeen, liituun tai etsauspiikkiin. Haluatko kokeilla jotakin uutta tai kehittyä taiteilijana? Poimi matkaasi inspiraatiota ja luovuutta.

Kurssien kuvaus

Tekniikoita, lähestymistapoja ja historiaa voit opiskella lyhyillä intensiivikursseilla tai syventyä ja perehtyä taiteen maailmaan pitkissä läpi vuoden toimivissa ryhmissä. Aloittelevana harrastajana tai jo pidemmälle ehtineenä löydät kurssitarjonnasta sinulle sopivan kokonaisuuden tai elämyksen.

Perinteiset kuvataiteen tekniikat kuten maalaus, piirustus, keramiikka, grafiikka sekä teemalähtöiset ja ilmiöpohjaiset oppimiskokonaisuudet kuuluvat tarjontaamme. Tutustu myös uusiin tekniikoihin, taidehistorian luentoihin sekä hyvinvointia ja luovuutta herätteleviin kursseihin.

Kehity taiteilijaksi tai kokeile jotain uutta

Luovuus on voimavara, joka löytyy meistä kaikista. Lähde matkalle etsimään omia luovuuden voimavarojasi! Kuvataiteen tekeminen toimii työelämän vastapainona, tuo työhön ja arkeen uusia näkökulmia ja tarjoaa hengähdyshetken monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Ammattitaitoiset opettajat ja hyvät tilat

Taideopettajat innostavat oppimiseen ryhmänä ja tukevat yksilöllistä oppimispolkuasi. Ryhmässä taiteen tekeminen ja kokeminen moninkertaistaa oppimisen ja inspiraation. Voit nauttia väreistä ja luovasta tekemisestä myös yhdessä lapsen kanssa, oli hän sitten vauvaikäinen tai jo isompi koululainen.

Kuvataideopetusta toteutetaan kuvataiteelle suunnitelluissa tiloissa, kulttuurisissa oppimisympäristöissä ja verkossa.

Takaisin ylös
Tagit:
Taide ja käsityö