Hyppää pääsisältöön

Kotitalous, työväenopiston kurssit

Espoon työväenopisto
Työväenopiston ainealueet
Espoon työväenopistossa voit inspiroitua uusista ruokakulttuureista tai upottaa kätesi taikinaan. Saat ideoita maukkaisiin kasvisruokiin ja voit oppia kalojen käsittelyä. Kaipaatko piristystä arkeen yhdessä tekemisen ja maukkaiden ruokien äärellä? Tervetuloa mukaan!

Kurssien kuvaus

Kotitalouskursseilla käytäntö ja teoria nivoutuvat saumattomasti yhteen ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa. Valitse sinulle sopivin kurssi useista vaihtoehdoista. Kotitalouskursseilta saat ilon ja hyödyn samassa paketissa. Monipuolisilla kursseilla innostut ja onnistut!

Tutustu eri kurssimuotoihin

Lyhyet kurssit

Valittavanasi on yli 200 ajankohtaista ja kiinnostavaa ruokakurssia vuodessa. Lyhyet kurssit ovat joustava tapa oppia, eivätkä vaadi sinulta pitkää sitoutumista opiskeluun.

Opiskelijoiden suosituksia:

”Mielestäni oikein hyvä kokonaisuus ja opettaja oli mahtava! Hyvä keittiö. Opettaja oli mukava ja tekemiselle oli varattu riittävästi aikaa.”

”Opettajan ammattitaito, rento mutta asiantunteva ote aiheeseen. Pidin erityisesti siitä, että kokkailut tehtiin parin kanssa, jolloin aikapaine ei ollut niin kova ja pystyi sparrailemaan sekä jutustelemaan kokkauskaverin kanssa.”

Pitkät kurssit

Voit osallistua myös useamman opetuskerran kursseille, joilla pääset kartuttamaan tietoja ja taitoja tutussa porukassa. Pitkillä kursseilla sinun on mahdollista löytää uusia ystäviä ja tuntea kuuluvasi joukkoon.

Opiskelijoiden suosituksia:

”Hyvä meininki koko ajan...rennosti mutta tehokkaasti toimien.”

”Loistava opettaja, joka otti huomioon oppilaiden toiveet. Ei muuteta mitään, ettei mene pilalle.”

Perhekurssit

Perhekursseilla pääset leipomaan ja kokkaamaan yhdessä lapsesi kanssa ja samalla hänen ruoanvalmistustaitonsa kehittyvät. Kurssit on suunniteltu lapsen ikätason mukaisiksi ja aikuisen tehtävänä on tukea lapsen oppimista.

Opiskelijoiden suosituksia:

”Lapsella oli todella hauskaa ja juttua kurssin tapahtumista/sisällöstä riitti vielä pitkäksi aikaa jälkeenpäin.”

”Oli ihanaa viettää aikaa tyttären kanssa molempia kiinnostavan leivonta-aiheen parissa. Yllättäen, opin myös paljon uutta!”

Etäkurssit

Tarjoamme ruokakursseja myös verkossa, jolloin työskentelet omassa tutussa keittiössäsi. Etäkurssilla valmistat opettajan johdolla useamman ruokalajin, jotka pääset nauttimaan perheesi kanssa kurssin päätteeksi.

Opiskelijoiden suosituksia:

”Reseptit oli hyviä ja maistuvia. Verkko-opiskelu kotona on mukavaa, koska ei tarvitse lähteä minnekään ja voi työskennellä tutussa ympäristössä. Välineet ja tarvikkeet löytyvät helposti.”

”Kiva, että on mahdollisuus tehdä perheen kanssa kotona ja joku muu päättää kerrankin, mitä syödään! Näkee heti, miten ruuat kotijoukoille kelpaavat.”

Takaisin ylös
Tagit:
Ruoka ja juoma