Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

Johtamisen ja esimiestyön koulutus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
Ammatti- ja erikoisammattitutkinto
Osallistutko työssäsi henkilöstön johtamiseen? Onko vastuullasi yrityksen tai toiminnan johtaminen? Johtamisen ja esimiestyön koulutuksesta saat lisävalmiuksia johtamistyöhön, syvennät näkemystäsi tavoitteellisesta ja kannattavasta toiminnasta ja saat työkaluja kehittämiseen.

Koulutuksen kuvaus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon avulla kehität omaa johtamisosaamistasi sekä organisaatiosi toimintoja tavoitteellisesti. Koulutus auttaa sinua vahvistamaan niin ihmisten kuin toiminnan johtamisosaamistasi. Opit innostumaan ja innostamaan sekä kohtamaan arjen muutostilanteita valmentavalla otteella. Saat työkaluja johtaa strategiaa käytännön tasolle ratkaisukeskeisin menetelmin. Opit omasta tavastasi johtaa ja saat eväitä kehittää johtamisosaamistasi niin henkilöstön, toiminnan kuin asiakkuuksien osalta. Myös talouden suunnittelun ja seurannan osaamisesi vahvistuu. Voit valita koulutuksesi painopisteen liiketoiminnan eri osa-alueilta kiinnostuksesi ja tarpeesi mukaan.

Sinulla on mahdollisuus suorittaa opintoja tai työelämässä oppimisen jaksoja ulkomailla. Omnia on hyvä ympäristö suunnitella myös yritystoimintaa ja kartuttaa yrittäjyysosaamista. Kestävän kehityksen teemat kulkevat mukana osana opintoja ja näyttöjä opiskelujesi ajan. Voit hakea koulutuksen jälkeen ammattikorkeakouluun tai yliopistoon jatko-opintoihin.

Tutustu toteutussuunnitelmaan (opintopolku.fi) ja lue lisää tutkinnon rakenteesta (opintopolku.fi).

Koulutuksen tiedot

Mitä valmiuksia tarvitset?

Koulutus on suunnattu yksityisen tai julkisen sektorin johtamistehtävissä toimiville sekä yrittäjille, jotka johtavat yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta sekä kehittävät toiminnan tuloksellisuutta strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Omnian koulutuksissa painopiste on omien taitojen hiomisessa, toisia sparraten ja yhdessä oppien.  Tarvitset opintojen ajaksi työ- tai harjoittelupaikan, jossa voit tehdä johtamis- ja esimiestyötä. Tutkinnossa vaadittava osaaminen arvioidaan työpaikalla tehtävissä työtehtävissä.

Koulutuksen kesto

Opintojen kesto on yksilöllinen. Keskimäärin opinnot kestävät 1–1,5 vuotta. Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan ja siihen vaikuttavat mm. aikaisemmat opintosi, työkokemuksesi sekä yksilöllinen opiskelutarpeesi.

Toteutus

Koulutus muodostuu innostavista koulutuspäivistä, oppimistehtävistä, ryhmä- ja projektitöistä, itsenäisestä työskentelystä, pienryhmäohjauksesta ja työssä oppimisesta. Koulutuspäiviä on keskimäärin kerran kuukaudessa. Ne tukevat tutkinnon suorittamista ja antavat uusia näkemyksiä ja ideoita.

Asiakkaan kokemus

Johtamisen koulutuksesta osaamista uusiin tehtäviin

"Koulutus antoi teoreettista vahvistusta tekemisen tueksi sekä uusia näkökulmia, ajatuksia ja oivalluksia."

Lue Saran haastattelu

Hakeutuminen

Haku

Kirkkokatu, päivä

Hakuaika:

7.10.2021 klo 00.01 - 3.3.2022 klo 23.59

Koulutus alkaa:

24.3.2022
Hae koulutukseen (opintopolku.fi) (avautuu uudessa ikkunassa, siirtyy toiselle verkkosivustolle)

Tärkeät tiedot hausta

Opiskelijavalinta

Valinta tehdään hakemuksen tietojen pohjalta. Täytä siis hakemuksesi huolellisesti. Hakijan tulee tutustua ammatillisen koulutuksen opiskelijavalinnan perusteisiin.

Tutkintoon ei ole pääsykoetta.

Hakeutumista koskevat tiedustelut haku@omnia.fi

Kielitaidon arviointi

Hakija, jonka äidinkieli ei ole suomi, voi osoittaa suomen kielen taitonsa riittävän opiskeluun joko todistuksella tai osallistumalla kielitestiin (taso B1.1). Jos hyväksyttävää todistusta ei ole, niin hakija saa kutsun kielitestiin sähköpostilla. Se tulee läpäistä, jotta haku jatkuisi. Lue lisää kielitaidon arvioinnista.

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50 % opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu. Muutokset ovat mahdollisia.

Takaisin ylös
Tagit:
Liiketoiminta ja johtaminen
Yrittäjyys