Nuorten työpajatoiminta

Tule mukaan työpajoille jatkuvan haun kautta!

Omnian nuorten työpajat tarjoavat työtoimintaa 17-29 -vuotiaille työ-, opiskelu- tai työssäoppimispaikkaa vailla oleville espoolaisille, kirkkonummelaisille ja kauniaislaisille nuorille. Voit hakea työmarkkinatukea työpajajaksosi ajalta.

Työtoimintaa järjestetään kahdeksalla ammatillisella työpajalla ja valmentavalla pajalla, ja työpajat sijaitsevat Espoon Viherlaaksossa ja Kauklahdessa sekä Kirkkonummella. Tule mukaan antoisaan toimintaan ja osaksi huippuporukkaa!

Jatkuva haku

Hae nyt nuorten työpajoille! Työpajoilta saat valmiuksia siirtyä koulutukseen tai töihin.

Työpajajakson aikana ehdit tehdä tulevaisuuden suunnitelmiasi ja saat tukea suunnitelmiesi toteuttamiseen. Pääset asettamaan jaksosi tavoitteet sinulle sopiviksi. Nuorten työpajojen yksilövalmentajat tukevat sinua koulutus- ja työelämäasioissa, toimintakykyyn ja elämänhallintaan liittyvissä haasteissa sekä pääset mukaan monipuolisiin ryhmätoimintoihin.

Työpajajakso toteutetaan pääasiassa joko työkokeiluna tai kuntouttavana työtoimintana, joista työntekijämme kertovat sinulle mielellään lisää. 

Tutustu pajavaihtoehtoihin ja löydä oma juttusi! Lue lisää hakeutumisesta ja hae mukaan toimintaan! 

Työpajalaisten kokemuksia

Elämää Omniassa -blogissa pääset tutustumaan työpajojen toimintaan:

Lue blogista myös aiemmilta vuosilta kokemuksia:

Nuorten työpajoilla seurataan nuorten sijoittumisia heti työpajajakson jälkeen. Lue, mitä nuoret oppivat työpajoilla ja miten he sijoittuvat työpajajakson jälkeen.

Tutustu nuorten työpajojen toimintaan!

Video on tuotettu Omnian nuorten työpajojen Audiovisuaalisella pajalla.