Nuorten työpajatoiminta

Omnian 9 ammatillista nuorten työpajaa tarjoavat työkokeilua ja kuntouttavaa työtoimintaa 17-28 -vuotiaille nuorille. Pajojen toiminta on keskitetty Espoon Viherlaaksoon, mutta toimintaa on myös Kirkkonummella ja Finnsissä (Kauklahti).

Hae vapaita paikkoja:

  • Bändipaja: 4 työkokeilupaikkaa
  • Taidepaja: 2 työkokeilupaikkaa ja 1 kuty-paikka
  • Ruokapalvelupaja: 3 työkokeilupaikkaa
  • Valmentavapaja:  10 kuty-paikkaa (2-3päivää/vko)

Haku pajoille on auki jatkuvasti, mukaan pääsee non-stoppina!

Pajoilta saat valmiuksia siirtyä koulutukseen tai töihin

Pajajakson aikana ehdit miettiä tulevaisuuden suunnitelmiasi, ja saat tukea suunnitelmien toteuttamiseen. Tavoitteet määritellään sinulle yksilöllisesti.

Osalla pajoista voit opiskella oppisopimuksella ammatin pajajakson aikana. Mikäli ammattiin opiskelu pajalla on mahdollista, löydät tiedon kunkin pajan sivulta.

Kuntouttavaan työtoimintaan hakeudutaan ensisijaisesti Espoon työvoiman palvelukeskuksen, kuntouttavan työtoiminnan tiimin tai Kirkkonummen sosiaalitoimen lähetteellä.

Tule tutustumaan nuorten työpajoihin

Työpajoilla on avoimet ovet joka tiistai klo 14.00-15.00 osoitteessa Kuusiniemi 10, Espoo. Voit tulla tutustumiskierrokselle nuoren kanssa tiistaisin pajoille klo 14. Tutustumiskierron kestää noin tunnin. Tutustumiskierroksen jälkeen on tilanteen mukaan mahdollisuus jäädä haastatteluun. Tervetuloa!

Hae nuorten työpajoille

Haku pajoille on auki jatkuvasti. Lisätietoa Hae nuorten työpajoille -sivulta.