Nuorten työpajatoiminta

Omnian työpajat tarjoavat työkokeilua ja kuntouttavaa työtoimintaa 17-28 -vuotiaille nuorille. Pajojen toiminta on keskitetty Espoon Viherlaaksoon, mutta toimintaa on myös Kirkkonummella ja Finnsissä (Kauklahti).

Pajoilta saat valmiuksia siirtyä koulutukseen tai töihin. Pajajakson aikana ehdit miettiä tulevaisuuden suunnitelmiasi, ja saat tukea suunnitelmien toteuttamiseen. Pääset asettamaan itsellesi tavoitteita yhdessä pajojen työntekijöiden kanssa. Lue, miksi kannattaa aloittaa työpajoilla?

Huom! Audiopaja, videopaja ja bändipaja yhdistyvät uudeksi audiovisuaaliseksi pajaksi 1.11.2019. Audiovisuaalisella pajalla on mahdollista kokeilla, oppia ja päästä tekemään audiovisuaalisen alan sekä musiikkialan harjoitustöitä ammattimaisessa ympäristössä. Pajalla pääset käyttämään luovuuttasi, kehittämään osaamistasi omien kiinnostuksenkohteidesi mukaan sekä hiomaan yksilö- ja ryhmätyötaitojasi. Audiovisuaalinen paja sisältää kolme osastoa, jotka ovat video (videokuvaus ja editointi), audio (äänitys ja äänen jälkityöt) sekä musiikki (yhtyesoitto ja musiikin tekeminen).

Työpajatoiminnan lisäksi tarjoamme Kelan NUOTTI-valmennusta. NUOTTI-valmennus on matalan kynnyksen ammatillista kuntoutusta, jota voi hakea Kelasta ilman lääkärinlausuntoa. Tule mukaan nyt!

Hae työpajoille

Nyt on kaikilla pajoilla tilaa! Työpajoille on jatkuva haku. Paikkatilanteet muuttuvat viikoittain, joten hakemus kannattaa laittaa, vaikka tällä hetkellä vapaita paikkoja ei olisikaan. Kuntouttavaan työtoimintaan hakeudutaan ensisijaisesti Espoon työvoiman palvelukeskuksen, kuntouttavan työtoiminnan tiimin tai Kirkkonummen sosiaalitoimen lähetteellä. Työpajoilla voi aloittaa non-stop, aina kun paikkoja on vapaana.

Lisätietoja saat ohjauspalveluista ja Hae nuorten työpajoille -sivulta.

Tule tutustumaan nuorten työpajoihin

Kuusiniemen työpajoilla järjestetään kaikille avoin tutustumiskierros joka tiistai klo 13.00. Tutustumiskierros kestää noin tunnin. Ei ennakkoilmoittautumista. Osoite: Kuusiniemi 10, Espoo. Tutustumiskierrokselle ovat tervetulleita kaikki työpajatoiminnasta kiinnostuneet nuoret ja työntekijät. Tutustumiskierros kestää noin tunnin. Kierroksen jälkeen on tilanteen mukaan mahdollisuus jäädä haastatteluun. Tervetuloa!

Valmentavan pajan tutustumiskierroksia järjestetään PARILLISTEN viikkojen tiistai-iltapäivisin klo 14-15. Ilmoittaudu etukäteen joko viestillä tai sähköpostilla satu.valle(at)omnia.fi tai p. 040 126 7616. Osoite: Finnsinmäki 6, Kauklahti.

Kirkkonummella sijaitsevalla Taidepajalla ei ole säännöllisiä tutustumiskierroksia, mutta vierailuja järjestetään sovitusti. Tiedustelut tekstiviestillä tai sähköpostilla 040-1267616, satu.valle(at)omnia.fi

Pajalaisten kokemuksia

Lue Elämää Omniassa -blogista oppijoidemme tarinoita:

Omnian nuorten työpajat on yksi Ohjaamotalo Espoon toimijoista

Ohjaamotalo on palvelupaikka alle 30-vuotiaille espoolaisille. Sieltä saat tietoa ja apua opiskelumahdollisuuksista, työelämästä, työnhausta ja toimeentulosta, asumisesta, arjenhallinnasta ja hyvinvoinnista sekä vapaa-ajanmahdollisuuksista. Lisätietoja Ohjaamotalon toiminnasta

Sosiaalinen tilinpäätös 2018

Pajojen viime vuoden toiminnasta pääset lukemaan myös PDF iconvuoden 2018 tilinpäätöksestä.