Nuorten työpajatoiminta

Omnian työpajat tarjoavat työkokeilua ja kuntouttavaa työtoimintaa 17-28 -vuotiaille nuorille. Pajojen toiminta on keskitetty Espoon Viherlaaksoon, mutta toimintaa on myös Kirkkonummella ja Finnsissä (Kauklahti).

  • Omnian nuorten työpajat ovat auki läpi kesän. Työpajat ovat kesätauolla kahdessa eri jaksossa. Kuntouttavaa työtoimintaa järjestämme koko kesän ajan.
  • Järjestämme seinätöntä valmennusta kolmessa eri Omnian toimipisteessä. Lisätietoja osoitteesta https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/nuorten-tyopajatoiminta/seinaton-valmennus, yhteydenotot työelämävalmentaja Mirkka Jukaraiselle.

Pajoilta saat valmiuksia siirtyä koulutukseen tai töihin. Pajajakson aikana ehdit miettiä tulevaisuuden suunnitelmiasi, ja saat tukea suunnitelmien toteuttamiseen. Pääset asettamaan itsellesi tavoitteita yhdessä pajojen työntekijöiden kanssa. Lue, miksi kannattaa aloittaa työpajoilla?

Työpajatoiminnan lisäksi tarjoamme Kelan NUOTTI-valmennusta. NUOTTI-valmennus on matalan kynnyksen ammatillista kuntoutusta, jota voi hakea Kelasta ilman lääkärinlausuntoa. Tule mukaan nyt!

Hae työpajoille

Työpajoille on jatkuva haku. Paikkatilanteet muuttuvat viikoittain, joten hakemus kannattaa laittaa, vaikka tällä hetkellä vapaita paikkoja ei olisikaan. Kuntouttavaan työtoimintaan hakeudutaan ensisijaisesti Espoon työvoiman palvelukeskuksen, kuntouttavan työtoiminnan tiimin tai Kirkkonummen sosiaalitoimen lähetteellä. Työpajoilla voi aloittaa non-stop, aina kun paikkoja on vapaana.

Lisätietoja saat ohjauspalveluista ja Hae nuorten työpajoille -sivulta.

Tule tutustumaan nuorten työpajoihin

Työpajoilla järjestetään avoin tutustumiskierros joka tiistai klo 14.00 osoitteessa Kuusiniemi 10, Espoo. Tutustumiskierrokselle ovat tervetulleita kaikki työpajatoiminnasta kiinnostuneet nuoret ja työntekijät. Tutustumiskierros kestää noin tunnin. Tutustumiskierroksen jälkeen on tilanteen mukaan mahdollisuus jäädä haastatteluun. Tervetuloa!

Pajalaisten kokemuksia

Lue Elämää Omniassa -blogista oppijoidemme tarinoita:

Omnian nuorten työpajat on yksi Ohjaamotalo Espoon toimijoista

Ohjaamotalo on palvelupaikka alle 30-vuotiaille espoolaisille. Sieltä saat tietoa ja apua opiskelumahdollisuuksista, työelämästä, työnhausta ja toimeentulosta, asumisesta, arjenhallinnasta ja hyvinvoinnista sekä vapaa-ajanmahdollisuuksista. Lisätietoja Ohjaamotalon toiminnasta

Sosiaalinen tilinpäätös 2018

Pajojen viime vuoden toiminnasta pääset lukemaan myös vuoden 2018 tilinpäätöksestä

PDF iconOmnian nuorten työpajojen sosiaalinen tilinpäätös 2018