Yritykset OmniaShopilla

Kestävän kehityksen myymälä tarjoaa vastuullisia ja eettisiä vaihtoehtoja. Omniassa valmistettujen tuotteiden lisäksi vuokraamme myynti- ja esittelytilaa pienyrittäjille.

Jos olet kiinnostunut, hae myyntipaikkaa OmniaShopista tai kysy lisätietoja hakuprosessista.

Kati Aulén
koordinaattori, OmniaShop
kati.aulen(at)omnia.fi

Yritykset

Allomaari

Allomaari jälleenmyy erilaisia leluja ja leikkitarvikkeita. OmniaShopin valikoimassa nostalgisia ja kestäviä leluja, terapeuttisia erityispiirteitä unohtamatta. Lisää tuotteita Allomaarin verkkokaupassa.

Anjan Luontoherkku

Anjan Luontoherkku perustettiin vuonna 2004 aputoiminimeksi, ajatuksesta valmistuttaa terveellisempiä makeisia. Tuotteissa puhdistettu valkoinen sokeri on korvattu täysruokosokerilla. Tuotteita jälleenmyyjillä Suomessa etelästä pohjoiseen.

ASMI

Kuopiolainen ASMI valmistaa tuotteensa käsityönä laadukkaasti ja yksilöllisesti käytössä olleiden auton, polkupyörän  ja traktorin sisäkumeista.

Caring Hands Finland ry

Caring Hands Finland ry -yhdistys toimii sekä Suomessa että Ugandassa, jossa tuotteiden valmistus tapahtuu. OmniaShopin valikoima sisältää kierrätyspaperista tehtyjä koruja ja avainnauhoja. Myyntituotto käytetään esimerkiksi naisten koulutukseen ja syrjäytymisen ehkäisemistyöhön Ugandassa.

Design Heidi Hatakka

"Vahva perinne, tunne ja aitous antavat pohjan työlleni, joista syntyy uniikit käsityöt. Materiaalin on puhuteltava minua aina, siksi käytänkin töissäni mahdollisimman aitoja materiaaleja." - Design Heidi Hatakka

Design Sinivuokko

Design Sinivuokko valmistaa käsintehdyt kevyet SINIVUOKKO-nahkakorut pääosin suomalaisesta poron ja lampaannahasta sekä kierrätysnahasta. Jokainen pala leikataan yksitellen käsin, jottei nahassa olevat virheet päädy tuotteisiin, näin myös minimoidaan hukkapalat. Verkkokaupassa on mahdollista tilata korunosat sterling-hopeasta tai ruostumattomasta teräksestä.

Ecoil

Ecoil-tuotteet ovat sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa. Riittoisat öljyt pehmentävät ja kosteuttavat herkimmänkin ihon, ei säilöntäaineita, ei synteettisiä väri- eikä hajusteaineita. Valikoimassa tuotteet myös koirille ja kissoille tassujen ja ihon hoitoon. Tuotesarjan valmistaa ja myy Vanilja Valencienne Oy.

Ekolikka

Kauniita virkattuja ja neulottuja pientuotteita syyskuusta 2018 lähtien OmniaShopista. Niissä käytetyn materiaalivalikoiman, ekologiset ja eettiset langat, löydät Ekolikan verkkokaupasta.

Ekotavaratalo Ekotin

Ekotin on monipuolinen ja palveleva verkkokauppa, josta löytyy kivoja, kestäviä ja ekologisia kodintuotteita. OmniaShopilla mm. luomuherkkuja ja suositut ZuperZozial-astiat.

Elinan huopakettu

Villa huopuu moneksi! Elinan huopakettu valmistaa käsityönä pannunalusia, kortteja, rintaneuloja ja tilauksesta myös pannumyssyjä, viinipullonsuojia, pieniä seinävaatteita ja korvakoruja. Valikoimiin kuuluu myös lusikoista tehdyt naulakot ja korvakorut.

Espoon kaupunginmuseo

Espoon kaupunginmuseo on kulttuurihistoriallinen museo, joka museokokoelmansa ja näyttelyidensä avulla kertoo espoolaisten historiasta. OmniaShopilta löytyy postikortteja, kirjoja ja Mankbyn risti -koruja.

House of Simone

House of Simone -korut ovat uniikkeja, kotimaisesta kasviparkitusta naudannahasta valmistettuja käsinmaalattuja taideteoksia.
Tablet Strap by HoS mallisto on poronnahkainen ergonomiamallisto tableteille, säästämään käden lihaksia ja niveliä. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu käsin Suomessa.

IPIK Design Oy

IPIK Design Oy tarjoaa Zero waste-tekniikalla suunnitellut ja toteutetut kotimaiset vaatteet ja asusteet.

Isoisän puulelut

Puiset lelut kuten palikat, hyrrät ja ajoneuvot vievät nostalgisesti monen lapsuusaikaan menneille vuosikymmenille. Ne ovat suosittuja aina vaan mainion ja kestävän materiaalinsa vuoksi. Isoisän puulelut valmistetaan pientuotantona Virossa.

Kimalainen

Intarsia on tekniikkana nykyään harvinainen. Kimalaisen tuotteet tehdään käsityönä eri puulajeista, tyyli hyvin pelkistetty. Aiheet suomalaisesta luonnosta, jokainen työ on uniikki.

Kalaparkki Oy

Kalaparkki Oy valmistaa ja myy kalanahkaisia lompakoita ja käyttötavaraa. Persoonallinen ja kestävä materiaali on katseenvangitsija, ja monelle luottotuote päivittäiseen käyttöön.

Kruunupuu

Kruunupuun päätuote myymälässä on Mutka-viinipulloteline. Myös tuotesuunnittelu- ja tilaratkaisut syntyvät Kruunupuun yrittäjän Anssi Suortin taitavissa käsissä.

Lasistudio Jan Torstensson

Lasistudio Jan Torstensson on kierrätyslasin hyödyntämiseen erikoistunut lasinpuhaltamo. Valmistamme kierrätyslaista eri tekniikoin käyttö- ja koriste-esineitä sekä koruja.

Mummon Wintti Oy

Värikästä retromeininkiä! Mummon Wintti Oy valmistaa tarpeelliset pussukat ja pienet olkahihnalliset kännykkälaukut kestävistä 60-70-lukujen kankaista ommeltuina, kuin suoraan mummon vintiltä.

Niipperi Tee

Espoolainen Niipperi Tee tuo OmniaShopin hyllyyn maistuvat teesekoitukset. Valikoima on luotu huipputason teetilojen kanssa ja useitten vuosikymmenten ammattitaidolla.

Palapala-tuotesarja

Studio Halosen suunnittelema ja valmistama upea palapala-tuotesarja on kestävästä ja kevyestä, selluloosa-asetaatista, jonka alkuperä on silmälasikehysten ylijäämä-materiaali. Avainnauhat ja korvakorut (koulut hopeaa) OmniaShopilla huhtikuusta 2018 alkaen.

Pumpa Design OY

Pumpa Upcycle-tuotteet valmistetaan pientuotantona käsin laadukkaista, jo käytössä olleista kankaista. OmniaShopilta erilaiset kestokassit hedelmille ja pikkupyykille. Saippuataskut Osmian palasaippuan kera sekä muut kätevät pientuotteet.

Reilu Koti Design Oy

Reilun kaupan vaatteet ja asusteet, sisustustuotteet sekä lahjat monipuolisesti. Monta laadukasta tuotemerkkiä mm. People Tree, nkuku, Mifuko. Tutustu verkkokauppaan, piipahda OmniaShopille tai Cafe Brunssdahlin yhteydessä toimivaan showroomiin.
Reilu Koti Facebookissa

Ritityy

OmniaShopissa on myynnissä Galleria Iloisen Pensselin ritityy-tuotteita, jotka ovat Riitta Hinkkasen suunnittelemia ja toteuttamia käyttö- ja koriste-esineitä keramiikasta, puusta, lasista ja kierrätysmateriaaleista.

Ruusukorut

Ruusukorut valmistaa käsintehtyjä koruja oikeista luonnontuotteista, kuten kukista, lehdistä, sammaleesta, kaarnasta ja heinistä. Kahta samanlaista korua ei koskaan löydy.

Saimatext Oy

Suositut Autuutta aivoille-hoitavat kortit sekä hortoilun ystävän uusi Villikakut-kirja myymälästämme sekä verkkokaupasta.

TaavaNainen

TaavaNaisen käsintehdyt kortit valmistuvalle, juhlapäivää viettävälle tai vaikka vain ilahduttamaan ystävää. Suruaddressit kuuluvat myös OmniaShopin valikoimaan. Valikoimassa myös kangasheijastimet.

TOHONO

Käsintehdyt poronnahkaiset korut myynnissä OmniaShopilla, suunnittelu ja toteutus TOHONO. Nettisivuilta löydät myös upeita asuja ja asusteita.

Tuunaajamutsi

Kierrätysmateriaalista laadukkaita, uniikkeja ja käsintehtyjä tuotteita. OmniaShopilta löydät koruja, joita kananmunankuoret tai kitarankielet koristavat. Valikoimassa kätevät tablettilaitteen suojat, joita voi käyttää myös pikkulaukkuina, materiaalit lattiamatto ja käytöstä poistettujen tuolien nahka. Tuunaajamutsin työpajat konkretisoivat kestävän kehityksen luovaksi toiminnaksi, niitä voit varata esim. TYHY-päiväksi työpaikallesi.

Wood4U

Wood4U tuotteet on valmistettu suomalaisesta puusta, intohimolla ja rakkaudella – juuri sinulle. Myymälän valikoimassa koruja lepästä, katajasta ja omenapuusta sekä upeat seinäkellot.

Lisätietoja antaa
Kati Aulen
Koordinaattori
0401264946
kati.aulen@omnia.fi