Omnian yrittäjäyhteisö

Omnian Luoviva-yhteisössä toimii monen alan osaajia.

 

Espoon keskuksen kampuksen yrittäjäyhteisössä kohdataan, tuetaan ja innostutaan. Meiltä löydät monialaisen yrittäjien joukon ja työskentelymahdollisuudet erilaisiin tarpeisiin. Toiminnassamme keskeistä on vastuullisuus, innovatiivisuus, vertaisoppiminen ja luovuus.

Haluatko liittyä mukaan?

Mikäli haluat työskennellä vireässä porukassa, hae mukaan. Voit valita teetkö töitä omassa toimistossa vai työskenteletkö muiden yrittäjien kanssa yhteisessä tilassa. Parhaat ja tuoreet kahvit saat aina Kookoskuppilassa! Työskentelytilat ovat käytössäsi 24/7.

  • Kulkukortti soveltuu usein liikkuville yrittäjille. Kulkukorttilaisena sinulla on kulkuoikeus kampuksen yleisiin tiloihin ja jaettu työskentelytila.
  • Toimisto-yrittäjän käytössä on oma toimisto ja kulkuoikeus kampuksen yleisiin tiloihin.

Tutustu Luoviva-yhteisön yrittäjiin

Luoviva-yrittäjäyhteisöön kuuluvat yritykset:

Ainoma Oy

Aineeton omaisuus on tärkein osa menestystä pk-yrityksille sekä yritystoimintaa valmisteleville yksityisille ihmisille: tavaramerkit, toiminimet, domainit, patentit, hyödyllisyysmallit, mallit, tekijänoikeus. Konsultaatio, tutkimukset, rekisteröinnit ja hakemukset.
www.ainoma.fi

Design Sinivuokko

Ompelimo ja koruvalmistaja tuotemerkillä Sinivuokko Espoossa, Espoon keskuksessa. Yritykselle on myönnetty Avainlippu- merkki. Vastuullinen ja kestävä toimintatapa on peruslähtökohta Design Sinivuokko tuotteille ja toiminnalle.
www.designsinivuokko.com

Differencia Oy

Differencia Oy on rahoitus- ja juridista konsultointia tekevä yhtiö. Yhtiön kautta on mahdollista saada kokonaispalveluna yhtiön perustamiseen ja alkuvaiheen toimintaan liittyvät palvelut, kuten osakassopimukset, perustamisasiakirjat ja siihen liittyvät toimenpiteet sekä konsultointia alkuvaiheen rahoituksen ja hallinnon järjestämiseen. Yhtiöllä on myös kaupallisia edustuksia eurooppalaisilta tavarantoimittajilta lemmikkieläintarvikealalta.

Espoon PihanTekijät Oy

Tee pihastasi paratiisi ja ilon aihe. Olipa pihasi suuri tai pieni, elämää nähnyt tai vasta rakenteilla, kutsu PihanTekijät, monitaitoiset ammattilaisemme pihaasi! Olemme kuin kotonamme sekä kotipihoissa että yritysten ja taloyhtiöiden piha-alueilla. Kaunis piha lisää kiinteistösi arvoa.
www.pihantekijat.fi

Flow with Nature

Flow with Nature ja tunnettu Sci Art-menetelmään perustuva 12 Blueprints-värianalyysi auttavat löytämään kauniimman itsesi. Tarjolla väripaletteihin sopivia tuotteita, mm. kosmetiikkaa ja huiveja.
www.flowwithnature.com

Green Berry Oy

Olisiko aika lopettaa myrkkyjen ja kemikaalien käyttö päivittäissiivouksessa? Green Berry Oy on hyvinvointiyhtiö, jonka tavoitteena on luoda turvallisempaa arkea kaikille innovatiivisen Buhdas -myrkyttömän puhdistusmenetelmän avulla.
www.buhdas.com

Heijaste

Heijaste on parempien työpäivien tekijä. Valmennus, työnohjaus ja coaching ovat vahvuutemme. Keinoina uraohjaus, Logoterapia, Mindfullness, NLP, Heart IQ™ tai muu juuri teille sopiva. Muutoksiin sisältyy aina myös mahdollisuuksia, iloa ja innostusta.
www.heijaste.fi

Movebalance Oy/ Ryhtirikko

Ryhtirikko® on urheiluvalmentaja, eritysliikunnanohjaaja Piia Solajärven kehittämä menetelmä, joka mittaa kehon virheasentoja. Samalla kartoitetaan biomekaniikan vaikutusta kehonhallintaan, jossa otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon kehon toiminta.
www.ryhtirikko.fi

Muuks Creative

Muuks Creative on Marja ja Hannu. Luomme nykyaikaisia ja toimivia verkkosivuja, visuaalisia ilmeitä, graafista suunnittelua ja kuvituksia järjestöille ja yrityksille.
www.muuks.fi

Ompelimo Studio Pomsi

Mittatilausvaatteita, korjausompelua sekä muita ompelupalveluita.
www.studiopomsi.fi

 

Luovuus, innovatiivisuus ja vastuullisuus – niistä on Luoviva tehty.

Lisätietoja antaa
Eeva Seppälä
Asiakkuuspäällikkö
0401264910
Eeva.Seppala@omnia.fi
Carita Tähtinen
Koordinaattori
0401267451
Carita.Tahtinen@omnia.fi