Omnian yrittäjäyhteisö

Omnian Luoviva-yhteisössä toimii monen alan osaajia.

 

Espoon keskuksen kampuksen yrittäjäyhteisössä kohdataan, tuetaan ja innostutaan. Meiltä löydät monialaisen yrittäjien joukon ja työskentelymahdollisuudet erilaisiin tarpeisiin. Toiminnassamme keskeistä on vastuullisuus, innovatiivisuus, vertaisoppiminen ja luovuus.

Haluatko liittyä mukaan?

Mikäli haluat työskennellä vireässä porukassa, hae mukaan. Voit valita teetkö töitä omassa toimistossa vai työskenteletkö muiden yrittäjien kanssa yhteisessä tilassa. Parhaat ja tuoreet kahvit saat aina Kookoskuppilassa! Työskentelytilat ovat käytössäsi 24/7.

  • Kulkukortti soveltuu usein liikkuville yrittäjille. Kulkukorttilaisena sinulla on kulkuoikeus kampuksen yleisiin tiloihin ja jaettu työskentelytila.
  • Toimisto-yrittäjän käytössä on oma toimisto ja kulkuoikeus kampuksen yleisiin tiloihin.

Tutustu Luoviva-yhteisön yrittäjiin

Luoviva-yrittäjäyhteisöön kuuluvat yritykset:

Ainoma Oy

Aineeton omaisuus on tärkein osa menestystä pk-yrityksille sekä yritystoimintaa valmisteleville yksityisille ihmisille: tavaramerkit, toiminimet, domainit, patentit, hyödyllisyysmallit, mallit, tekijänoikeus. Konsultaatio, tutkimukset, rekisteröinnit ja hakemukset.
www.ainoma.fi

Espoon PihanTekijät Oy

Tee pihastasi paratiisi ja ilon aihe. Olipa pihasi suuri tai pieni, elämää nähnyt tai vasta rakenteilla, kutsu PihanTekijät, monitaitoiset ammattilaisemme pihaasi! Olemme kuin kotonamme sekä kotipihoissa että yritysten ja taloyhtiöiden piha-alueilla. Kaunis piha lisää kiinteistösi arvoa.
www.pihantekijat.fi

Flow with Nature

Flow with Nature ja tunnettu Sci Art-menetelmään perustuva 12 Blueprints-värianalyysi auttavat löytämään kauniimman itsesi. Tarjolla väripaletteihin sopivia tuotteita, mm. kosmetiikkaa ja huiveja.
www.flowwithnature.com

Green Berry Oy

Olisiko aika lopettaa myrkkyjen ja kemikaalien käyttö päivittäissiivouksessa? Green Berry Oy on hyvinvointiyhtiö, jonka tavoitteena on tehdä vastuullisuudesta helppoa innovatiivisen ownwell -kemikaalittoman puhdistusmenetelmän avulla.  
www.ownwell.fi

Heijaste

Heijaste on parempien työpäivien tekijä. Valmennus, työnohjaus ja coaching ovat vahvuutemme. Keinoina uraohjaus, Logoterapia, Mindfullness, NLP, Heart IQ™ tai muu juuri teille sopiva. Muutoksiin sisältyy aina myös mahdollisuuksia, iloa ja innostusta.
www.heijaste.fi

Movebalance Oy/ Ryhtirikko

Ryhtirikko® on urheiluvalmentaja, eritysliikunnanohjaaja Piia Solajärven kehittämä menetelmä, joka mittaa kehon virheasentoja. Samalla kartoitetaan biomekaniikan vaikutusta kehonhallintaan, jossa otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon kehon toiminta.
www.ryhtirikko.fi

Muuks Creative

Muuks Creative on Marja ja Hannu. Luomme nykyaikaisia ja toimivia verkkosivuja, visuaalisia ilmeitä, graafista suunnittelua ja kuvituksia järjestöille ja yrityksille.
www.muuks.fi

Ompelimo Studio Pomsi

Mittatilausvaatteita, korjausompelua sekä muita ompelupalveluita.
www.studiopomsi.fi

 

Luovuus, innovatiivisuus ja vastuullisuus – niistä on Luoviva tehty.

Lisätietoja antaa
Eeva Seppälä
Asiakkuuspäällikkö
0401264910
Eeva.Seppala@omnia.fi
Carita Tähtinen
Koordinaattori
0401267451
Carita.Tahtinen@omnia.fi