Omnian yrittäjäyhteisö

Omnian Luoviva-yhteisössä toimii monen alan osaajia.

Kirkkokadun kampuksen yrittäjäyhteisössä kohdataan, tuetaan ja innostutaan. Luovuus, innovatiivisuus ja vastuullisuus – niistä on Luoviva tehty.

Haluatko liittyä mukaan?

Mikäli haluat työskennellä vireässä porukassa, liity mukaan. Voit valita teetkö töitä omassa toimistossa vai työskenteletkö muiden yrittäjien kanssa yhteisessä tilassa. Parhaat ja tuoreet kahvit saat aina Kookoskuppilassa!

  • Kulkukortti soveltuu usein liikkuville yrittäjille. Kulkukorttilaisena sinulla on kulkuoikeus kampuksen yleisiin tiloihin ja jaettu työskentelytila.
  • Toimisto-yrittäjän käytössä on oma toimisto johon tarvittaessa linnoittautua.

Tutustu Luoviva-yhteisön yrittäjiin

Luoviva-yrittäjäyhteisöön kuuluvat yritykset:

Ainoma Oy

Aineeton omaisuus on tärkein osa menestystä pk-yrityksille sekä yritystoimintaa valmisteleville yksityisille ihmisille: tavaramerkit, toiminimet, domainit, patentit, hyödyllisyysmallit, mallit, tekijänoikeus. Konsultaatio, tutkimukset, rekisteröinnit ja hakemukset.
www.ainoma.fi

Design Sinivuokkko

Ompelimo ja koruvalmistaja tuotemerkillä Sinivuokko Espoossa, Espoon keskuksessa. Yritykselle on myönnetty Avainlippu- merkki. Vastuullinen ja kestävä toimintatapa on peruslähtökohta Design Sinivuokko tuotteille ja toiminnalle.
www.designsinivuokko.com

Espoon Ajovalmennus Oy / Green Drivers

Green Drivers on Espoossa ja Kirkkonummella toimiva vihreä ja vastuullinen liikennekoulu. Ammattitaitoiset ja mukavat opettajat. Ajokorttikoulutusta moposta kuorma-autoon, sekä raskaat yhdistelmät ja ammattipätevyyskoulutukset.
www.greendrivers.fi

Espoon PihanTekijät Oy

Tee pihastasi paratiisi ja ilon aihe. Olipa pihasi suuri tai pieni, elämää nähnyt tai vasta rakenteilla, kutsu PihanTekijät, monitaitoiset ammattilaisemme pihaasi! Olemme kuin kotonamme sekä kotipihoissa että yritysten ja taloyhtiöiden piha-alueilla. Kaunis piha lisää kiinteistösi arvoa.
www.pihantekijat.fi

Flow with Nature

Flow with Nature ja tunnettu Sci Art-menetelmään perustuva 12 Blueprints-värianalyysi auttavat löytämään kauniimman itsesi. Tarjolla väripaletteihin sopivia tuotteita, mm. kosmetiikkaa ja huiveja.
www.flowwithnature.com

Green Berry Oy

www.buhdas.com

Heijaste

Heijaste on parempien työpäivien tekijä. Valmennus, työnohjaus ja coaching ovat vahvuutemme. Keinoina uraohjaus, Logoterapia, Mindfullness, NLP, Heart IQ™ tai muu juuri teille sopiva. Muutoksiin sisältyy aina myös mahdollisuuksia, iloa ja innostusta.
www.heijaste.fi

Movebalance Oy/ Ryhtirikko

Ryhtirikko® on urheiluvalmentaja, eritysliikunnanohjaaja Piia Solajärven kehittämä menetelmä, joka mittaa kehon virheasentoja. Samalla kartoitetaan biomekaniikan vaikutusta kehonhallintaan, jossa otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon kehon toiminta.
www.ryhtirikko.fi

MuWe Oy / WellCreate

WellCreate –brändi on skarppi verkkosivujesi rakentaja ja MuWe luo (työ)hyvinvointia musiikin keinoin.
www.wellcreate.fi

SE Innovations Oy

SE Innovations Oy markkinoi, myy ja asennuttaa järjestelmiä ja laitteita tukemaan ikääntyneiden henkilöiden ja heidän omaistensa välille älykkäitä ja monikanavaisen sähköisen viestinnän järjestelmiä. Järjestelmät palvelevat asiakkaita mahdollisimman huomaamattomasti ajatuksella ”automatisointi on hyvää, kun sitä ei huomaa”. Toiminnan keskiössä on omainen tai esimerkiksi hoiva- tai virekoti tai työntekijä, joka automatisoi toimintoja ja huolehtii yhteydenpidosta.
www.seniorsome.com

Ompelimo Studio Pomsi

Mittatilausvaatteita, korjausompelua sekä muita ompelupalveluita.
www.studiopomsi.fi

Työnhakupeli

Työnhakupeli kehittää ja tuottaa digitaalisia peliin pohjautuvia oppimis- ja valmennusratkaisuja yksilölliseen ja ryhmäopiskeluun. Ensimmäinen sovellus on ”eTyönhakupeli®”, joka on versioitu maahanmuuttajien, työttömien ja opintonsa päättäneiden työelämävalmiuksien kehittämiseen.
www.tyonhakupeli.fi

Lisätietoja antaa
Eeva Seppälä
Asiakkuuspäällikkö
0401264910
Eeva.Seppala@omnia.fi
Carita Tähtinen
Koordinaattori
0401267451
Carita.Tahtinen@omnia.fi