Koulutukset ja valmennukset yrittäjälle

Yrittäjänä vastuullasi on koko yritys ja osaamista tarvitaan monelta saralta. Meillä voit suorittaa kokonaisen tutkinnon yritystoiminnan johtamisessa, myynnissä tai tuotekehitystyön läpiviennissä. Voit myös hankkia uutta osaamista sekä päivittää jo olemassa olevia taitoja tutkinnon osilla tai lyhytkursseilla. Miten sujuu vaikkapa markkinointi digitaalisissa kanavissa tai asiakaspalvelu eri kielillä? Tai pitäisikö ottaakin agendalle omasta jaksamisesta huolehtiminen ja voimavarojen vahvistaminen tai yhteistyöverkoston rakentaminen? Muistathan, että yrittäjänä sinulla on mahdollisuus opiskella tutkinto tai tutkinnonosa yrittäjän oppisopimuksella omassa yrityksessäsi.

Kiinnostaisiko sinua vaikkapa yrityksen toiminnan kehittäminen, myyntitaitojen terävöittäminen tai johtamisen hiominen. Yrittäjille hyödyllisiä lyhytkoulutuksia löydät myös Espoon työväenopistosta.

Tutustu uusiin Osaamisklinikoihimme

Toteutamme myös Osaamisklinikoita osana YritysEspoon tarjoamia Bisnesklinkoita. Bisnesklinikat tarjoavat maksutonta sparrausapua yrittäjille ja ovat avoimia kaikille yrityksille. Klinikoita toteutetaan eri teemoilla.

Lisätietoja antaa
Eeva Seppälä
Asiakkuuspäällikkö
0401264910
Eeva.Seppala@omnia.fi