Yrittäjälle

Tarvitsetko neuvoja yrityksen perustamisessa? Kaipaatko tukea yrityksen kehittämisessä? Haluaisitko työskennellä yrittäjäyhteisössä?

Vasta-alkajille ja yrittäjäkonkareille!

Autamme sinua yrittäjyyden kaikissa vaiheissa – olitpa vasta yrittäjyyttä harkitseva tai jo pidempään yrittäjänä toiminut. Omniassa voit hankkia osaamista niin yrityksesi kehittämiseen kuin yrittäjänä toimimiseen. Tietojen ja taitojen lisäksi voit myös tuoda yrityksesi kattomme alle ja jakaa arkesi muiden yrittäjien kanssa.

Moniottelija yrittäjä

Yrittäjänä vastuullasi on koko yritys ja osaamista tarvitaan monelta saralta. Meillä voit suorittaa kokonaisen tutkinnon yritystoiminnan johtamisessa, myynnissä, tuotekehitystyön läpiviennissä. Tai voit hankkia uutta osaamista sekä päivittää jo olemassa olevia taitoja tutkinnon osilla tai lyhytkursseilla. Miten sujuu vaikkapa markkinointi digitaalisissa kanavissa tai asiakaspalvelu eri kielillä? Tai pitäisikö ottaakin agendalle omasta jaksamisesta huolehtiminen ja voimavarojen vahvistaminen tai yhteistyöverkoston rakentaminen?

Kiinnostaisiko sinua vaikkapa yrityksen toiminnan kehittäminen, myyntitaitojen terävöittäminen, johtamisen hiominen. Yrittäjille hyödyllisiä lyhytkoulutuksia löydät myös Espoon työväenopistosta.

Muistathan, että yrittäjänä sinulla on mahdollisuus opiskella tutkinto tai tutkinnonosa yrittäjän oppisopimuksella omassa yrityksessäsi.

Yrittäjäyhteisö – työtiloja ja yrittäjähenkeä

Omniassa kohtaavat monet eri taidot ja osaamiset saman katon alla. Töitä voi tehdä yksin, mutta parhaat ideat ja työnilo syntyy yhdessä. Meillä voit kehittää yritystäsi yrittäjäyhteisössä, jossa toimivat rinnakkain aloittelevat ja kokeneemmat yrittäjät, sekä opiskelijat ja henkilöstö. Yhteisössämme kohtaa vuosittain noin 60-100 eri alan yrittäjää. Tästä pääset tutustumaan Luovivan tekijöihin ja OmniaShopin osaajiin.

Lisätietoja antaa
Eeva Seppälä
Asiakkuuspäällikkö
0401264910
Eeva.Seppala@omnia.fi
Carita Tähtinen
Koordinaattori
0401267451
Carita.Tahtinen@omnia.fi
Kati Aulen
Koordinaattori
0401264946
kati.aulen@omnia.fi