Yrittäjälle

Tarvitsetko neuvoja yrityksen perustamisessa? Kaipaatko tukea yrityksen kehittämisessä? Haluaisitko työskennellä yrittäjäyhteisössä?

Vasta-alkajille ja yrittäjäkonkareille!

Autamme sinua yrittäjyyden kaikissa vaiheissa – olitpa vasta yrittäjyyttä harkitseva tai jo pidempään yrittäjänä toiminut. Omniassa voit hankkia osaamista niin yrityksesi kehittämiseen kuin yrittäjänä toimimiseen. Tietojen ja taitojen lisäksi voit myös tuoda yrityksesi kattomme alle ja jakaa arkesi muiden yrittäjien kanssa Luoviva-yrittäjäyhteisössä. Tai voit testata tuotteesi kiinnostavuutta kestävän kehityksen myymälässä OmniaShopissa.  

Parhaat ideat ja työnilo syntyy yhdessä tehden. Yrittäjänä sinulla on myös oiva mahdollisuus haastaa opiskelijoitamme ratkomaan liiketoimintasi haasteita. Yrittäjyyden oppimaisemassa innokkaat opiskelijat kasvattavat yrittäjyystaitojaan ja ottavat ilolla haasteesi vastaan!

Omnia on osa BusinessEspoo-ekosysteemiä, jossa tehdään yhteistyötä uudella tavalla alueen yritysten ja yhteisöjen kanssa. Kanssamme tätä työtä tekevät Espoon kaupunki, Espoo Marketing, Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto, YritysEspoo sekä Helsingin seudun kauppakamari.

Lisätietoja antaa
Kirsi Niskala
Yrittäjäpalvelupäällikkö
0401267217
Kirsi.Niskala@omnia.fi
Carita Tähtinen
Koordinaattori
0401267451
Carita.Tahtinen@omnia.fi
Kati Aulen
Koordinaattori
0401264946
kati.aulen@omnia.fi