Valmennukset ja koulutukset yrityksille - osaamista ja kilpailukykyä

Osaamista perustaidoista erikoisosaamiseen

Omnia on kiitetty ja monipuolinen koulutuskumppani, on kyse sitten räätälöidyistä koulutuksista, valmiiksi hiotuista kokonaisuuksista, tutkinnoista tai täydennyskoulutuksista. Koulutamme eri alojen osaajia isojen ja pienten yritysten tarpeisiin - perustaidoista erikoisosaamiseen.

Mitä sinun yrityksesi tarvitsee?

Voit valita valmiista koulutusratkaisuista tai suunnitella kanssamme henkilöstösi osaamisen kehittämiseen sopivan kokonaisuuden. Koulutus voi olla lyhyt täsmäkoulutus tai pitkäkestoinen kehittämisohjelma ammattitaidon hankkimiseen tai sen täydentämiseen, työhyvinvoinnin kehittämiseen tai vaikkapa kielitaidon kartuttamiseen.

Yrityksesi on myös mahdollista saada rahoitusta koulutuksen järjestämiseen tai hyödyntää oppisopimusmahdollisuutta osaamisen kehittämisessä.

Avoimen Omnian verkkokauppa

Verkkokaupassa pääset kätevästi tutustumaan koulutuksiin ja heti ilmoittautumaan kiinnostaville kursseille. Verkkokaupassa on tarjolla laaja kirjo kursseja mm. erilaisia kortti- ja passikoulutuksia, kielitaitoa tukevia sekä yrityksen taloushallinnon ja markkinointiin liittyviä kursseja. Tutustu Avoimen Omnian verkkokauppaan.

Avoin Omnia tarjoaa mahdollisuuden 

  • vahvistaa osaamista työelämässä  
  • etsiä omaa uravalintaa uutta oppimalla ja kokeilemalla 
  • tutustua opiskeluun Omniassa 
  • nopeuttaa ammatillisen tutkinnon suorittamista 
  • kohentaa yleissivistystä 
  • Virkistyä ja inspiroitua 

Ota yhteyttä!

Omnian Työelämä- ja yrityspalvelut
p. 040 126 7676
yrityspalvelut@omnia.fi

Luo lyömätön kilpailuetu

Ammattiosaaminen luo yrityksellesi kilpailuedun ja parantaa samalla myös henkilöstösi motivaatiota. Monipuolinen tarjoantamme kattaa lukuisia perus-, ammatti-, ja erikoisammattitutkintoja, joista voimme räätälöidä yrityksellesi oman toteutuksen. Ammattitaitoisen henkilöstön laadukas työ luo hyvän asiakaskokemuksen ja saa aikaan tyytyväisiä ja sitoutuneita asiakkaita.

Jos haasteenasi on työvoimapula, toteutamme ja suunnittelemme täsmäkoulutuksia myös yrityksen työvoimahankintaan.

Pidä yrityksesi henkilöstön ammattitaito ajan tasalla

Lisä- ja täydennyskoulutuksen avulla syvennät ja laajennat yrityksesi henkilöstösi osaamista tai päivität alan erikoisosaamista. Työelämälähtöisillä täydennyskoulutuksillamme varmistat, että yrityksesi kehittyy ja tulevaisuuden työtaidot ovat osa yrityksesi osaamispääomaa. Tarjonnassamme on myös erilaiset kielikoulutukset sekä ammattipätevyyskortit ja -passit.

Katso esimerkkejä täydennyskoulutuksistamme.

Haluatko kehittää yrityksesi esimiesten johtamistaitoja?

Johtamisen ja esimiestyön valmennuksillamme kehität käytännönläheisesti niin yrityksesi arjen esimiestyötä kuin strategista johtamista.

Valmenna vuosittain satoja eri alojen johtajia, esimiehiä, tiiminvetäjiä ja esimiestehtäviin tähtääviä mm. valmentavaan johtajuuteen, ratkaisukeskeisyyteen, talouden ohjaukseen, prosessi- ja projektijohtamiseen ja vuorovaikutustaitojen kehittämiseen.

Arvostetut valmennuksemme tarjoavat esimiehille ja johtotehtävissä toimiville mahdollisuuden hioa omaa osaamista, menestyä johtajina ja kehittää yrityksen toimintaa.

Lue lisää lähiesimiestyön ja johtamisen valmennuksistamme.