Työssäoppijoita yritykseesi

Omnian opiskelijoiden ja yritysten yhteistyössä piilee valtavasti mahdollisuuksia – molempiin suuntiin. Opiskelijat oppivat ja tuovat työyhteisöön vastavuoroisesti tuoretta osaamista.

Tuoretta osaamista työpaikalle

Työssäoppiminen on työpaikalla aidoissa työtilanteissa tapahtuvaa oppimista. Työssäoppijat tekevät yhdessä sovittavia työtehtäviä ja antavat näin työpaikalle omaa osaamistaan. Vastineeksi työssäoppija tarvitsee hyvää ohjausta ja riittävästi tilaisuuksia tehdä hänen ammattitaitoaan vahvistavaa työtä.

Omnia vastaa työssäoppimisen käytännön järjestelyistä: huolehdimme esimerkiksi kirjallisen sopimuksen tekemisestä työpaikan ja Omnian välille. Tarjoamme työpaikoille työpaikkaohjaajien koulutusta, työpaikkaohjaajien jatkokoulutusta sekä alakohtaisia arvioinnin perehdytyskoulutuksia.

Työllistä opiskelija tai valmistunut

Omniasta löydä kesälomittajat, kiireapulaiset, keikkatyöläiset ja tulevaisuutesi tekijät. Työtarjoukset ovat opiskelijoille ja vastavalmistuneille kultaakin kalliimpia tilaisuuksia päästä työelämään.

Oppisopimuksella osaamista työpaikalle

Oppisopimus tarjoaa ratkaisun, kun yritys tai muu työnantaja haluaa vahvistaa henkilöstön osaamista tai kouluttaa uusia työntekijöitä. Oppisopimuksessa opiskelija hankkii ammatin työssä: osaamista täydennetään Omnian opinnoilla. Työnantaja saa oppisopimuksesta koulutuskorvausta ja mahdollisesti palkkatukea.

Oppisopimuskoulutus työnantajalle

Omnian opiskelijoiden projektit

Tarvitsetko yrityksessäsi auttavia käsiä? Onko teillä töitä, joihin opiskelijoiltamme löytyisi osaamista? Opiskelijat toteuttavat erilaisia projekteja, isoja ja pieniä, yhteistyössä yritysten kanssa. Projekteissa ovat mukana opiskelijoita ohjaavat opettajat.

Omnian ammatilliset koulutukset antavat silmäyksen, mitä kaikkea Omniassa opiskellaan. Tutustu myös opiskelijoiden asiakastöihin ja -palveluihin!

Tarjoa työssäoppimispaikkaa

Millaisia mahdollisuuksia näet omalla työpaikallasi? Ota yhteyttä, kun haluat jutella yhteistyöstä!

Lisätietoja antaa
Minnie Rasila
Koordinaattori
040-126 4961
minnie.rasila@omnia.fi