Koulutusvaihtoehdot

Omnian tarjonnassa on koulutusvaihtoehtoja lyhyistä koulutuksista verkkokursseihin ja tutkinnoista räätälöityihin yrityskohtaisiin koulutusohjelmiin. Toisinaan lyhyt napakka täsmäkoulutus on sopivin ja toisinaan taas on paikallaan hankkia osaamista ja pätevyyttä laajemmin.

Kätevästi verkkokoulutuksena

Verkkokoulutus on kätevä tapa hankkia ja päivittää osaamista joustavasti. Tarjontamme kattavat laajan kirjon erilaista työelämässä tarvittavaa osaamista, kuten kielikurssit, digiosaaminen, passi- ja korttikoulutuksia sekä suomen kielen kurssit. Avoin Omnian verkkokaupasta näet tämän hetken verkkokoulutustemme tarjonnan.

kauppa.omnia.fi

Täsmäosaamista ja pätevöitymistä tutkinnoilla

Tutkinnot, osaamisalat ja tutkintojen osat tuovat monipuolisen ammattiosaamisen valikoiman käyttöösi. Koulutuksen laajuuden voit valita tarpeesi mukaan – tietyn täsmäteeman tai ammattialan kokonaisuuden. Tutkinnot myös pätevöittävät työntekijäsi alansa ammattiosaajiksi. Tutkinnot ja tutkinnon-osat ovat yritykselle edullinen tapa osaamisen kehittämiseen, sillä ne ovat valtion tukemia.  

Tutustu tutkintoihimme.

Osaamisen uudelleen muotoilu

Toisinaan tulee tilanteita, jossa yrityksessä oleva osaaminen on uudistettava syystä tai toisesta. Räätälöidyn täsmäkoulutuksen avulla nostat osaamisen uusien vaatimusten tasolle. Se on yrityksesi tarpeiden mukaan suunniteltu koulutus, jonka avulla hankit lisää osaamista työn, yrityksen toiminnan tai teknologian muuttuessa. TäsmäKoulutus on ELY-keskuksen rahoittamaa yhteishankintakoulutusta ja sen rahoittavat työnantaja sekä työ- ja elinkeinohallinto yhdessä. Työnantajan maksuosuus on 30–50 prosenttia kokonaishinnasta. Lue lisää täsmäkoulutuksesta TE-palveluista.

Lisä- ja täydennyskoulutus

Yrityksellesi on tarjolla monia lisä- ja täydennyskoulutuksia, jolla syvennä tai laajennat henkilöstösi ammatillista osaamista tietyllä osa-alueella, vahvistat kielitaitoa tai hankit ammattipätevyyskortit ja -passit. Lisä- ja täydennyskoulutuksessa ei suoriteta tutkintoa.

Tutustu täydennyskoulutuksiimme ja katso tämän hetken avoin tarjonta Avoimen Omnian verkkokaupasta.

Oppisopimuskoulutus

Oppisopimus on oiva keino kehittää työntekijöiden osaamista ja ammattitaitoa työssä. Se on hyvä vaihtoehto myös silloin kun tarvitset räätälöityä, tutkintoon johtavaa koulutusta useammalle henkilölle. Oppisopimuskoulutuksella saat tarpeeseesi sopivinta osaamista nopeasti ja maksutta. Lue lisää oppisopimuksesta.

Henkilöstökoulutus

Yrityksesi on mahdollista hankkia edellä esiteltyjä lisä- ja täydennyskoulutusta, tutkintokoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä täsmäkoulutusta räätälöitynä henkilöstökoulutuksena. Räätälöity henkilöstökoulutus on yritykselle maksullista.

Yhteystiedot

Omnian Työelämä- ja yrityspalvelut, p.040 1267676, yrityspalvelut@omnia.fi