Yrittäjän oppisopimus

Kehitä liiketoimintaasi yrittäjän oppisopimuksella.

Yrittäjän oppisopimuksella voit polkaista käyntiin liiketoiminnan kehittämishankkeita ja vahvistaa valmiuksiasi yrittäjänä. Voit suorittaa itsellesi parhaiten soveltuvan ammatillisen tutkinnon omassa yrityksessäsi. Oppisopimuksella toteutettu koulutus on yrittäjälle ilmaista. Edellytyksenä on, että työskentelet omassa yrityksessäsi kokopäiväisesti (min. 25 h/vko).

Näin pääset alkuun opinnoissasi 

  • Selvitä koulutustavoitteesi ja tarpeesi. Haluatko vahvistaa yrittäjävalmiuksiasi vai kehittää olemassa olevia palveluita tai tuotteita?  
  • Ota yhteyttä Omnian oppisopimustoimistoon. 
  • Hanki itsellesi suoritettavaa tutkintoa ja tavoitteitasi vastaava mentori. 
  • Etsimme sinulle sopivan oppilaitoksen, josta löydät teoriaopintoja opiskelusi tueksi. 
  • Hoidamme käytännön järjestelyt puolestasi ja solmimme kanssasi oppisopimuksen. 

Mentori toimii yrittäjän tukena 

Yrittäjää ohjaa ja tukee koulutuksen aikana toinen yrittäjä – mentori. Mentori kulkee oppisopimuskoulutuksessa toimintaansa kehittävän yrittäjän rinnalla. 

Mentorin tehtäviin kuuluu tukea yrittäjän opintojen tavoitteiden asettamista ja yrityksen kehitystyötä. Hän on kokenut ammattilainen, joka kysymyksillään ohjaa yrittäjän oppimista. Mentori myös arvioi opiskelijan oppimista ja antaa säännöllisesti palautetta. 

Tunnistatko sopivan mentorin omista verkostoistasi? Voit valita mentorin tuntemistasi henkilöistä tai etsiä Hyvä Diili -mentoripankista. 

Yhteystiedot

Omnian Työelämä- ja yrityspalvelut, p.040 1267676, yrityspalvelut@omnia.fi.