Yritykset OmniaShopilla

Kestävän kehityksen myymälä tarjoaa vastuullisia ja eettisiä vaihtoehtoja.

Omniassa valmistettujen tuotteiden lisäksi vuokraamme myynti- ja esittelytilaa pienyrittäjille. OmniaShopin valikoima koostuu tuotteista ja palveluista, joissa on huomioitu ekologisuus ja kädentaidot. Voimme tehdä yhteistyötä yritysten, järjestöjen ja yhdistysten kanssa. Tutustu tuotteisiin yritysten omien verkkosivujen ja verkkokauppojen kautta. Voit seurata OmniaShopin toimintaa myös Instagramin ja Facebook-sivun kautta.

Allomaari

Allomaari jälleenmyy erilaisia leluja ja leikkitarvikkeita. OmniaShopin valikoimassa nostalgisia ja kestäviä leluja, terapeuttisia erityispiirteitä unohtamatta. Tutustu tuotteisiin Allomaarin verkkokaupassa.

Ambito Finland

OmniaShopin valikoimassa Ambitolta löydät upeat käsintehdyt korut, jotka valmistuvat pieteetillä valikoidusta, osittain kierrätetystä materiaalista. Uusiotuotteet kuten kangasmaskit ja trikoopipot värittävät monipuolista valikoimaa. Tutustu tuotteisiin Ambiton verkkokaupassa.

Amna

Amnan käsityöt valmistuvat Kirkkonummella. Erilaiset makramee-tekniikalla valmistetut tuotteet tehdään kierrätetyistä langoista. Tutustu tuotteisiin Amnan verkkokaupassa.

Anjan Luontoherkku

Anjan Luontoherkun makeisissa puhdistettu valkoinen sokeri on korvattu täysruokosokerilla. Maukkaita tuotteita myydään jälleenmyyjillä Suomessa etelästä pohjoiseen.

Caring Hands Finland ry

Caring Hands Finland ry -yhdistys toimii sekä Suomessa että Ugandassa. Myymälästämme löydät kierrätyspaperista sekä vanhoista kolikoista tehtyjä koruja ja avainnauhoja. Myyntituotto käytetään mm. nuorten yrittäjyyskasvatukseen ja naisten koulutuksen tukemiseen Ugandassa. Tutustu koruihin Caring Hands-verkkokaupassa.

Design Sinivuokko

Design Sinivuokko valmistaa käsintehdyt kevyet SINIVUOKKO-nahkakorut pääosin suomalaisesta poron- ja lampaannahasta sekä kierrätysnahasta. Sinivuokon ateljeesta hääasut ja muut ompelimopalvelut. Tutustu tuotteisiin Sinivuokon verkkokaupassa.

Ecoil

Ecoil-tuotteet ovat sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa. Riittoisat öljyt pehmentävät ja kosteuttavat herkimmänkin ihon, ei säilöntäaineita, ei synteettisiä väri- eikä hajusteaineita. Valikoimassa tuotteet myös koirille ja kissoille tassujen ja ihon hoitoon. Tuotesarjan valmistaa ja myy Vanilja Valencienne Oy.

Ekolikka

OmniaShopilta löydät kauniita virkattuja ja neulottuja pientuotteita, pitsirannekkeet sekä pehmoiset kotivillasukat.

Ekotavaratalo Ekotin

Ekotin on monipuolinen ekotuotteiden jälleenmyyjä. OmniaShopilla mm. luomuherkkuja, vauvan leluja ja Mifukon säilytyskoreja.

Espoon kaupunginmuseo

Espoon kaupunginmuseo on kulttuurihistoriallinen museo, joka museokokoelmansa ja näyttelyidensä avulla kertoo espoolaisten historiasta. OmniaShopilta löytyy postikortteja, kirjoja ja Mankbyn risti -koruja.

Frilla - Värikästä villasta

Frilla-tuoteperheen käytössä kestävät, käsinpestävät hyvänmielen käyttötuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Kuopiossa. Tutustu Frillan tuotteisiin verkkokaupassa.

Globe Hope

OmniaShopilta löydät kankaisia Suomessa valmistettuja kestomaskeja sekä pienen erän laukkuja. Tutustu muihin tuotteisiin Globe Hopen verkkokaupassa.

House of Simone

House of Simone-korut ovat uniikkeja, kotimaisesta kasviparkitusta naudannahasta valmistettuja käsinmaalattuja taideteoksia. Tablet Strap by HoS mallisto on poronnahkainen ergonomiamallisto tableteille, säästämään käden lihaksia ja niveliä. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu käsin Suomessa. Tutustu tuotteisiin House of Simonen verkkokaupassa.

Isoisän puulelut

Puiset palikat, hyrrät ja ajoneuvot vievät nostalgisesti monen lapsuusaikaan menneille vuosikymmenille. Isoisän puulelut valmistetaan pientuotantona Virossa. Tutustu tuotteisiin Pappas pocket-verkkokaupassa.

Lasistudio Jan Torstensson

Lasistudio Jan Torstensson on kierrätyslasin hyödyntämiseen erikoistunut lasinpuhaltamo. Lasistudiolla tehdään kierrätyslasista eri tekniikoin käyttö- ja koriste-esineitä sekä koruja. Tutustu tuotteisiin Lasistudion verkkokaupassa.

Mummon Wintti Oy

Mummon Wintti valmistaa tarpeelliset pussukat ja pienet olkahihnalliset kännykkälaukut kestävistä 60-70-lukujen kankaista, kuin suoraan mummon vintiltä. Myös upeat retrokankaat kestävissä, pestävissä kasvomaskeissa. Katso lisää Mummon Wintin verkkokaupasta.

Pumpa Design OY

Pumpa Upcycle-tuotteet valmistetaan pientuotantona käsin laadukkaista, jo käytössä olleista kankaista. OmniaShopilta erilaiset kestokassit hedelmille ja pikkupyykille sekä muut kätevät pientuotteet. Tutustu tuotteisiin Pumpan verkkokaupassa.

Ritityy

OmniaShopissa on myynnissä Galleria Iloisen Pensselin ritityy-tuotteita, jotka ovat Riitta Hinkkasen suunnittelemia ja toteuttamia käyttö- ja koriste-esineitä keramiikasta, puusta, lasista ja kierrätysmateriaaleista.

Ruusukorut

Ruusukorut valmistaa käsintehtyjä koruja oikeista luonnontuotteista, kuten kukista, lehdistä, sammaleesta, kaarnasta ja heinistä. Kahta samanlaista korua ei koskaan ole.

Saara Ruskola

Helsinkiläinen korumuotoilija Saara Ruskola valmistaa kauniit, keveät ja kestävät korut. Materiaalinsa korut saavat luonnosta. Tutustu tuotteisiin Saara Ruskola- verkkokaupassa.

Saimatext Oy

Suositut Autuutta aivoille-hoitavat kortit ja ihana värityskirja myös Saimatextin verkkokaupasta.

TaavaNainen

TaavaNaisen käsintehdyt kortit valmistuvalle, juhlapäivää viettävälle tai vaikka vain ilahduttamaan ystävää. Suruaddressit kuuluvat myös OmniaShopin valikoimaan. Valikoimassa myös kangasheijastimet. Tutustu tuotteisiin TaavaNaisen verkkokaupassa.

Villakölhin Ompelimo

OmniaShopilta löydät Villakölhin Ompelimon Nuukai-tuotteet, tossut ja kierrätyskorut.

Valgie Loitsu

"Vahva perinne, tunne ja aitous antavat pohjan työlleni, josta syntyvät uniikit käsityöt. Materiaalin on puhuteltava minua aina, siksi käytänkin töissäni mahdollisimman aitoja materiaaleja." Tutustu tuotteisiin Valgie Loitsu- verkkokaupassa.

Lisätietoja antaa
Kati Aulen
Koordinaattori
0401264946
kati.aulen@omnia.fi