Yritykset OmniaShopilla

Kestävän kehityksen myymälä tarjoaa vastuullisia ja eettisiä vaihtoehtoja. Omniassa valmistettujen tuotteiden lisäksi vuokraamme myynti- ja esittelytilaa pienyrittäjille.

OmniaShop vuokraa myyntitilaa tuotteille ja palveluille, joissa on huomioitu ekologisuus ja kädentaidot. Voimme tehdä yhteistyötä yritysten, järjestöjen ja yhdistysten kanssa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä, saat lisätietoja hakuprosessista ja toiminnastamme.

Lisätietoja:

Kati Aulén
koordinaattori, OmniaShop
kati.aulen@omnia.fi

Seuraa OmniaShopia Instagramissa ja Facebookissa.

Tutustu yrityksiin OmniaShopilla

Allomaari

Allomaari jälleenmyy erilaisia leluja ja leikkitarvikkeita. OmniaShopin valikoimassa nostalgisia ja kestäviä leluja, terapeuttisia erityispiirteitä unohtamatta. Lisää tuotteita Allomaarin verkkokaupassa.

Ambito Finland

OmniaShopin valikoimassa upeat käsintehdyt korut, jotka valmistuvat pieteetillä valikoidusta, osittain kierrätetystä materiaalista. Uusiotuotteet kuten kangasmaskit ja trikoopipot värittävät monipuolista valikoimaa. Uutta syksyllä 2020 on Ambito Finland verkkokauppa. Yrittäjä on pitkän linjan käsityöammattilainen ja ahkeroi myös Studio Pomsin jäsenenä.

Anjan Luontoherkku

Anjan Luontoherkku perustettiin vuonna 2004 aputoiminimeksi, ajatuksesta valmistuttaa terveellisempiä makeisia. Tuotteissa puhdistettu valkoinen sokeri on korvattu täysruokosokerilla. Maukkaita tuotteita jälleenmyyjillä Suomessa etelästä pohjoiseen.

Caring Hands Finland ry

Caring Hands Finland ry -yhdistys toimii sekä Suomessa että Ugandassa, jossa tuotteiden valmistus tapahtuu. OmniaShopin valikoima sisältää kierrätyspaperista sekä vanhoista kolikoista tehtyjä koruja ja avainnauhoja. Myyntituotto käytetään esimerkiksi nuorten yrittäjyyskasvatukseen ja naisten koulutukseen ja sekä syrjäytymisen ehkäisemistyöhön Ugandassa.

Valgie Loitsu

"Vahva perinne, tunne ja aitous antavat pohjan työlleni, joista syntyy uniikit käsityöt. Materiaalin on puhuteltava minua aina, siksi käytänkin töissäni mahdollisimman aitoja materiaaleja." Tutustu myös verkkoputiikkiin.

Design Sinivuokko

Design Sinivuokko valmistaa käsintehdyt kevyet SINIVUOKKO-nahkakorut pääosin suomalaisesta poron ja lampaannahasta sekä kierrätysnahasta. Jokainen pala leikataan yksitellen käsin, jottei nahassa olevat virheet päädy tuotteisiin, näin myös minimoidaan hukkapalat. Verkkokaupassa on mahdollista tilata korunosat sterling-hopeasta tai ruostumattomasta teräksestä. Tutustu verkkokauppaan.

Ecoil

Ecoil-tuotteet ovat sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa. Riittoisat öljyt pehmentävät ja kosteuttavat herkimmänkin ihon, ei säilöntäaineita, ei synteettisiä väri- eikä hajusteaineita. Valikoimassa tuotteet myös koirille ja kissoille tassujen ja ihon hoitoon. Tuotesarjan valmistaa ja myy Vanilja Valencienne Oy.

Ekolikka

Kauniita virkattuja ja neulottuja pientuotteita syyskuusta 2018 lähtien OmniaShopista. Niissä käytetyn materiaalivalikoiman, ekologiset ja eettiset langat, löydät Ekolikan verkkokaupasta.

Ekotavaratalo Ekotin

Ekotin on monipuolinen ja palveleva verkkokauppa, josta löytyy kivoja, kestäviä ja ekologisia kodintuotteita. OmniaShopilla mm. luomuherkkuja ja suositut ZuperZozial-astiat.

Espoon kaupunginmuseo

Espoon kaupunginmuseo on kulttuurihistoriallinen museo, joka museokokoelmansa ja näyttelyidensä avulla kertoo espoolaisten historiasta. OmniaShopilta löytyy postikortteja, kirjoja ja Mankbyn risti -koruja.

Frilla - Värikästä villasta

FRILLA-tuoteperheen takana on huopataiteilija, artenomi AMK, Hanna Taskinen. Käytössä kestävät, käsinpestävät hyvänmielen käyttötuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Kuopiossa.

House of Simone

House of Simone-korut ovat uniikkeja, kotimaisesta kasviparkitusta naudannahasta valmistettuja käsinmaalattuja taideteoksia. Tablet Strap by HoS mallisto on poronnahkainen ergonomiamallisto tableteille, säästämään käden lihaksia ja niveliä. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu käsin Suomessa.

Isoisän puulelut

Puiset lelut kuten palikat, hyrrät ja ajoneuvot vievät nostalgisesti monen lapsuusaikaan menneille vuosikymmenille. Ne ovat suosittuja aina vaan mainion ja kestävän materiaalinsa vuoksi. Isoisän puulelut valmistetaan pientuotantona Virossa. Tutustu verkkokauppaan.

Lasistudio Jan Torstensson

Lasistudio Jan Torstensson on kierrätyslasin hyödyntämiseen erikoistunut lasinpuhaltamo. Valmistamme kierrätyslaista eri tekniikoin käyttö- ja koriste-esineitä sekä koruja. Tutustu verkkokauppaan.

Mummon Wintti Oy

Värikästä retromeininkiä! Mummon Wintti Oy valmistaa tarpeelliset pussukat ja pienet olkahihnalliset kännykkälaukut kestävistä 60-70-lukujen kankaista ommeltuina, kuin suoraan mummon vintiltä. Tutustu verkkokauppaan.

Niipperi Tee

Espoolainen Niipperi Tee tuo OmniaShopin hyllyyn maistuvat teesekoitukset. Valikoima on luotu huipputason teetilojen kanssa ja useitten vuosikymmenten ammattitaidolla. Tutustu verkkokauppaan.

Pumpa Design OY

Pumpa Upcycle- tuotteet valmistetaan pientuotantona käsin laadukkaista, jo käytössä olleista kankaista. OmniaShopilta erilaiset kestokassit hedelmille ja pikkupyykille. Saippuataskut Osmian palasaippuan kera sekä muut kätevät pientuotteet. Kurkista verkkokauppaan.

FAIR.FI

Ekologisiin materiaaleihin ja eettisesti, reilun kaupan periaattein valmistettuihin vaatteisiin, asusteisiin ja kotiin erikoistunut kauppa. Katso lisää FAIR.FI

Ritityy

OmniaShopissa on myynnissä Galleria Iloisen Pensselin ritityy-tuotteita, jotka ovat Riitta Hinkkasen suunnittelemia ja toteuttamia käyttö- ja koriste-esineitä keramiikasta, puusta, lasista ja kierrätysmateriaaleista.

Ruusukorut

Ruusukorut valmistaa käsintehtyjä koruja oikeista luonnontuotteista, kuten kukista, lehdistä, sammaleesta, kaarnasta ja heinistä. Kahta samanlaista korua ei koskaan löydy.

Saara Ruskola

Helsinkiläinen korumuotoilijan Saara Ruskolan korut uutena kevään 2020 valikoimassa OmniaShopilla. Kauniit, keveät ja kestävät korut saavat materiaalinsa luonnosta. Myös verkkokauppa.

Saimatext Oy

Suositut Autuutta aivoille-hoitavat kortit ja ihana värityskirja myös verkkokaupasta.

TaavaNainen

TaavaNaisen käsintehdyt kortit valmistuvalle, juhlapäivää viettävälle tai vaikka vain ilahduttamaan ystävää. Suruaddressit kuuluvat myös OmniaShopin valikoimaan. Valikoimassa myös kangasheijastimet.

TOHONO

Käsintehdyt poronnahkaiset korut myynnissä OmniaShopilla, suunnittelu ja toteutus TOHONO. Nettisivuilta löydät myös upeita asuja ja asusteita.

Lisätietoja antaa
Kati Aulen
Koordinaattori
0401264946
kati.aulen@omnia.fi