Yritykset OmniaShopilla

Kestävän kehityksen myymälä tarjoaa vastuullisia ja eettisiä vaihtoehtoja.

Omniassa valmistettujen tuotteiden lisäksi vuokraamme myynti- ja esittelytilaa pienyrittäjille. OmniaShopin valikoima koostuu tuotteista ja palveluista, joissa on huomioitu ekologisuus ja kädentaidot. Voimme tehdä yhteistyötä yritysten, järjestöjen ja yhdistysten kanssa.

Keväällä 2021 myymälän ollessa suljettu, voit tutustua tuotteisiin mukana olevien yritysten omien verkkosivujen ja verkkokauppojen kautta.

Seuraa OmniaShopia myös Instagramissa ja Facebookissa.

Allomaari

Allomaari jälleenmyy erilaisia leluja ja leikkitarvikkeita. OmniaShopin valikoimassa nostalgisia ja kestäviä leluja, terapeuttisia erityispiirteitä unohtamatta. Tutustu tuotteisiin Allomaarin verkkokaupassa.

Ambito Finland

OmniaShopin valikoimassa Ambitolta löydät upeat käsintehdyt korut, jotka valmistuvat pieteetillä valikoidusta, osittain kierrätetystä materiaalista. Uusiotuotteet kuten kangasmaskit ja trikoopipot värittävät monipuolista valikoimaa. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.

Amna

Amnan käsityöt valmistuvat Kirkkonummella. Erilaiset makramee-tekniikalla valmistetut tuotteet tehdään kierrätetyistä langoista. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.

Anjan Luontoherkku

Anjan Luontoherkku perustettiin vuonna 2004 aputoiminimeksi, ajatuksesta valmistuttaa terveellisempiä makeisia. Tuotteissa puhdistettu valkoinen sokeri on korvattu täysruokosokerilla. Maukkaita tuotteita myydään jälleenmyyjillä Suomessa etelästä pohjoiseen.

Caring Hands Finland ry

Caring Hands Finland ry -yhdistys toimii sekä Suomessa että Ugandassa, jossa tuotteiden valmistus tapahtuu. OmniaShopin valikoima sisältää kierrätyspaperista sekä vanhoista kolikoista tehtyjä koruja ja avainnauhoja. Myyntituotto käytetään esimerkiksi nuorten yrittäjyyskasvatukseen ja naisten koulutukseen ja sekä syrjäytymisen ehkäisemistyöhön Ugandassa. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.

Design Sinivuokko

Design Sinivuokko valmistaa käsintehdyt kevyet SINIVUOKKO-nahkakorut pääosin suomalaisesta poron ja lampaannahasta sekä kierrätysnahasta. Jokainen pala leikataan yksitellen käsin, jottei nahassa olevat virheet päädy tuotteisiin, näin myös minimoidaan hukkapalat. Verkkokaupassa on mahdollista tilata korunosat sterling-hopeasta tai ruostumattomasta teräksestä. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.

Ecoil

Ecoil-tuotteet ovat sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa. Riittoisat öljyt pehmentävät ja kosteuttavat herkimmänkin ihon, ei säilöntäaineita, ei synteettisiä väri- eikä hajusteaineita. Valikoimassa tuotteet myös koirille ja kissoille tassujen ja ihon hoitoon. Tuotesarjan valmistaa ja myy Vanilja Valencienne Oy.

Ekolikka

OmniaShopilta löydät kauniita virkattuja ja neulottuja pientuotteita, pitsirannekkeet sekä pehmoiset kotivillasukat.

Ekotavaratalo Ekotin

Ekotin on monipuolinen ekotuotteiden jälleenmyyjä. OmniaShopilla mm. luomuherkkuja, vauvan leluja, Mifukon säilytyskoreja ja suositut ZuperZozial-astiat.

Espoon kaupunginmuseo

Espoon kaupunginmuseo on kulttuurihistoriallinen museo, joka museokokoelmansa ja näyttelyidensä avulla kertoo espoolaisten historiasta. OmniaShopilta löytyy postikortteja, kirjoja ja Mankbyn risti -koruja.

Frilla - Värikästä villasta

Frilla-tuoteperheen käytössä kestävät, käsinpestävät hyvänmielen käyttötuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Kuopiossa. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.

Globe Hope

OmniaShopilta löydät Globe Hopen kankaisia kotimaisia kestomaskeja. Tutustu muihin tuotteisiin verkkokaupassa.

House of Simone

House of Simone-korut ovat uniikkeja, kotimaisesta kasviparkitusta naudannahasta valmistettuja käsinmaalattuja taideteoksia. Tablet Strap by HoS mallisto on poronnahkainen ergonomiamallisto tableteille, säästämään käden lihaksia ja niveliä. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu käsin Suomessa. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.

Isoisän puulelut

Puiset palikat, hyrrät ja ajoneuvot vievät nostalgisesti monen lapsuusaikaan menneille vuosikymmenille. Ne ovat suosittuja aina vaan mainion ja kestävän materiaalinsa vuoksi. Isoisän puulelut valmistetaan pientuotantona Virossa. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.

Lasistudio Jan Torstensson

Lasistudio Jan Torstensson on kierrätyslasin hyödyntämiseen erikoistunut lasinpuhaltamo. Lasistudiolla valmistuu kierrätyslasista eri tekniikoin käyttö- ja koriste-esineitä sekä koruja. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.

Mummon Wintti Oy

Värikästä retromeininkiä! Mummon Wintti valmistaa tarpeelliset pussukat ja pienet olkahihnalliset kännykkälaukut kestävistä 60-70-lukujen kankaista ommeltuina, kuin suoraan mummon vintiltä. Myös upeat retrokankaat kestävissä, pestävissä kasvomaskeissa. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.

Niipperi Tee

Espoolainen Niipperi Tee tuo OmniaShopin hyllyyn maistuvat teesekoitukset. Valikoima on luotu huipputason teetilojen kanssa ja useitten vuosikymmenten ammattitaidolla. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.

Pumpa Design OY

Pumpa Upcycle-tuotteet valmistetaan pientuotantona käsin laadukkaista, jo käytössä olleista kankaista. OmniaShopilta erilaiset kestokassit hedelmille ja pikkupyykille. Saippuataskut Osmian palasaippuan kera sekä muut kätevät pientuotteet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.

Ritityy

OmniaShopissa on myynnissä Galleria Iloisen Pensselin ritityy-tuotteita, jotka ovat Riitta Hinkkasen suunnittelemia ja toteuttamia käyttö- ja koriste-esineitä keramiikasta, puusta, lasista ja kierrätysmateriaaleista.

Ruusukorut

Ruusukorut valmistaa käsintehtyjä koruja oikeista luonnontuotteista, kuten kukista, lehdistä, sammaleesta, kaarnasta ja heinistä. Kahta samanlaista korua ei koskaan löydy.

Saara Ruskola

Helsinkiläinen korumuotoilija Saara Ruskola valmistaa kauniit, keveät ja kestävät korut. Materiaalinsa korut saavat luonnosta. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.

Saimatext Oy

Suositut Autuutta aivoille-hoitavat kortit ja ihana värityskirja myös verkkokaupasta.

TaavaNainen

TaavaNaisen käsintehdyt kortit valmistuvalle, juhlapäivää viettävälle tai vaikka vain ilahduttamaan ystävää. Suruaddressit kuuluvat myös OmniaShopin valikoimaan. Valikoimassa myös kangasheijastimet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.

Villakölhin Ompelimo

OmniaShopilta löydät Villakölhin Ompelimon Nuukai-tuotteet, tossut ja kierrätyskorut.

Valgie Loitsu

"Vahva perinne, tunne ja aitous antavat pohjan työlleni, joista syntyy uniikit käsityöt. Materiaalin on puhuteltava minua aina, siksi käytänkin töissäni mahdollisimman aitoja materiaaleja." Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.

Lisätietoja antaa
Kati Aulen
Koordinaattori
0401264946
kati.aulen@omnia.fi