Omnian yrittäjäyhteisö

Omnian Luoviva-yhteisössä toimii monen alan osaajia.

 

Espoon keskuksen kampuksen yrittäjäyhteisössä kohdataan, tuetaan ja innostutaan. Meiltä löydät monialaisen yrittäjien joukon ja työskentelymahdollisuudet erilaisiin tarpeisiin. Toiminnassamme keskeistä on vastuullisuus, innovatiivisuus, vertaisoppiminen ja luovuus.

Haluatko liittyä mukaan?

Mikäli haluat työskennellä vireässä porukassa, ota yhteyttä - Voit valita teetkö töitä omassa toimistossa vai työskenteletkö muiden yrittäjien kanssa yhteisessä tilassa. Parhaat ja tuoreet kahvit saat aina Kookoskuppilassa! Työskentelytilat ovat käytössäsi 24/7.

  • Kulkukortti soveltuu usein liikkuville yrittäjille. Kulkukorttilaisena sinulla on kulkuoikeus kampuksen yleisiin tiloihin ja jaettu työskentelytila.
  • Toimisto-yrittäjän käytössä on oma toimisto ja kulkuoikeus kampuksen yleisiin tiloihin.

Tutustu Luoviva-yhteisön yrittäjiin

Luoviva-yrittäjäyhteisöön kuuluvat yritykset:

Boyard Oy

Boyard Oy on uuden ajan insinööritoimisto ja tarjoaa ratkaisuja uusiutuvan energian hankkeiden toteutuksien kaikkiin vaiheisiin lähtien strategisesta suunnittelusta päättäen investointien luovutukseen. Erikoisosaamista ovat bioenergia, jätteiden energiahyödyntäminen, bio-, aurinko, geo-, tuuli- ja hybridienergiaratkaisut ja näiden projektointi ja sekä bio-, maakaasu- ja LNG.
www.boyard.fi

Green Berry Oy

Olisiko aika lopettaa myrkkyjen ja kemikaalien käyttö päivittäissiivouksessa? Green Berry Oy on hyvinvointiyhtiö, jonka tavoitteena on tehdä vastuullisuudesta helppoa innovatiivisen ownwell -kemikaalittoman puhdistusmenetelmän avulla.  
www.ownwell.fi

Movebalance Oy/ Ryhtirikko

Ryhtirikko® on urheiluvalmentaja, eritysliikunnanohjaaja Piia Solajärven kehittämä menetelmä, joka mittaa kehon virheasentoja. Samalla kartoitetaan biomekaniikan vaikutusta kehonhallintaan, jossa otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon kehon toiminta.
www.ryhtirikko.fi

Muuks Creative

Muuks Creative on Marja ja Hannu. Luomme nykyaikaisia ja toimivia verkkosivuja, visuaalisia ilmeitä, graafista suunnittelua ja kuvituksia järjestöille ja yrityksille.
www.muuks.fi

Ompelimo Studio Pomsi

Mittatilausvaatteita, korjausompelua sekä muita ompelupalveluita.
www.studiopomsi.fi

Pirannava Intelligence Oy

Tuntuuko tietosuoja hankalalta tai viekö se liikaa aikaa varsinaiselta työtä? Vai toimitko verkkoyhteisöjen parissa ja tarvitset kehittämiseen tai moderointiin uutta näkökulmaa? Näihin osa-alueisiin saat kauttamme yli 15 vuoden kokemuksen, joka valjastetaan käyttöön juuri tarpeidesi mukaisesti.
www. pirannava.fi

Luovuus, innovatiivisuus ja vastuullisuus – niistä on Luoviva tehty.

Lisätietoja antaa
Kirsi Niskala
Projektipäällikkö
0401267217
Kirsi.Niskala@omnia.fi
Niina Haahkola
Koordinaattori
0401267628
Niina.Haahkola@omnia.fi