Omnian yrittäjäyhteisö

Omnian Luoviva-yhteisössä toimii monen alan osaajia.

 

Espoon keskuksen kampuksen yrittäjäyhteisössä kohdataan, tuetaan ja innostutaan. Meiltä löydät monialaisen yrittäjien joukon ja työskentelymahdollisuudet erilaisiin tarpeisiin. Toiminnassamme keskeistä on vastuullisuus, innovatiivisuus, vertaisoppiminen ja luovuus.

Haluatko liittyä mukaan?

Mikäli haluat työskennellä vireässä porukassa, ota yhteyttä - Voit valita teetkö töitä omassa toimistossa vai työskenteletkö muiden yrittäjien kanssa yhteisessä tilassa. Parhaat ja tuoreet kahvit saat aina Kookoskuppilassa! Työskentelytilat ovat käytössäsi 24/7.

  • Kulkukortti soveltuu usein liikkuville yrittäjille. Kulkukorttilaisena sinulla on kulkuoikeus kampuksen yleisiin tiloihin ja jaettu työskentelytila.
  • Toimisto-yrittäjän käytössä on oma toimisto ja kulkuoikeus kampuksen yleisiin tiloihin.

Tutustu Luoviva-yhteisön yrittäjiin

Luoviva-yrittäjäyhteisöön kuuluvat yritykset:

Green Berry Oy

Olisiko aika lopettaa myrkkyjen ja kemikaalien käyttö päivittäissiivouksessa? Green Berry Oy on hyvinvointiyhtiö, jonka tavoitteena on tehdä vastuullisuudesta helppoa innovatiivisen ownwell -kemikaalittoman puhdistusmenetelmän avulla.  
www.ownwell.fi

Muuks Creative

Muuks Creative on Marja ja Hannu. Luomme nykyaikaisia ja toimivia verkkosivuja, visuaalisia ilmeitä, graafista suunnittelua ja kuvituksia järjestöille ja yrityksille.
www.muuks.fi

Ompelimo Studio Pomsi

Mittatilausvaatteita, korjausompelua sekä muita ompelupalveluita.
www.studiopomsi.fi

 

Luovuus, innovatiivisuus ja vastuullisuus – niistä on Luoviva tehty.

Lisätietoja antaa
Kirsi Puro
Asiakkuus- ja myyntipäällikkö
0401267608
Kirsi.Puro@omnia.fi
Niina Haahkola
Koordinaattori
0401267628
Niina.Haahkola@omnia.fi