Koulutukset ja valmennukset yrittäjälle

Yrittäjänä osaaminen on usein sama kuin hänen yrityksensä osaamispääoma. Kuinka sinä pidät huolta tämän pääoman vahvistamisesta ja kasvattamisesta?

Omniassa kehität yrittämisessä tarvittavaa osaamista käytännönläheisesti ja sinulle parhaiten sopivalla tavalla – nopeasti tai enemmän aikaa käyttäen.

Lyhyitä koulutuksia täsmätarpeeseen

Avoin Omnia -verkkokauppa kokoaa yrittäjän arkeen sopivia koulutuksia saatavillesi samaan paikkaan. Aiheina ovat mm. digiosaaminen, markkinointi, taloushallinto tai kielitaito. Avoimen Omnian verkkokaupasta löydät myös erilaiset kortti- ja passikoulutukset. Tämän hetken tarjonnan näet kauppa.omnia.fi.

Pidemmät koulutusvaihtoehdot kehittämiseen

Ammatilliset tutkinnot ja tutkinnon osat tarjoavat lukuisia ammattiosaamiseen ja yritys- ja liiketoimintaan liittyviä tutkintoja, joilla voit hankkia ja syventää osaamistasi. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot suoritetaan työ ohessa, joten pääset heti hyödyntämään uusia taitojasi käytäntöön. Opinnot synnyttävät myös mahdollisuuksien verkostoja, kun eri alojen yrittäjät ja asiantuntijat kohtaavat koulutuksissa.

Yrittäjän oppisopimuskoulutus

Yrittäjän oppisopimuksella voit polkaista käyntiin liiketoiminnan kehittämishankkeita ja vahvistaa valmiuksiasi yrittäjänä. Oppisopimuksella toteutettu koulutus on yrittäjälle ilmaista. Edellytyksenä on, että työskentelet omassa yrityksessäsi kokopäiväisesti (min. 25 h/vko). Lue lisää yrittäjän oppisopimuksesta.

Verkostotapahtumien voima

Verkostotapahtumat synnyttävät huikeita mahdollisuuksia päästä luomaan vaikkapa teknologiainnovaatiota tai boostaamaan liiketoimintaa.

Verkostotapahtumia yrittäjille on tarjoaa mm.:

  • Omnian Makerspace: Otaniemesssä sijaitseva teknologiapainotteinen yhteisen osaamisen kehittämisentila. Makerspacen teknologiapainotteiset tapahtumat kutsuvat myös yrittäjiä oppimaan lisää ja jakamaan omaa osaamistaan. Tutustu Makerspaceen.
  • Business Espoo: kokoaa yrittäjiä yhteen eri teemojen äärelle verkostoitumaan. Katso ajankohtaiset tapahtumat businessespoo.com.

Tutustu Osaamisklinikoihimme

Toteutamme myös Osaamisklinikoita osana YritysEspoon tarjoamia Bisnesklinkoita. Bisnesklinikat tarjoavat maksutonta sparrausapua yrittäjille ja ovat avoimia kaikille yrityksille. Klinikoita toteutetaan eri teemoilla.

Lisätietoja antaa
Kirsi Puro
Asiakkuus- ja myyntipäällikkö
0401267608
Kirsi.Puro@omnia.fi