Valmennukset työpaikkaohjaajille

Työpaikkaohjaajana pääset ohjaamaan opiskelijaa työpaikalla tapahtuvan koulutuksen aikana, kehittämään työyhteisöäsi ja kouluttamaan tulevaisuuden ammattilaisia. Valmennuksissamme saat tietoa ja välineitä ohjaukseen ja kehityt myös itse ammattilaisena.

Tämän kevään ajan toteutamme työpaikkaohjaajakoulutuksia vain verkossa. Voit räätälöidä itsellesi sopivan valmennuskokonaisuuden tai suorittaa yksittäisiä itseäsi kiinnostavia teemoja. Katso valmennukset alta.

Valmennukset sopivat kaikille, jotka toimivat ammatillisen koulutuksen työpaikkaohjaajina, tai ovat kiinnostuneita kehittämään omalla työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Järjestämme myös yrityskohtaista valmennusta. Mikäli yrityksessänne on useita opiskelijoita/työpaikkaohjaajia, voimme toteuttaa teille yrityskohtaisen työpaikkaohjaajavalmennuksen verkon välityksellä (kevät 2020).

Valmennukset ovat maksuttomia.

Hyödyllisiä linkkejä

Lisätietoja

Minnie Rasila, koordinaattori, minnie.rasila@omnia.fi

  Valmennus on liiketoimintaa tukeva räätälöity kokonaisuus yrityksille. Yritysten tarpeisiin perustuvat ratkaisut auttavat koko työyhteisöä kehittämään ohjauskäytäntöjä ja kaikkien osallisuutta ohjaustyössä. Mikäli yrityksessänne on useita opiskelijoita/työpaikkaohjaajia, voimme toteuttaa teille yrityskohtaisen työpaikkaohjaajavalmennuksen.

  Lisätietoja:
  Ulla-Maija Arminen, kouluttaja
  ulla-maija.arminen@omnia.fi
  p. 046 851 3640

  Haluatko tutustua itsenäisesti työpaikkaohjaukseen?

  eOhjaan.fi on itsenäisesti suoritettava, ilmainen verkkovalmennus, jossa voi tutustua työpaikalla järjestettävän koulutuksen ohjaukseen ja saada välineitä sen toteuttamiseksi. Valmennus sopii kaikille ammatillisen koulutuksen työpaikkaohjaajina toimiville sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omalla työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Aloita verkkovalmennus eOhjaan.fi -sivulla.

   Kaikki kevään valmennukset järjestetään verkossa. Toteutamme valmennuksen Teamsiä hyödyntäen. Verkkovalmennukseen osallistumiseen tarvitset vain internetyhteyden ja laitteen, jossa on mikrofoni ja kaiutin, tai tavalliset matkapuhelimen kuulokkeet. Liittyminen verkkovalmennukseen  tapahtuu helposti klikkaamalla linkkiä -Liity Microsoft Teams-kokoukseen.

   Kehitä ohjausosaamistasi teemapäivissä! Teemakarusellit sopivat sekä uusille että kokeneemmille työpaikkaohjaajille. Teemakarusellit sisältävät keskeiset työpaikkaohjauksen teemat. Voit hypätä mukaan koko päiväksi tai osallistua vain tiettyihin teemoihin.

   Kevään 2020 teemat ja ajankohdat

   Voit ilmoittautua mukaan sähköisesti

   7.4.2020

   • klo 12.00-16.00 Suunnittelu, toteutus ja arviointi

   21.4.2020

   • klo 8.30-11.30 Ohjaustaidot

   21.4.2020

   • klo 12.30-15.30 Monikulttuurinen ohjaus

    

   Haluatko osallistua ohjattuun Työelämässä oppimisen ohjaaminen – verkkokoulutukseen?

   Työelämässä oppimisen ohjaaminen on verkkokoulutus työpaikkaohjaajille. Koulutuksen käytyäsi tiedät, miten työelämässä oppimista suunnitellaan, ohjataan ja arvioidaan. Koulutus sisältää itsenäistä työskentelyä sekä kaksi verkkokeskustelua Skypen välityksellä. Koulutuksen suorittamiseen sinun tulee varata aikaa yhteensä n. 8 tuntia. Koulutuksen teemat ovat:

   1. Alkuvaiheen suunnittelu
   2. Työelämässä oppiminen
   3. Osaamisen arviointi

   Kun olet ilmoittautunut koulutukseen, saat sähköpostilla ohjeet koulutuksen suorittamiseksi. Koulutuksen käytyäsi saat osallistumistodistuksen.

   Voit ilmoittautua mukaan sähköisesti tästä linkistä.

   Aloituspäivämäärät ovat:

   21.4.2020