Yritykset OmniaShopilla

Kestävän kehityksen myymälä tarjoaa vastuullisia ja eettisiä vaihtoehtoja. Omniassa valmistettujen tuotteiden lisäksi vuokraamme myynti- ja esittelytilaa pienyrittäjille.

Jos olet kiinnostunut, hae myyntipaikkaa OmniaShopista tai kysy lisätietoja hakuprosessista.

Kati Aulén
koordinaattori, OmniaShop
kati.aulen(at)omnia.fi

Yritykset

Allomaari

UUTTA SYKSY 2017! Allomaari jälleenmyy erilaisia leluja ja leikkitarvikkeita. OmniaShopin valikoimassa nostalgisia ja kestäviä leluja, terapeuttisia erityispiirteitä unohtamatta. Lisää tuotteita Allomaarin verkkokaupassa.

Anjan Luontoherkku

Anjan Luontoherkku perustettiin vuonna 2004 aputoiminimeksi, ajatuksesta valmistuttaa terveellisempiä makeisia. Tuotteissa puhdistettu valkoinen sokeri on korvattu täysruokosokerilla. Tuotteita jälleenmyyjillä Suomessa etelästä pohjoiseen.

ASMI

Kuopiolainen ASMI valmistaa tuotteensa käsityönä kierrätetyistä materiaaleista. OmniaShopilta löytyvät tuotteet ovat laukkuja ja koruja, jotka on valmistettu käytetystä pyörän- tai traktorinrenkaan sisäkumista.

ASMI Facebookissa

Caring Hands Finland ry

Caring Hands Finland ry -yhdistys toimii sekä Suomessa että Ugandassa, jossa tuotteiden valmistus tapahtuu. OmniaShopin valikoima sisältää kierrätyspaperista tehtyjä koruja ja avainnauhoja. Myyntituotto käytetään esimerkiksi naisten koulutukseen ja syrjäytymisen ehkäisemistyöhön Ugandassa.

Design Heidi Hatakka

UUTTA SYKSY 2017! "Vahva perinne, tunne ja aitous antavat pohjan työlleni, joista syntyy uniikit käsityöt. Materiaalin on puhuteltava minua aina, siksi käytänkin töissäni mahdollisimman aitoja materiaaleja." - Design Heidi Hatakka

Design Sinivuokko

UUTTA SYKSY 2017! Design Sinivuokko valmistaa käsintehdyt kevyet SINIVUOKKO-nahkakorut pääosin suomalaisesta poron ja lampaannahasta sekä kierrätysnahasta. Jokainen pala leikataan yksitellen käsin, jottei nahassa olevat virheet päädy tuotteisiin, näin myös minimoidaan hukkapalat. Verkkokaupassa on mahdollista tilata korunosat sterling-hopeasta tai ruostumattomasta teräksestä.

Ekotavaratalo Ekotin

Ekotin on monipuolinen ja palveleva verkkokauppa, josta löytyy kivoja, kestäviä ja ekologisia kodintuotteita. OmniaShopilla mm. luomuherkkuja ja suositut ZuperZozial-astiat.

Elinan huopakettu

Villa huopuu moneksi! Elinan huopakettu valmistaa käsityönä pannunalusia, kortteja, rintaneuloja ja tilauksesta myös pannumyssyjä, viinipullonsuojia, pieniä seinävaatteita ja korvakoruja. Valikoimiin kuuluu myös lusikoista tehdyt naulakot ja korvakorut.

Espoon kaupunginmuseo

Espoon kaupunginmuseo on kulttuurihistoriallinen museo, joka museokokoelmansa ja näyttelyidensä avulla kertoo espoolaisten historiasta. OmniaShopilta löytyy postikortteja, kirjoja ja Mankkaan risti-koruja.

Hoppu Design

Ekologista ja uniikkia muotia kierrätyskankaista. Pipot, lakit ja mekot ovat olleet myymälän kestosuosikkeja jo vuodesta 2011. Myös vaihtuva valikoima värikkäitä naistentakkeja. Hoppu-tuotteita syyskuusta 2017 lähtien!
Hoppu Design Facebookissa

House of Simone

House of Simone -korut ovat uniikkeja, kotimaisesta kasviparkitusta naudannahasta valmistettuja käsinmaalattuja taideteoksia.
Tablet Strap by HoS mallisto on poronnahkainen ergonomiamallisto tableteille, säästämään käden lihaksia ja niveliä. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu käsin Suomessa.

IPIK Design Oy

IPIK Design Oy tarjoaa Zero waste-tekniikalla suunnitellut ja toteutetut kotimaiset vaatteet ja asusteet.

Isoisän puulelut

Puiset lelut kuten palikat, hyrrät ja ajoneuvot vievät nostalgisesti monen lapsuusaikaan menneille vuosikymmenille. Ne ovat suosittuja aina vaan mainion ja kestävän materiaalinsa vuoksi. Isoisän puulelut valmistetaan pientuotantona Virossa.

Kimalainen

Intarsia on tekniikkana nykyään harvinainen. Kimalaisen tuotteet tehdään käsityönä eri puulajeista, tyyli hyvin pelkistetty. Aiheet suomalaisesta luonnosta, jokainen työ on uniikki.

Kalaparkki Oy

Kalaparkki Oy valmistaa ja myy kalanahkaisia lompakoita ja käyttötavaraa. Persoonallinen ja kestävä materiaali on katseenvangitsija, ja monelle luottotuote päivittäiseen käyttöön.

Kruunupuu

Kruunupuun päätuote myymälässä on Mutka-viinipulloteline. Myös tuotesuunnittelu- ja tilaratkaisut syntyvät Kruunupuun yrittäjän Anssi Suortin taitavissa käsissä.

Kynttiläpaja Leena Arola

Kynttiläpaja Leena Arolan valmistamat käsintehdyt, valumattomat kynttilät tuovat tunnelman syys- ja joulunaikaan.

Lasistudio Jan Torstensson

Lasistudio Jan Torstensson on kierrätyslasin hyödyntämiseen erikoistunut lasinpuhaltamo. Valmistamme kierrätyslaista eri tekniikoin käyttö- ja koriste-esineitä sekä koruja.

Minna's Mat

Minna's Mat toimii jälleenmyyjänä elintarviketuotteille. Demmer´s teet, Biokian marjajauheet sekä maistuvat Arctic Choc-suklaat hyllyssämme OmniaShopilla.

Mummon Wintti Oy

Värikästä retromeininkiä! Mummon Wintti Oy valmistaa tarpeelliset pussukat ja pienet olkahihnalliset kännykkälaukut kestävistä 60-70-lukujen kankaista ommeltuina, kuin suoraan mummon vintiltä.

Niipperi Tee

Espoolainen Niipperi Tee tuo OmniaShopin hyllyyn maistuvat teesekoitukset. Valikoima on luotu huipputason teetilojen kanssa ja useitten vuosikymmenten ammattitaidolla.

Reilu Koti Design Oy

Reilun kaupan vaatteet ja asusteet, sisustustuotteet sekä lahjat monipuolisesti. Monta tuotemerkkiä mm. People Tree, nkuku, Mifuko. Tutustu verkkokauppaan, piipahda OmniaShopille tai Cafe Brunssdahlin yhteydessä toimivaan showroomiin.
Reilu Koti Facebookissa

Ritityy

OmniaShopissa on myynnissä Galleria Iloisen Pensselin ritityy-tuotteita, jotka ovat Riitta Hinkkasen suunnittelemia ja toteuttamia käyttö- ja koriste-esineitä keramiikasta, puusta, lasista ja kierrätysmateriaaleista.

Ruusukorut

Ruusukorut valmistaa käsintehtyjä koruja oikeista luonnontuotteista, kuten kukista, lehdistä, sammaleesta, kaarnasta ja heinistä. Kahta samanlaista korua ei koskaan löydy.

Saimatext Oy

Suositut Autuutta aivoille-hoitavat kortit sekä hortoilun ystävän uusi Villikakut-kirja myymälästämme sekä verkkokaupasta.

TaavaNainen

TaavaNaisen käsintehdyt kortit valmistuvalle, juhlapäivää viettävälle tai vaikka vain ilahduttamaan ystävää. Suruaddressit kuuluvat myös OmniaShopin valikoimaan. Syksyllä 2017 valikoimassa myös kangasheijastimet.

TOHONO

Käsintehdyt poronnahkaiset korut myynnissä OmniaShopilla, suunnittelu ja toteutus TOHONO. Nettisivuilta löydät myös upeita asuja ja asusteita.

Tuunaajamutsi

UUTTA SYKSY 2017! Kierrätysmateriaalista laadukkaita, uniikkeja ja käsintehtyjä tuotteita. OmniaShopilta löydät koruja, joita kananmunankuoret tai kitarankielet koristavat. Valikoimassa kätevät tablettilaitteen suojat, joita voi käyttää myös pikkulaukkuina, materiaalit lattiamatto ja käytöstä poistettujen tuolien nahka. Tuunaajamutsin työpajat konkretisoivat kestävän kehityksen luovaksi toiminnaksi, niitä voit varata esim. TYHY-päiväksi työpaikallesi.

Wood4U

Wood4U tuotteet on valmistettu suomalaisesta puusta, intohimolla ja rakkaudella – juuri sinulle. Myymälän valikoimassa koruja lepästä, katajasta ja omenapuusta sekä upeat seinäkellot.

Lisätietoja antaa
Kati Aulen
Koordinaattori
040-1264946
kati.aulen@omnia.fi